Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Hm skoro plodny to szkoda by bylo go stracic, moze Ci sie przesunie owu do przodu, z tego co slysze czesto cykle z wczesna owu szczesliwe:) a pijesz wiesiołka?
Czytam ten sklad Pregna Plus...ja chyba zostane przy inofem, castagnus, vit D, magnez, tranpo_trzydziestce lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Beti może po biochemie organizm trochę zwariował i chce szybciej zajść znowu ponoć po biochemicznej łatwiej, może to to
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Sunshine, różnie, u mnie koło 22-23mm
Obstawusm u Ciebie może być jutro 16mm, piątek 18mm, owu w weekend. Działaj środa, piątek i niedziela. Czy jaki macie system? Najważniejsze rżniecie w weekend. Może być też i w sobotę i w niedzielę, dziś niekoniecznie.Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti jak to moja babcia powiada "cipka się na męża nie obraziła więc bzykać się można nawet podczas cichych dni"
Beti82, speakyourmind93, Wik89, Magda - mbc, sunshine03, Meggs, kark, KAL lubią tę wiadomość
"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
-
Kruszynka1990 wrote:Beti jak to moja babcia powiada "cipka się na męża nie obraziła więc bzykać się można nawet podczas cichych dni"
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b5283a43f9f.jpg
Myslicie, że jest szansa jeśli wszystko poszło ok? To mój pierwszy cykl starań... -
Lajni85 wrote:Nona my mamy diagnozę, że nie trafiamy. Próbowaliśmy za często. U nas wszystko ok, jedynie wahania tsh i dłuższe cykle.
Będę miała robione w styczniu hsg metoda piankowa. Cena 800 zł -
Beti82 wrote:No zajebiscie mam śluz płodny w 9dc .CHyba się pojde bzykac z sąsiadem wrrr
Beti padłam
Nona wrote:Lajni, może ja też za wcześnie zaczynam bo co drugi dzień od 7-8dc, w okolicy owu chciałam codziennie no 14,15,16dc w tym cyklu...
Nasienia jeszcze nie badalam to nie wiem...
Nasienie, droznosc na next cykl.
Droznosc metoda piankowa miał ktoś? Jaka cena? Może gdzieś zrobią za free czy nie kombinować, w pakiecie z pracy chyba nie mam tego, na ujastek jak się zapisać KAL?
Nona ja miałam sono-hsg i płaciłam 500 zł, w klinice w Katowicach. Wiem że na nfz można zrobić, ale nie wiem czy nie tylko zwykłe hsg, ale to jest z rtg a nie z usg, no i już nie z pianką.
27 lat
9cs -
Będę mieć robione metoda HySoFy bez utraty cyklu. Normalne hsg kosztuje 500 zł. Zależy nam na czasie, więc idziemy prywatnie
Beti będzie dobrze, powiedz że masz niski próg bólu i bedziesz krzyczeć, że Cie obdzieraja ze skóryNona lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lajni85 wrote:Będę mieć robione metoda HySoFy bez utraty cyklu. Normalne hsg kosztuje 500 zł. Zależy nam na czasie, więc idziemy prywatnie
Beti będzie dobrze, powiedz że masz niski próg bólu i bedziesz krzyczeć, że Cie obdzieraja ze skóry -
Nona wrote:Będziesz mieć Hy Fo Sy czyli pianka, bo jest też Hy Co Sy czyli z podaniem kontrastu no i klasyczne Hsg z rentgenem. No to piankowe to niby full wypas. Super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 22:00
-
Beti82 wrote:To moja tym bardziej mi nie da hahah bo ona mam wrazenie lubi się znacać :p a tak poważnie to oni twierdza,ze daja zniczulenie...Tylko tym znieczuleniem jest ketonal .Bo rozmawiałam z dziewczyna 22 grudnia w poczekalni ,miała robione przez moja ginke .Bol okropny,no ale tez miała niedrożne.A ja się pocieszam,ze jak zaszłam z lewego to chociaż ten może mam drozny i nie będzie tak bolało...Ta dziewczyna mowila ,ze prawie zemdlała z bolu a baba do niej chce pani dziecko czy nie.Ja nie rozumiem jak kobieta -kobiecie może tak swiadomie robić...
Beti Ty będziesz miała to klasyczne hsg z rentgenem? Dopytaj jeszcze czy dają coś przeciwbólowego, a jak nie to sama się zaopatrz i uzgodnij z lekarzem że wolisz wziąć przed.27 lat
9cs -
Beti82 wrote:Piankowe jest z usg chyba tak a zwykle hsg z kontrastem to z rentgenem.Ja to rozumiem tak,ze po piankowym można się starac już w tym samym cyklu a po zwykłym trzeba ten jeden odczekać.Ale moja twierdzi ,ze piankowe mniej dokładne bo tylko obraz z usg i nie przepchniesz w razie czego tak tą pianka.Uwierzcie mi ,ze bym wolala zaplacic 800 zl i robic prywatnie pianka ,bo mniej boli no i jak prywatnie to na pewno się bardziej rozczulają nad człowiekiem niż w szpitalu
Jest tak jak Nona napisała, HyFoSy z pianka + usg, HyCoSy kontrast + usg (i wtedy niby nie tsk super wszystko widać) i klasyczne hsg kontrast + rtg, ale przy tym trzeba odczekać cykl ze staraniami.27 lat
9cs