Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko12 wrote:Robiłam AMH w 2 dc.
U mnie trochę tańsze to badanie, bo płaciłam 97 zł.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Ktoś jeszcze robił AMH? Jestem w połowie cyklu, czekać może do okresu?
U mnie dupa. Mam tylko nadzieję że to nie pozamaciczna i obędzie się bez lapatoskopii. Bo tak mnie trochę gin nastraszył. Nadzieję już straciłam że coś z tego będzie, więc skupiam się na pozytywach: udało się w ogóle-uda się znów! Tylko niech się już skończy to czekanie...Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Nona - Dokładnie, mi Dębski mówił, żeby brać luteinę zawsze 2-3 dni po potwierdzonej owulacji.
Ja robiłam AMH w 3dc, placilam cos kolo 180 zl w alabie, wynik tego samego dnia.Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:W diagnostyce jest za 180 i wynik następnego dnia mialam.
U mnie dupa. Mam tylko nadzieję że to nie pozamaciczna i obędzie się bez lapatoskopii. Bo tak mnie trochę gin nastraszył. Nadzieję już straciłam że coś z tego będzie, więc skupiam się na pozytywach: udało się w ogóle-uda się znów! Tylko niech się już skończy to czekanie... -
Nona wrote:
Dr Bartłomiej Golański Pro Creative.
Mega polecam. Stawiasz kawę jak zajdziesz kochana
NAJDROŻSZA, NIECH CI LOS W ZDROWYCH DZIECIACH WYNAGRODZI! ale ma dobre opinie
Ode mnie możesz liczyć do kawy na zajebistego torta a jestem w tym dobra
Zaczynam chyba krwawić, czerwono ale mało jeszcze się zrobiło.
Jakoś się trzymam. Chyba już nie ma co płakać. Całe szczęście, że nawet Kropki nie widziałam... Ważne, że umiemy w zapłodnienie!
Uda się, później...Nona, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:NAJDROŻSZA, NIECH CI LOS W ZDROWYCH DZIECIACH WYNAGRODZI! ale ma dobre opinie
Ode mnie możesz liczyć do kawy na zajebistego torta a jestem w tym dobra
Zaczynam chyba krwawić, czerwono ale mało jeszcze się zrobiło.
Jakoś się trzymam. Chyba już nie ma co płakać. Całe szczęście, że nawet Kropki nie widziałam... Ważne, że umiemy w zapłodnienie!
Uda się, później...madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam dwa testy w aptece, korci mnie aby zrobić jak tylko zachce mi się siku tydzień do @ mi został wiec powinnam zacząć dopiero za tydzień ale no nie mogę
-
Ani0nka wrote:Kupiłam dwa testy w aptece, korci mnie aby zrobić jak tylko zachce mi się siku tydzień do @ mi został wiec powinnam zacząć dopiero za tydzień ale no nie mogę
-
Beti82 wrote:Ja sobie wsypuje 2 saszetki od razu rano bo zapominałam o drugiej.Nie wiem może zle robie.
Beti, tak to szkoda kasy wydawać
Wypijając dwie saszetki na raz i tak Ci się wszystko wchłonąć nie zdąży!
Jedna to taka dawka, jaką przebadali pod kątem czasu trwania w organizmie i czasu wchłaniania. Wypijając na raz obie reszta zdąży być wydalona z organizmu.
Trust me I am a scientistNona lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Beti tak
-
madziorek86 wrote:Beti, tak to szkoda kasy wydawać
Wypijając dwie saszetki na raz i tak Ci się wszystko wchłonąć nie zdąży!
Jedna to taka dawka, jaką przebadali pod kątem czasu trwania w organizmie i czasu wchłaniania. Wypijając na raz obie reszta zdąży być wydalona z organizmu.
Trust me I am a scientistNona, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny