Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko!!! Ale sie cieszę! Czekam na Twoją betę i trzymam kciuki!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
przedszkolanka:) wrote:Kalcia gratki!!!!
Szczęściara buu..a który masz dpo?
Wiki masz czas jeszcze!;*
Nikodemko,Sloneczko????
U mnie bladziochy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b795a4bfcfbd.jpg
Jade na bete,od rana się trzęse bo tempka spadła i brzuch boli na @.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszko nic nie stresuj! Teraz będzie juz dobrze, wiem to na 100%! Brzuch może boleć, dobrze wiesz, a taki spadek temperatury to nie spadek :*
W taki dzień mi też musi dobrze pójść na rozmowie, uwierzyłam w to! I Tobie Meggs na badaniu też.
Monia plis, przecież to oczywiste, że będzie drugie bobo juz niedługo jeszcze nic straconego teraz, ja nadal trzymam kciuki!
Nikodemko czekamy dalej, uszy do góry bo nie dałaś swojej fasolce szansy na wgryzienie a już się denerwujesz, że jeszcze do Ciebie nie macha <rozkładam ręce>przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to zostałam tylko ja
Melduję biel, ale na teście, na którym Przedszkolance wyszła ta jasna kreska. Także czekam, mam jeszcze trzy dni i mocno wierzę w to, że się udało. Szyjka jeszcze nie przeokresowa, więc jest dobrze
Przedszkolanko, tak czułam! Gratulacje i kciuki za betę
Kalcia, ale super! Gratulacje :*
Szczesciaro, Nikodemko - poniedziałek jest naszprzedszkolanka:), Nona, kalcia, kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Właśnie jestem w diagnostyce. Beti dziękuję za przypomnienie,zrobię tez tsh od razu
Monis oczywiste jest,że będzie drugi bobo tylko jak widzisz czekanie najgorsze..
Niezapominajko prace dostaniesz i zajdziesz,zobaczysz:p
Meggs na którą wizyta?
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - piekne kreski! Stawiam na betę Ok 70 jak noc. To normalne ze brzuch boli jak na okres, u mnie tak bylo fo 6 tygodnia az. Czekamy na wyniki bety.
Słoneczko, szczęściara, Nikodemka - macie jeszcze czas, spokojnie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Słoneczko, Wik, Szczesciara - macie jakies przedokresowe „objawy”? Wiem, ze mecze temat, ale coraz bardziej czuje, ze nadchodzi i szukam pocieszenia
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Słoneczko, Wik, Szczesciara - macie jakies przedokresowe „objawy”? Wiem, ze mecze temat, ale coraz bardziej czuje, ze nadchodzi i szukam pocieszenia
Dzisiaj dosyć mocno daje mi się we znaki brzuch. Boli jak na okres, nawet tak jakbym była już w trakcie. I cera okropna.. A u Ciebie jak?Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Dzisiaj dosyć mocno daje mi się we znaki brzuch. Boli jak na okres, nawet tak jakbym była już w trakcie. I cera okropna.. A u Ciebie jak?
No u mnie cera okropna! brzuch bolal przez pare dni po owu, potem cisza, wczoraj jakies klucia w podbrzuszu, ale przerabialam to juz w zeszlych cyklach wiec nie jest to zaden nowy objaw. Humor typowo pmsowy.. no coz pozostaje czekac:)
Jesli sie nie uda bedzie mi bardzo smutno, jak co miesiac:( Ale nie wyprzedzajmy faktow.. ja obserwuje temp., jesli jutro odbije w gore to jest nadzieja, jesli bedzie spadek to pewnie na @II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kalcia, Przedszkolanka gratulacje !!
Przedszkolanko, nie wiesz jak bardzo się cieszę ! Aż musiałam wbić na forum i zerknąć jak tam Twoje testy! No taka była umowa, styczeń miał być tym szczęśliwym! Teraz czekamy jak tam Twoja beta.Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość