Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:super sunshine, gratki!!!
ale fajnie, jakies patenty? Jak sie staraliscie, co 2 dzien czy w okolicu owu codziennie?
ej dziewcyzny zacząć juz mierzyć tempke? 4dc mam
ale co, w pochwie/buzi? -
NO i nie ma dzisiaj monitoringu.Kazala mi w pn przyjechać.A w pn to już mam w dupie to.Ja pierdziele ale jestem zla.Juz mi się odechcialo.Wale to
-
Nona ja mierze w buzi pod jezykiem z lewej strony , zawsze tam. W pochwie nie chcialabym załapać infekcji. I mierze od poczatku cyklu. Także zaczynaj!
Beti a czemu nie masz monitoringu? Odwołala tak po prostu?Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Nona ja mierze w buzi pod jezykiem z lewej strony , zawsze tam. W pochwie nie chcialabym załapać infekcji. I mierze od poczatku cyklu. Także zaczynaj!
Beti a czemu nie masz monitoringu? Odwołala tak po prostu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs - obstawiam, ze owulacja była z wtorku na środę (wtedy w nocy czułam ból) i było to 36h po zastrzyku, więc by się zgadzało. Czyli jestem 2/3 dpo.
Wykres wyglada tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad952c4f7252.png
W poprzednich cyklach miałam piękne wykresy. Spadek w dzien owulacji i skok nastepnego dnia. -
nick nieaktualny11dpo test
Nona było od @ co 2 dni, owu wychodziło, że jest niedziela/ poniedziałek czyli 14/15dc, więc w sobotę, niedzielę, poniedziałek było codziennie. Potem nic przez 1,5tygodnia, bo mąż się pochorował. A od 16dc brałam luteinę.
Na betę pobiegnę dzisiaj jeśli uda mi się wyrwać z pracy na trochę. Jeśli nie to pewnie w poniedziałek. Chyba że nie wytrzymam i znajdę jakieś weekendowe laboratoriumNona, speakyourmind93, Kllaudiia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:Hmm Spirit ja mysle ze moze sie jeszcE pojawic pozytyw, masz kreske ale blada czy w ogole brak drugiej kreski? W kazdym razie poki co jeszcze bym nie stawiala kreski na tym cyklu i kontynuowala testy owu:) kciuki zeby byl pozytyw 14ego:)
U mnie 3dpo jestem pewna bo mialam dzis 3 dzien z rzedu wysoka temp (jak na mnie, czyli 36,7:p przed owu mam 36,2-36,4)
Dopadaja mnie juz humory typowe dla trj fazy cyklu, raz jestem pelna dobrych mysli a za chwile mysle ze na pewno znowu nic z tego:( oby przetrwac ten tydzien jeszcze...:p2017 #1
2019 #2
-
Nikodemka wrote:Meggs - obstawiam, ze owulacja była z wtorku na środę (wtedy w nocy czułam ból) i było to 36h po zastrzyku, więc by się zgadzało. Czyli jestem 2/3 dpo.
Wykres wyglada tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad952c4f7252.png
W poprzednich cyklach miałam piękne wykresy. Spadek w dzien owulacji i skok nastepnego dnia.
Beti szkoda. Moze warto wybrać się do kogoś innego jak chciałaś podejrzeć co sie dzieje.
Ja na 11 monit. Trzymajcie kciuki zeby był tam jakiś wartościowy pęcherzykWik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs - w ktorym jestes teraz dniu cyklu? Trzymam kciuki za pecherzyk!
I bardzo mnie pocieszyłaś Może faktycznie coś w tym jest, w końcu hormon z zastrzyku na pewno coś miesza w organizmie. Musze cierpliwie czekac do monitu w poniedzialek.
Beti - lec podejrzec do innego gina!Meggs lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:uuu Beti, a do innego gina na usg po prostu?
-
sunshine03 wrote:Beti może do innego gina Ci się uda dostać?