Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:Sunshine, gratulacje!
Jeszcze mam pytanie o badanie progesteronu. Lepiej zrobić go 5 dpo czy 8 dpo? 7 (jeśli owu jednak była) wypada w niedzielę, a chciałabym to sprawdzić.
Sunshine gratulujacje wreszcie jakieś serduszko!!! Super!sunshine03 lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Sunshine, gratulacje!
Jeszcze mam pytanie o badanie progesteronu. Lepiej zrobić go 5 dpo czy 8 dpo? 7 (jeśli owu jednak była) wypada w niedzielę, a chciałabym to sprawdzić. -
Sasanka może idź na betę sprawdzić jakie to wartości jak dalej wychodzi pozytyw? Bo może trzeba do lekarza żeby sprawdził czy ok spada
Ja jednak zrobiłam dziś test owU 12 dzień dziś A biały jak śnieg ostatnio miałam po 28 czy 27 to już coś powinno być widać2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnySpirit wrote:Sasanka może idź na betę sprawdzić jakie to wartości jak dalej wychodzi pozytyw? Bo może trzeba do lekarza żeby sprawdził czy ok spada
Ja jednak zrobiłam dziś test owU 12 dzień dziś A biały jak śnieg ostatnio miałam po 28 czy 27 to już coś powinno być widać
Jutro zrobie bete, czyli po 48h dziekikark, Spirit lubią tę wiadomość
-
Sunshine - gratulacje!!! Mam nadzieje, ze otworzylas serie serduszek, bo strasznie slabo nam idzie ten styczen
U mnie nadal nie ma skoku temperatury, zaczynam sie bac, ze pecherzyk nie pekl, pozostaje mi zycie w niepewnosci do poniedzialku...
Jade odebrac paczke z suplami i testami, zrobie jeden. Po zastrzyku powinno chyba wykryc tez w ciagu dnia nie tylko z pierwszego moczu.sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Hmm Spirit ja mysle ze moze sie jeszcE pojawic pozytyw, masz kreske ale blada czy w ogole brak drugiej kreski? W kazdym razie poki co jeszcze bym nie stawiala kreski na tym cyklu i kontynuowala testy owu:) kciuki zeby byl pozytyw 14ego:)
U mnie 3dpo jestem pewna bo mialam dzis 3 dzien z rzedu wysoka temp (jak na mnie, czyli 36,7:p przed owu mam 36,2-36,4)
Dopadaja mnie juz humory typowe dla trj fazy cyklu, raz jestem pelna dobrych mysli a za chwile mysle ze na pewno znowu nic z tego:( oby przetrwac ten tydzien jeszcze...:p
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sunshine gratulacje
Mialas jakies objawy?
Nie za bardzo. W poprzedniej ciąży w lipcu wiedziałam przed testem, że coś jest nie halo, bo ciągle chciało mi się siku i bolały cycki, które nigdy nie bolały. I miałam zgagę od samego początku.
Teraz natomiast czułam się trochę zmęczona i trochę mi było niedobrze przez kilka dni, ale biorę żelazo (a przy nim mi trochę niedibrze) i mam katar, więc przy zatkanych zatokach też mnie zawsze trochę mdli. Zgagę miałam 1 dzień. Cycki ugniecione ze wszystkich stron,ale nic nie bolą. -
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:https://zapodaj.net/c656e20df0092.jpg.html
Mam nadzieję, że też coś zobaczycie! Oglądałam rano ten test milion razy
Nikodemko a ile po owu jesteś jak obstawiasz? Do 3 dni może pojawić się skok. Może wzrasta ale powoli? Pokaż wykres najlepiej kochana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 09:24
sunshine03 lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:https://zapodaj.net/c656e20df0092.jpg.html
Mam nadzieję, że też coś zobaczycie! Oglądałam rano ten test milion razySasanka5, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysunshine03 wrote:https://zapodaj.net/c656e20df0092.jpg.html
Mam nadzieję, że też coś zobaczycie! Oglądałam rano ten test milion razy
W końcu się zaczerwieni na pierwszej stronie. Przetarłas szlak, teraz reszta do końca same serduszka proszę!Sasanka5, Nona, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny