Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A słuchajcie taki temat ból jajników przy owulacji- kiedy najlepiej się starać? Dzień po bólu, w trakcie bólu czy przed, wiem, że najlepiej codziennie albo co drugi dzień ale mi się wydaje ze to dzień po bólu?
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Fiorella dlaczego dupa? Co powiedział lekarz? co widział?
1. Pozna owulacja, co raczej wykluczam, bo seksu nie było aż od dwóch tygodni, więc to nie może być aż tak wczesna ciąża, która się "jeszcze może ładnie rozwinąć". według moich obliczeń jestem 18-20 dpo, więc beta niska, a przyrost już w ogóle tragiczny.
2. Biochemiczna.
3. Pozamaciczna. Zarodek może się rozwijać w jajowodzie, stąd takie chore wartości,jeśli tak jest, czeka mnie laparoskopia.
Nic nie widać jeszcze na USG, ani w jajowodach, ani w macicy. Dostałam luteinę dopochwowo i dupka, mam powtórzyć badania w piątek i USG w sobotę, które mam nadzieję rozwiążą zagadkę.
Beti, madziorek, selina, jesteśmy dobre w zapłodnienie!!! następnym razem będzie ciąg dalszy;-)madziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma znaczenia kiedy się zrobi Amh bo to jest niezależne od dnia cyklu albo pory dnia. Też słyszałam od dwóch lekarzy, że dupek dopiero po peknieciu pęcherzyka, bo może zatrzymać owulacje. U nas seks w wyznaczone dni, bo nie możemy zacząć od 12dc jak mam owulke ok. 18-19dc, bo plemniki będą już słabe i z zapłodnienia nici. W sla amh za 150 zł. Wynik następnego dnia.
Fiorella może to pierwsza opcja i oby tak było!!! Trzymam kciuki!!!Nona lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
Ani0nka wrote:A słuchajcie taki temat ból jajników przy owulacji- kiedy najlepiej się starać? Dzień po bólu, w trakcie bólu czy przed, wiem, że najlepiej codziennie albo co drugi dzień ale mi się wydaje ze to dzień po bólu?"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
-
No zajebiscie mam śluz płodny w 9dc .CHyba się pojde bzykac z sąsiadem wrrr
Nona, przedszkolanka:), Izaw, Słoneczko12, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam ból ten zazwyczaj kilka dni, ale jak pęka (takie mam wrażenie) to mam taki rozsadzający ból kilka minut w konkretnym jajniku.
Teraz na imprezie tak miałam i 3 minuty gapiłam się na ludzi, sączyłam wino i tylko głową kiwałam, bo nie mogłam się z bólu na rozmowie skupić
Ja w udanym cyklu z synem miałam zalecenie lutke od pozytywnego testu owu. Kajtek jest żywym przykładem, że lutka nie blokuje -
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Beti, pogodz sie z mezem i dzialajcie jezeli cos powaznego przeskrobal, wykorzystaj go i znowu sie sfochuj. Szkoda owu :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hm skoro plodny to szkoda by bylo go stracic, moze Ci sie przesunie owu do przodu, z tego co slysze czesto cykle z wczesna owu szczesliwe:) a pijesz wiesiołka?
Czytam ten sklad Pregna Plus...ja chyba zostane przy inofem, castagnus, vit D, magnez, tranII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:No siedze i myśle jak to rozegrać haha Ale wydaje mi się ,ze mnie miovarian w konia robi a nie owu.Jak go pije to mam o wiele więcej sluzu niż normalnie.Tylko tego kremowego oczywiście .Teraz w szoku jestem ,ze plodny.To tak może być ,ze plodny nie związany z owu? Ja nie wiem dla mnie to nowość,bo ja sluz plodny tylko 1 dzień w miesiącu widze.
Nona, kark lubią tę wiadomość