Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niikodemko uderzenia są tez w ciązy ja mialam z Pola. Teraz tylko kręgosłup i ciut piersi.
Owulak ładniejszy niź moje ;p
Lady
A Ty jak się czujesz?
Kark zazdro bezproblemowej ciazy oby tak do końca!
Rzepakowe ja w 14dpo z Pola mialam bete grubo ponad 600. Teraz nawet 100 nie bedzie a implantacja raptem dzien pozniej
Nadrabiam z kolejki w polo;pkark lubi tę wiadomość
-
U mnie owulak mega pozytywny. Apka pokazuje mi 188%. I jak tu żyć? O co chodzi?! Mam dosyć.
Brzuch już nie boli, brak objawów jakichkolwiek. Oby @ nie przyszła.przedszkolanka:), kark, Wik89 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko kiedy wyniki? Co tam jeszcze zbadalas?>
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dorciax wrote:Kalcia, Przedszkolanka gratulacje !!
Przedszkolanko, nie wiesz jak bardzo się cieszę ! Aż musiałam wbić na forum i zerknąć jak tam Twoje testy! No taka była umowa, styczeń miał być tym szczęśliwym! Teraz czekamy jak tam Twoja beta.
kark, Dorciax, blair. lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko kciuki za rozmowę daj koniecznie znać jak poszło!
Przedszkolanko ja mam wizytę na 14. Liczę ze endo coś urosło i ze pęcherzyk pękł. Ale stresik jest
Nikodemko owulak piękny!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs - mocno trzymam kciuki za wizyte!!!
Sloneczko - u Ciebie jest ciaza, wiem to.
Przesszkolanko - niestety miesiac temu tez meczyly mnie uderzenia goraca (Meggs lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Meggs - mocno trzymam kciuki za wizyte!!!
Sloneczko - u Ciebie jest ciaza, wiem to.
Przesszkolanko - niestety miesiac temu tez meczyly mnie uderzenia goraca (
Chyba kupię test w aptece i zastestuje jutro albo w niedzielę.
Nikodemko, jeżeli to nie ciąża (choć bardzo wierzę, że rośnie u Ciebie fasolka! ) to musisz to skonsultować z lekarzem, może zleci jakieś badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 10:35
Syr 1, 23
[/u -
przedszkolanka:) wrote:Słoneczko moze beta?
Meggs jestem pewna,że Twoje endo pobije dzisiaj wszystkie!
Nikodemko a tylko w dzień masz? Czy w nocy tez?
Zasypało nas dzisiaj i nie chce mi się w taką pogodę jechać do labo, bo kawałek drogi mam. Czekam cierpliwieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko - tylko w dzien, a wlasciwie wieczorem... o ktorej masz wyniki?
Sloneczko - pewnie, testuj! Ja na pewno bede robila owulaki i liczyla, ze sciemnieja, a pozniej zobacze to samo na ciazowym...Słoneczko12, kark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:
Lady
A Ty jak się czujesz?
Całkiem dobrze Przedszkolanko:) dziękuję Jak nie w ciąży ale brzuch od zastrzykow mam zmasakrowany niestety.Mam nadzieję,że trochę zejdzie do połówkowych,bo aż wstyd koszulkę odslaniać
Kciuki za dobre wyniki bety i pozostałe I nie rób tej bety za wiele Nie ma co się stresowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 10:47
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Słoneczko moze beta?
Meggs jestem pewna,że Twoje endo pobije dzisiaj wszystkie!
Nikodemko a tylko w dzień masz? Czy w nocy tez?
Kciuki za wyniki ale wiem ze beda dobrekark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzepakowe, ja miałam takie bety:
Kajtuś 16dpo 335
Basia 14dpo 53, 16dpo 132
Teraz 14dpo 643.
Także co ciąża to inaczej, bo implantacja może być w innym dniu i beta może różnie rosnąć
Jutro zrobisz betkę i napewno będzie super
No teściowa taka jest. Jak jej o Basi (3ciej) powiedzieliśmy to wyskoczyła, że jak można 3 dzieci - wpadki mieć. Że dzieci powinno się mieć z miłości, a nie z braku gumek... Także nie powiem, liczyłam na to, że teraz może padnie za zawał jak się dowieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs nie stresuj się wizytą, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
Słoneczko, Nikodemko trzymam za Was kciuki i czekam niecierpliwie na pozytywne testy ciążowe
A u mnie (taadaaam) nareszcie @. Przyszła dokładnie w ten sam dzień co w poprzednim cyklu, czyli po biochemie cykle wydłużyły mi się dokładnie o tydzień.Meggs, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
gosix wrote:Meggs nie stresuj się wizytą, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
Słoneczko, Nikodemko trzymam za Was kciuki i czekam niecierpliwie na pozytywne testy ciążowe
A u mnie (taadaaam) nareszcie @. Przyszła dokładnie w ten sam dzień co w poprzednim cyklu, czyli po biochemie cykle wydłużyły mi się dokładnie o tydzień. -
Ani0nka wrote:Beti a Ty Kochana jak tam? Wiesz ze ja za Ciebie mocno kciuki trzymam!
-
Beti82 wrote:No to zazdroszcze kochana a jaki plan na ten cykl?
Beti mocno trzymam kciuki, żeby u Ciebie też zaraz pojawiła się owu lub @.
My spróbujemy działać podobnie do cyklu w którym zaskoczyło. Seks mniej więcej co 2 dni, po - wiszenie z tyłkiem do góry (tyłozgięcie), żel conceive i korzeń maca. Spróbuję też suplementować olej z wiesiołka bo u mnie lipnie ze śluzem.
Beti82 lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
Beti82 wrote:Dzieki słonce to bardzo miłe :* No ja fatalnie Nic u mnie sie nie dzieje .Perspektywa ,ze działac bede dopiero w marcu mnie dobija strasznie
Rozumiem Cię doskonale... ja czekałam od listopada. Najgorszy jest ten pierwszy cykl, drugi już się czujesz, że jeszcze tylko @ i ostatnia prosta. Zleci zobaczysz
Mi pomogło silne postanowienie, że przez ten czas 100% dbam o nasze zdrowie - wyleczyłam infekcje, postawiłam na suplementacje i mega zdrową dietę. Poczucie, że jakoś działasz mimo przerwy pomaga. Może warto pomyśleć o jakimś urlopie, albo chociaż skoczyć gdzieś na weekend? Zrobić coś tylko dla siebie. Dasz radę Beti27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha