Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka testuj koniecznie! Ktory to dpo? Monia - spokojnie, bierz ten euthytox i Wałcz dalej! Każdej z nas zdarzają sie słabsze dni:(
Alex - trzymam kciuki za betę!
Alis - mi to niestety wyglada na ciąże biochemiczna:( jak chcesz to powtórz betę.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Dziś miałam sen ze poszłam do gin i mimo negatywnego testu powiedziała ze jest ciąża był tak mega realistyczny ze nawet śniłam o tym ze to sen a jednak nie pobudka była taka dołująca wysypało mnie dziś w opór syf ma syfie wyglądam okropnie i mam turbo dola madakra
Jedyny plus to ze dobiłam już do 26dc bez plamien i bez dupka może wreszcie się coś unormujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 09:35
-
Witam Was w Nowym Roku U mnie cuda nas kiju,owulacji nie było na pewno - dziś już 19dc.Dzisiaj spory spadek bo tylko 36.1,testy owulacyjne od 3 dni mega pozytywne. Nie wiem co jest,wszystko pod nowy rok się popieprzyło. Testować i tak zamierzam,bo może cud się zdarzy więc zapisuję się na 14 stycznia tak oficjalnie Nieoficjalnie z moją chorobą psychiczną pewnie zacznę koło 10 Alis coś przebija więc trzymam kciuki,jedynie ten prog straszny Ale bądź dobrej myśli :* Nikodemko może to noworoczny cud i obsikasz dzisiaj pozytywa A jeśli nie to głowa do góry,popraw koronę i czekaj na @ aby jaak najszybciej zacząć starania
alis132 lubi tę wiadomość
"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
-
nick nieaktualnyLami wrote:Alex super! Piękny początek roku Trzymam kciuki za betę.
Fiorella, jak tam u Ciebie?Anhydra, Agagusia lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Dziś miałam sen ze poszłam do gin i mimo negatywnego testu powiedziała ze jest ciąża był tak mega realistyczny ze nawet śniłam o tym ze to sen a jednak nie pobudka była taka dołująca wysypało mnie dziś w opór syf ma syfie wyglądam okropnie i mam turbo dola madakra2017 #1
2019 #2
-
fiorella82 wrote:Zrobiłam rano druga betę i proga, po południu mają być wyniki. Wczoraj płakałam i spałam na zmianę cały dzień. Dotarłam wczoraj na 18.30 na dyżur lekarza w prywatnej przychodni, ale nie chciał mi wypisać recepty na luteinę, bo on nie jest ginekologiem i się nie zna... Dostałam tam takiego ataku płaczu tak że gość zgłupiał, a ja nie byłam w stanie nic powiedzieć. Masakra jakas. Odesłał mnie na IP, ale nie pojechałam, bo nienawidzę czekać, a wiem że spedZilabym tam parę godzin. Wolałam się wrócić do domu położyć i spać. Po drodze zajrzałam do apteki, w której byłam rano, była zmiana dyżuru i pani która była wieczorem mi sprzedała luteinę bez zadnego problemu!!! Teraz siedzę w pracy. Jest mi mega niedobrze, zaczęły mnie boleć piersi w końcu i bardzo się cieszę z jednego i drugiego! Trzymajcie kciuki!2017 #1
2019 #2
-
Agagusia wrote:Nikodemka testuj koniecznie! Ktory to dpo? Monia - spokojnie, bierz ten euthytox i Wałcz dalej! Każdej z nas zdarzają sie słabsze dni:(
Alex - trzymam kciuki za betę!
Alis - mi to niestety wyglada na ciąże biochemiczna:( jak chcesz to powtórz betę.
Myślicie ze biochemiczna przez progesteron?
ehhh. myślalam ze duphaston mi pomoże
a jeśli okaze się ze beta podrosła?
Ile bym musiala miec dzis zeby byla nadzieja?
dwa dni temu 1,87 , progesteron spadł na 3,37 ng
Dzis ta bleda kreska a na teście "Ten test jestw stanie wykryć nawet śladowe ilości tegohormonu w Twoim moczu (czułość tego testuwynosi 25 mlU/ml)." -
nick nieaktualnySpirit wrote:Właśnie nie wiem me czego to zależy,raz mi też dali coś przy staraniach bez recepty jak zaczęłam negocjować bo byłam w desperacji z panem w aptece że ja muszę to wziąć dziś i niech mi da jedną tabletkę chociaż bo muszę wziąć ja dziś A ja receptę postaram się da C następnego dnia i dał bez problemu bez konieczności przeniesienia recepty. Nie wiem jak to działa że raz mogą dą a raz nie
Spirit lubi tę wiadomość
-
alis132 wrote:Myślicie ze biochemiczna przez progesteron?
ehhh. myślalam ze duphaston mi pomoże
a jeśli okaze się ze beta podrosła?
Ile bym musiala miec dzis zeby byla nadzieja?
dwa dni temu 1,87 , progesteron spadł na 3,37 ng
Dzis ta bleda kreska a na teście "Ten test jestw stanie wykryć nawet śladowe ilości tegohormonu w Twoim moczu (czułość tego testuwynosi 25 mlU/ml)."
Beta 12dpo powinna być przynajmniej naście moim zdaniem, żeby była nadzieja.
Ja teraz miałam owulację w 18dc i beta 11dpo 29, 13 dpo już 114.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 10:20
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
kark wrote:Nikodemka, nie sikaj tylko leć na betę
Alis popieram Magde, zrób betę jak będzie te naście to jest nadzieja.
Ja w listopadzie przy biochemie miałam mega bladziochy, a po 2 dniach @ spóźnienia beta 2.4 i po 3h okres
też miałam w sierpniu ale ja bylam na tyle mloda nieswiadoma i niedoświadczona ze pomijalam duphaston i chyba przez to -
Dziewczyny a pije/piła któraś zioła ojca sroki? Może to one mi coś poprzestawialy?Piłam 3 miesiące i cykle 28 dni,później miesiąc przerwy cykl 24 dni. W tym miesiącu zaczęłam znów i 19 dc a owu brak,skończę ten cykl i chyba odpuszczam ziółka,w sumie dopiero teraz połączyłam fakty i to jest może przyczyna tak później owulacji która nie wiadomo czy w ogóle będzie"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
-
nick nieaktualny
-
Dodam jeszcze,że pomimo braku owu do tej pory podświadomie bardzo liczę na ten cykl jak nigdy przez te 3 lata...moze dlatego że zaczęłam się modlić do Świętego Dominika,mam pasek który cały czas przy sobie noszę ,piję te ziółka i wierzę w jakiś noworoczny cud W sumie takie podejście jakoś bardziej mi odpowiada,nowy rok i całkowicie inne nastawienie"Najlepszą antykoncepcją jest chęć posiadania dziecka..."
-
nick nieaktualnyfiorella82 wrote:Mam wyniki: progesteron 5,7, beta 91,5....
31.12.byl progesteron 11.10, beta 72.2
Na 16.30 idę do lekarza. Myślicie że jest szansa w ogóle? -
nick nieaktualny
-
fiorella82 wrote:Mam wyniki: progesteron 5,7, beta 91,5....
31.12.byl progesteron 11.10, beta 72.2
Na 16.30 idę do lekarza. Myślicie że jest szansa w ogóle? -
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Oczywiście ,ze jest szansa.Tylko niestety musisz powtórzyć bete Dobrze,ze wyniki masz w ten sam dzien.Lekarz dzisiaj pewnie za wiele nie powie.Ale daj znac koniecznie