Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety.. Ostatnio jak robiłam inne hormony to czekałam na jedne tydzień, a na drugie dwa tygodnie, wiec ten weekend przeżyjęCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Kalcia moja gom twierdzi ze prog powyzej 10 swiadczy o tym ze owu była.
Przedszkolanko wyniki bardzo ladne:) tsh boe masz nawet 2 wiec sie niczym nie przejmuj. Dla mnie wzorowo. Ja tez będę robic wyniki ale tydzien po owu a nie wiem czy bedzie dzis / jutro/ pojutrzeprzedszkolanka:), kalcia lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - ale masz piekny progesteron! A tsh tez masz ladne, jest super. Od kiedy uroslo i o ile? Zainspirowalas mnie i tez zrobie razem z progiem 7dpo, bo ostatnio badalam w sierpniu i wynosilo tyle co Twoje teraz.
Meggs - dziwne, ze nie uroslo nic a nic... Ale pecherzyk ma jeszcze czas, zeby peknac, a Ty zeby wyhodować grubsze eno. Jest jeszcze szansa!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona - to dobry wynik Mam podobny. Stezenie powyzej 3,0ng/ml to juz za wysoki poziom AMH, ktory moze swiadczyc o zaburzeniach endokrynologicznych czy pcos. Za niski wynik zjezdza ponizej 1,0 ng/ml. Czyli u Ciebie jest perfecto!
Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny;)prog ladny bo biorę dupka ;p ale dzisiaj mam sporo śluzu kremowego,cycki piekły i kręgosłup ale to od 7 na nogach ,marketach i efekty.
To rsh zbadam znowu za 2-4 tyg. I zobacze.
Nikodemko ostatnio badałam jakoś po cb czyli wrzesień . A zaraz zerknę ile było.
Meggs ja też myślę że nieźle mozna to endo poprawić -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko wyniki super.Mysle,ze Twoja misja w tym miesiacu tez sie powiodla
przedszkolanka:), Lami, kark lubią tę wiadomość
-
Meggs nie przejmuj.sie endo szybko nadrabia.Ja mialam we wtorek tydzien tenu 4 mm a juz w pt w tym samym tygodniu 7 mm.No tylko owu nie mam.Ale to naprawde moze nadrobic w 2 dni
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko ja mysle ,ze tsh troszke.skoczylo bo juz w Ciazy jestes ;P
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
Od dnia owulacji pobolewają mnie na zmianę jajniki. Boję się, że znów jakaś torbiel się zrobiła W ogóle ten cykl jakiś dziwny, nie bolą mnie piersi, a zawsze po owu bolały. Strasznie rozdrażniona jestem. I dziś mam jakiegoś doła, czuję, że znów nic z tegoCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Ja sie po prostu boje ze mam upośledzone endo które nie reaguje na hormony i nie przyrasta tylko ciągle jest takie same (długo brałam tabletki anty). Do tego te plamienia i skąpy okres to by się zgadzało. Do owu mam jeszcze z 3 dni. Choć wątpie że moje endo jakkolwiek drgnie przez ten czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 14:34