Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Słoneczko, Wik, Szczesciara - macie jakies przedokresowe „objawy”? Wiem, ze mecze temat, ale coraz bardziej czuje, ze nadchodzi i szukam pocieszenia
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ani0nka wrote:Beti a monitoring??
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Gosix i duzo wody, moze siemie liane lub woda z octem z Rossmana? u mnie dzieki temu super sluz.
my sexy w okolicy owu codziennie, od tylu w tym cyklu hhehe
Woda!! Tak, ja ciągle mam postanowienie pić jej więcej, w pracy strasznie to zaniedbuje. Inne patenty też muszę wypróbować, dzięki!!Nona lubi tę wiadomość
27 lat
Staramy się o pierwszego dzidziucha -
gosix wrote:Rozumiem Cię doskonale... ja czekałam od listopada. Najgorszy jest ten pierwszy cykl, drugi już się czujesz, że jeszcze tylko @ i ostatnia prosta. Zleci zobaczysz
Mi pomogło silne postanowienie, że przez ten czas 100% dbam o nasze zdrowie - wyleczyłam infekcje, postawiłam na suplementacje i mega zdrową dietę. Poczucie, że jakoś działasz mimo przerwy pomaga. Może warto pomyśleć o jakimś urlopie, albo chociaż skoczyć gdzieś na weekend? Zrobić coś tylko dla siebie. Dasz radę Beti -
Hej dziewczyny pewnie nikt mnie tu nie kojarzy... Udzielałam się ale bardzo mało na poprzednich wątkach. Za to cały czas czytam i kibicuję wszystkim Chciałam się podzielić z Wami moim szczęściem. Miałam testować dzisiaj ale nie wytrzymałam i zrobiłam test w wczoraj po południu i ujrzałam upragnione dwie kreski. Chcę Wam tylko powiedzieć żebyście się nie podawały bo wszystkim się uda. Ktoś może powiedzieć że łatwo mi się mówi bo się udało. Wiem, ale też miałam chwile zwątpienia i załamania. I tak o to w 13 cs chyba się udało jednak czasem 13 może okazać się szczęśliwa nie spodziewałam się tego wcale i jeszcze dalej nie do końca wierzę... Trzymajcie tylko kciuki by dzisiejsza beta potwierdziła ciążę bo robiłam tylko jeden test. Powodzenia!
https://naforum.zapodaj.net/b1c803e5b787.jpg.htmlSłoneczko12, Ani0nka, Lady_Dior, Wik89, Nona, Meggs, przedszkolanka:), kalcia, Beti82, Nikodemka, Dorciax, blair., Pestkaa, OlivkowaMama, kark, patuniek86, Lami lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Przedszkolanka tak się cieszę!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Zapłaciliśmy 25 tys za wakacje.
Stary dzisiaj rano się śmiał, ze pewnie kilka dni przed ogłoszę, ze w ciąży jestem (mam kategoryczny zakaz latami w ciąży przez problemy z krzepliwością). Taki tam czarny humor w całej tej beznadziei :pprzedszkolanka:), kalcia, Nikodemka, Agagusia, Domi_tur, Nona, patuniek86, moyeu lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - tylko w dzien, a wlasciwie wieczorem... o ktorej masz wyniki?
Sloneczko - pewnie, testuj! Ja na pewno bede robila owulaki i liczyla, ze sciemnieja, a pozniej zobacze to samo na ciazowym...
Wiesz co ja miałam po cb poty w nocy jak była @ przez 2-3 cykle ale przeszlo. Wydaje mi się że to hormony.. -
Lady_Dior wrote:Całkiem dobrze Przedszkolanko:) dziękuję Jak nie w ciąży ale brzuch od zastrzykow mam zmasakrowany niestety.Mam nadzieję,że trochę zejdzie do połówkowych,bo aż wstyd koszulkę odslaniać
Kciuki za dobre wyniki bety i pozostałe I nie rób tej bety za wiele Nie ma co się stresować
Ale super taka ciąża! Wszystkie bezobjawowe a ja w 2014 zdychalam 3 miechy;p
Ale ciesze sięLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Wakacji !
Ciąża poczeka
Tzn ciąży u mnie i tak nie będzie naturalnie, wiec luz
kalcia lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2