Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Kurcze Beti to bez zastrzyku jednak? Kciuki żeby wszystko pękło naturalnie!
-
Beti - ja mialam taka sytuacje w pazdzierniku. Obdzwonilam kilku lekarzy, mowilam, ze jestem w trakcie monitoringu, ale moj lekarz odwolal wizyte i dostalam sie do innego gina, wzial ode mnie 50 zl moze by sie udalo...
-
Zaczynam dzis przygode z Inofemem, ale jakos sie boje pic 2 saszetki, chyba zaczne od jednej.
Zrobilam ciazowy... ale to piekne uczucie zobaczyc te dwie kreski. Az sie sama do siebie usmiecham, mimo ze to przeciez po zastrzyku...kark, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:55
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dzięki dziewczyny.
Ja już po wizycie. 14dc - endometrium 7mm (pani powiedziała że 5 mm też by było ok, bo ono dopiero zacznie rosnąć po pęknięciu pęcherzyka jak progesteron zacznie działać) , no i lewym jajniku mamy piękny 19,5 mm pęcherzyk , prawie cały jajnik zajmuje do poniedziałku ma pęknąć, także kochane weekend pełen miłości nam się szykujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 12:54
Beti82, kark, patuniek86, Pestkaa, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeczova ja dzisiaj robilam nordtest 11dpo i byla blada kreska ale z porannego moczu. Na tym etapie z ktoregos tam moczu juz moze nie wyjsc. Biegnij na betę albo jutro testuj jeszcze raz!
W jakiej dawce masz luteinę brać od pozytywnego testu?
Ja zaraz lecę na betę, udało mi się wyrwać,bo bym nie wytrzymała.kark lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:55
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyBeti śluz jest, temp pięknie spada (aż za bardzo ), zobaczysz, jutro albo pojutrze będziesz mieć bez zastrzyku owu
Tęczowa, mi przy staraniach z najmłodszą bobotest okłamał, pink superczuły pokazał dobrze. Zrób jutro rano znowu test, a jak nie wytrzymasz to leć już na betę
Sunshine, czekamy na wynik