Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dziewczyny, co za wspaniały gin. Nowy. Wizyta 45min. Plan konkret. Teraz pecherzyk dopiero 19mm, endo 7mm bardzo dobre. Czyli wciąż jest przed owu w 14dc a ja głupia chodziłam zawwse 12-13dc i myślałam że id razu pęka i starania 8,10,12,14dc a mówi mi że może peknac nawet w 16. Tshze starania ciąg dalszy. On mówi że od jutra codziennie.
Jak nie pyknie to monit, badanie nasienia, droznosc metoda piankowa i AMH.
Myślał czy dać mi ovitrelle dziś ale skoro miałam już kiedyś monity i wiem że owu jest I pecherzyk pęka to na jednym naturalnym cyklu spróbujemy jeszcze. (mówiłam mu że od pół roku starania a w sumie były 4 cykle idzie 5 cykl)
AMH ile kosztuje, długo się czeka na wynik? Bo mysle czy robić czy może jak się nie uda to w trakcie okresu zrobię. Po co tracić kasę jak może pyknie w tym cyklu.
Chwalił za inofolic. Poleca też pregna plus.
Gość przystojny, czułam się jak na randce.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Lami super betka:)
Dziewczyny bierzecie po dwie saszetki inofemu dziennie przez caly cykl czy ogolnie po jednej a tylko w czasie owu po dwie?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Dziewczyny, co za wspaniały gin. Nowy. Wizyta 45min. Plan konkret. Teraz pecherzyk dopiero 19mm, endo 7mm bardzo dobre. Czyli wciąż jest przed owu w 14dc a ja głupia chodziłam zawwse 12-13dc i myślałam że id razu pęka i starania 8,10,12,14dc a mówi mi że może peknac nawet w 16. Tshze starania ciąg dalszy. On mówi że od jutra codziennie.
Jak nie pyknie to monit, badanie nasienia, droznosc metoda piankowa i AMH.
Myślał czy dać mi ovitrelle dziś ale skoro miałam już kiedyś monity i wiem że owu jest I pecherzyk pęka to na jednym naturalnym cyklu spróbujemy jeszcze. (mówiłam mu że od pół roku starania a w sumie były 4 cykle idzie 5 cykl)
AMH ile kosztuje, długo się czeka na wynik? Bo mysle czy robić czy może jak się nie uda to w trakcie okresu zrobię. Po co tracić kasę jak może pyknie w tym cyklu.
Chwalił za inofolic. Poleca też pregna plus.
Gość przystojny, czułam się jak na randce.
Nooooona, Ty z Krakowa jesteś? Dobrze pamiętam?
Jeśli tak, czy poleciłabyś tego przemiłego doktora? Przydałby mi się teraz ktoś kto mi pomoże monitorować proces przez który przechodzę a nie do końca ufam tym, z którymi teraz miałam styczność - odrzuca mnie lekko olewające podejście... Gdybyście Wy nie poradziły zbadać proga to bym w nieświadomości była od początku...
-
2x1, jak się naczytałam, że u kobiet jajeczka dojrzewają 60 dni przed cyklem, czyli do owu rosną ok 75 dni, więc muszą być stale odżywiane, a nie tylko w ostatnim etapie jajeczkowania.
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Madziorek,Alis przykro mi..
Ja biorę inofolic 2x1 tak mi kazał.
Nona ale super się czytało co napisałaś! Super plan,z tą owu to mega zaskoczenie,moze faktycznie zawsze tak bylo i się nie udawało a teraz zaskoczy-oby!
Co do lekarza to przypomina mojego hihi. Ale mnie już nakręcilaś na moją wizytę aaa! Tylko czemu jeszcze krwawie buuu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 18:34
Nona lubi tę wiadomość
-
Obcielo mi wiadomość.
Czy mogę dołączyć? @ mam mieć w nd i wtedy
planuje testowanie ale nie wykluczone że jutro już zatestuje. Mam zapas w łazience. Bolą i swedza mnie piersi i boli podbrzusze jak na @ Ale liczę po cichu ze to inny ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 18:41
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny