Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Fiorella, kciuki. Powtórz betę.
Przyszedł mi inofolic dopiero dziś. Nigdy nie grałam. Jest sens brać od dziś? Dziś 14dx, mam gina na 16.30. Chyba już po owu albo będzie dziś.
Nona ja infolic zaczelam brac jakos od 4dc, owulacje mialam w 14dc (2 raz tak wczesnie przez caly ostatni rok!!!!) i to byl szczesliwy cykl. U Ciebie juz pewnie po ovu, ale chyba nie ma przeciwwskazań zeby brac juz.Ja pilam inofem do pierwszej pozytywnej bety,czyli raptem 21 dni.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Problem w tym że to była druga, i progesteron spadł, mimo że zaczęłam brać luteinę
Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś wydałam 900zl! Monitoring+posiewy+2x Pregnyl+ Puregon z penem do stymulacji, no jak nam teraz nie wyjdzie, to znowu IUI robimy w następnym cyklu...
Dziś 12dc i pęcherzyk 21mm, wieczorem dwa zastrzyki na pęknięcie i od 6.01. Dupek i Besins. Dr jakoś chyba nie daje wiary za bardzo w tym cyklu, bo nawijała cały czas o IUI, ivf i te posiewy. No, przynajmniej mam je już z głowyNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dokladnie tak jak napisala Selina.Ja tam juz nie bardzo wierze w tego proga .Mialam 25 przy becie 10,5 i wielka nadzieje ,ze ten prog utrzyma a sie nie utrzymalo.Madziorek miala bete 11 i proga 5 i beta jej ladnie rosnie
Sasanka5, Nona lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Ja dziś wydałam 900zl! Monitoring+posiewy+2x Pregnyl+ Puregon z penem do stymulacji, no jak nam teraz nie wyjdzie, to znowu IUI robimy w następnym cyklu...
Dziś 12dc i pęcherzyk 21mm, wieczorem dwa zastrzyki na pęknięcie i od 6.01. Dupek i Besins. Dr jakoś chyba nie daje wiary za bardzo w tym cyklu, bo nawijała cały czas o IUI, ivf i te posiewy. No, przynajmniej mam je już z głowy -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Selina sama robisz sobie zastrzyk z pregnylu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 12:51
Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:Mam wyniki: progesteron 5,7, beta 91,5....
31.12.byl progesteron 11.10, beta 72.2
Na 16.30 idę do lekarza. Myślicie że jest szansa w ogóle? -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że jak zadzwoniłam do mojej lekarki z pozytywną betą, to jej mówię, że zrobiłam progesteron, a ona o czymś innym, to ja jej znowu, że progesteron jest dobry, to mi powiedziała oschle, że to nas nie interesuje. Więc już też więcej nie zbadam, chyba że będą jakieś plamienia.
A ja coś dla Was szykuję, ale musicie mi dać jeszcze trochę czasuNona, speakyourmind93, kark, Beti82, przedszkolanka:), Izaw, Arashe, Sasanka5, Agagusia lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny