Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agagusia wrote:Najmłodsza - gdzie lecicie? Dokup ubezpieczenie od rezygnacji i bedziesz miala spokojna głowę.
Przedszkolanko - czekam na dobre wiesci!
Dominikana
Nie kupujemy ubezpieczenia od rezygnacji, za droga zabawa :p
Głowę mam spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 12:52
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Przedszkolanka fantastycznie Kalcia super
Nikodemko Ty w poniedziałek:)
Ja dziś kropla krwi i różowy śluz 22dc normalnie bym oszalała z radości myśląc ze implementacja ale ze byłam 15dc na usg i powiedział ze nie było owulacji i pęcherzyków brak wiec to już okres pewnie No ale dobre ze tak szybko skończył się ten cyklprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ej kozgo! Cuda sie zdarzaja, moze byla owu
Staram sie jeszcze nie pozwalac zgasnac nadziei, ale coraz slabiej mi idzie. Marze o poniedzialku, zeby uwolnic glowe... -
anusiak5 wrote:można spytac na ile dni tai wyjazd.że takie koszty wyszły
16 dni02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nikodemko wlasnie mnie tez to dziwi ze moga pojawic sie objawy pms po zaplodnieniu, skoro hormony powinny zachowywac sie zupelnie inaczej niz w normalnym nieciazowym cyklu (np progesteron wlasnie), nie moge tego pojac...
niemniej daje to nadzieje;pII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Nikodemko wlasnie mnie tez to dziwi ze moga pojawic sie objawy pms po zaplodnieniu, skoro hormony powinny zachowywac sie zupelnie inaczej niz w normalnym nieciazowym cyklu (np progesteron wlasnie), nie moge tego pojac...
niemniej daje to nadzieje;p
Ja tam miałam największego pmsa w swoim życiu jak zaszłam, wszystko mnie bolało, jelita puchły, nastrój od płaczu do euforii, ciągle mi było słabo, czułam się jakby mnie zesłano na inną planetę :p dlatego wiedziałam, że coś jest na rzeczyWik89 lubi tę wiadomość
-
Kozgo - dziekuje :*
Postanowilam, ze jesli nie bedzie teraz ciazy, to poprosze lekarza o jakies dzialanie w kierunku mojego pms... Jestem wlasnie na zdjeciach na balu karnawalowym i umieram. Zlewa mnie pot, kreci mi sie w glowie, jest naprawde fatalnie. Nie moge tak zyc co miesiac.
Czekam na Newsa od Przedszko!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Momencik mi dajcie,dopiero do domu weszlam;p
Testy oba pozytywne- owulak mega i ciśżowy tez o wiele bardziej niz rano
A co sie okazalo? Moja księgowa jest w 17tyg!
Zaraz zerkne na wyniki.
Gosix ciesze sie ze jest @ i mozna dzialac
Basia gratuluje!!
Najmlodsza mowisz Dominikana? Czadspeakyourmind93, gosix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzwagier teraz był na Dominikanie. Jemu się podobało, ale dla mnie to nie wakacje. Ja lubię niezależność, zwiedzanie nieznanych, nieodwiedzonych miejsc, a takie leżenie na plaży i bawienie się z animatorem w all inclusive to nie dla mnie
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam betę i mam 18,5 ! Dopiero teraz wierze
Nikodemko powiem ci ze ja miałam takiego pmsa, ze sama ze sobą nie mogłam wytrzymać, nawet podczas sexu na męża nakrzyczałam bo takie miałam w sobie ciśnienie.Kamsza, Ani0nka, Beti82, speakyourmind93, Słoneczko12, blair., Dorciax, kark, patuniek86 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata