Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:55
Lami lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNona, ja w życiu z przerwami już 2 lata mierze temp w pochwie i nie miałam infekcji. Za to w ciążach zawsze jeszcze dobrze 2 trymestru nie ma i już mnie coś łapie
Ja mam krwawienia 5 dni, a potem 1-2d dni plamień. Jeszcze nie ma mocnego krwawienia to te kilkanaście sekund w pipce nie przeszkadzaNona lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Beti, proszę się nie poddawać, a może tak ma być? Nie rezygnujcie że starań, rób testy owu. Może w poniedziałek zobaczysz piękne ciałko żółte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 12:31
-
Beti82 wrote:Nie bo to miał być sam monitoring za 40 zł .Nie będę szukac na gwałt lekarza za 200 zł po to tylko,zeby pęcherzyk zobaczył.A zresztą watpie ,żeby w takiej sprawie mnie ktoś przyjal w dniu dzisiejszym hah2017 #1
2019 #2
-
kark wrote:Beti śluz jest, temp pięknie spada (aż za bardzo ), zobaczysz, jutro albo pojutrze będziesz mieć bez zastrzyku owu
Tęczowa, mi przy staraniach z najmłodszą bobotest okłamał, pink superczuły pokazał dobrze. Zrób jutro rano znowu test, a jak nie wytrzymasz to leć już na betę
Sunshine, czekamy na wynikkark lubi tę wiadomość
-
Spirit wrote:W Krakowie zaraz obok muzeum narodowego koło alei jest centrum usg,za 40zł zrobisz,powinni Cię wpisać na dziś nawet,robiłam tam takie nagle monitoring przed pierwszą ciążą,może zadzwoń tam? Bo dobrze pamiętam że Kraków?
-
nick nieaktualny
-
Meggs - swietnie! To do dziela Gorrracego weekendu!
Szukalam sposobu na relaks, zeby jakos przetrwac ten czas do testowania i od poniedzialku wracam do nauki robienia makram, licze, ze uwolnie dzieki temu glowe
Wierze w ten cykl...Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Moja radość nie trwała zbyt długo. Na karcie mam wpisane ze endo prawie 7 mm, na zdjeciu usg jest grubosc 5.7 mm czyli kaplica. Od mojej ostatniej wizyty podczas okresu moje endo nie uroslo nic. Wtedy mialo dokladnie tyle samo. Nie mam szans na ciaze z takim enometrium ktore nic a nic nie rosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 13:15
-
Hmmm dziwne skoro powiedziala ze jest 7mm w trakcie robienia badania... a skoro na ostatniej wizycie mialas 5,7 mm to jest jakas szansa ze po prostu robila opis na tym z ostatniej wizyty i po prostu przez pomylke nie wpisala wartosci z dzisiaj i zostala ta stara wartosc ...? Bo tak to troche wyglada
Moze porownaj sobie jeszcze zdjecia jesli wiesz na co patrzecII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Teczova!!! To bardzo wcześnie jeszcze,jutro rano siknij na inny koniecznie ! Zaciskam kciuki
Meggs pięknie i u Ciebie! Na endo migdaly i wino-hurtowo! I duzo seksu!!! Bardzo duzo!!
Beti doczytalam..kurde i co teraz?
A ja mam wyniki..jestem zla bo tsh duzo podroslo..a prog ladny (to 6dpo):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05059652fc8a.png
Sloneczko jak Twój prog?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 13:24
tęczova, kark lubią tę wiadomość
-
Mam zdjęcia usg i widze długosci i grubosci - i jak byk jest endo z dzisiaj 5.68 , wiec nie ma mowy o zsdnej pomyłce. Nie wiem czemu wpisala i powiedziala mi co innego. Moze nie chciala mnie martwic, als to bez sensu by bylo.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c2a1ef1df2d.jpg
Mi sie testy z dom labar i allegro razem zgadzaja.
Babcia operacje przezyla ale nie wiadomo czy wogole bylo dojscie czy cos robili. Mama popoludniu bedzie rozmawiac z lekarzem.przedszkolanka:), Słoneczko12, Nikodemka, Pestkaa, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Ovu dziś mi już 3 raz przesunęło owulacje, myślałam, ze jestem 9 dpo a pokazało, ze jednak 3, zrobiłam progesteron i wyszło mi 10,7, w internatach jest napisane, ze to może być 7/8 dpo, wiec już zgłupiałam. Może ktoś zajrzeć na mój wykres? Czy taki progesteron może zwiastować jeszcze ciąże czy byłby już wyższy? Chyba ze to faktycznie 3dpo... po jakim czasie warto powtórzyć?
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
przedszkolanka:) wrote:Teczova!!! To bardzo wcześnie jeszcze,jutro rano siknij na inny koniecznie ! Zaciskam kciuki
Meggs pięknie i u Ciebie! Na endo migdaly i wino-hurtowo! I duzo seksu!!! Bardzo duzo!!
Beti doczytalam..kurde i co teraz?
A ja mam wyniki..jestem zla bo tsh duzo podroslo..a prog ladny (to 6dpo):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05059652fc8a.png
Sloneczko jak Twój prog?
Przedszkolanko, ładny prog
Będę miała wynik w poniedziałek dopiero..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u