Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo zawsze wyczuję kiedy się zagniezdza i durna test robię, dopatruję się cieni. Same widzieliście jaki bladzioch na teście o czułości 10. A beta 18.5 W piątek zrobię powtórkę i oby już teraz dobrze rosło i rodzę we wrzesniu
Lami, Nona, Magda - mbc, Wik89, Ani0nka, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, gratuluję, niech przyrasta pięknie
Mapa jest zawirusowana, dzisiaj robiłam ostatnią betę - 19dpo i 1900, popłakałam sie, jak przeczytałam. Średni przyrost na 48h to 160%.
Więc wirusów ciążowych poszło sporoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 18:39
Izaw, Domi_tur, Magda - mbc, Nona, patuniek86, MałaMi90, Wik89, Sasanka5, Beti82, Meggs, Aishha, kark, madziorek86, przedszkolanka:), fiorella82, Pestkaa, RudaAnna, Agagusia, moyeu lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, tu już styczniowy wątek, ale postanowiłam Wam przekazać jak mój magiczny grudzień zakończył 1 stycznia... Siódmy tydzień. 6t3d...
Od wczoraj plamienie i śluz ze skrzepami... Delikatne, ale nie da się nie zauważyć.
Ból krzyża i brzucha jak na chwilę przed @. Cycki oklapły i przestały boleć.
Płacz i nieprzespana noc. Czujność na każdy skurcz i ból.
W poniedziałek beta -411
dzisiaj w środę - 137.
Termin przewidzianej miesiączki dokładnie 2 tygodnie temu.
DWU TYGODNIOWA CIĄŻA BIOCHEMICZNA...
Dramat w dwutygodniowym akcie! -
Madziorek bardzo mi przykro ale nie poddawaj się, może jeszcze nic traconego
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziorek86 wrote:Dziewczyny, tu już styczniowy wątek, ale postanowiłam Wam przekazać jak mój magiczny grudzień zakończył 1 stycznia... Siódmy tydzień. 6t3d...
Od wczoraj plamienie i śluz ze skrzepami... Delikatne, ale nie da się nie zauważyć.
Ból krzyża i brzucha jak na chwilę przed @. Cycki oklapły i przestały boleć.
Płacz i nieprzespana noc. Czujność na każdy skurcz i ból.
W poniedziałek beta -411
dzisiaj w środę - 137.
Termin przewidzianej miesiączki dokładnie 2 tygodnie temu.
DWU TYGODNIOWA CIĄŻA BIOCHEMICZNA...
Dramat w dwutygodniowym akcie!madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lami - zapisuje na telefon i bede sie codziennie gapic!
Alex - gratulacje!!!
Madziorek - przytulam...
Chcieli mnie zatrzymac na oddziale i sprawdzic co sie dzieje, ale sama nie chcialam. Bylismy jeszcze mega daleko od domu, wolalam jechac do swojego szpitala, a w koncu zasnelam w aucie po tych przeciwbolowych i przyjechalismy prosto do siebie...
W poniedzialek wszystko opowiem lekarce i zaczynam ciag badan.madziorek86 lubi tę wiadomość