Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 12:07
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Szczesciara - nie przyjdzie i beda II ! Ja w poniedzialek bede wyla caly dzien jak zobacze biel... boje sie tego strasznie, bo na ten cykl liczylam najbardziej ze wszystkich... maz mi w kolko powtarzal, ze czuje, ze sie udalo, mowil do brzucha, boje sie, ze to wszystko prysnie i sie rozsypie do konca.
-
kalcia wrote:Kalcia gratulacje ja się cieszę, ze szybko nam się udało zajść, bo bym zbankrutowała na tych testach znając mnie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluję bet, oby rosły zdrowo! jednak koniec stycznia zaowocował w
ja przez wczorajsze plamienie dla swojego spokoju też poszłam na betę i 614, czyli przyrasta w normie, ulżyło mi wizytę mam za tydzień, powinien być wtedy pęcherzykprzedszkolanka:), speakyourmind93, Sasanka5, kark, Nikodemka, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam mega pozytywnego owulaka w ciąży.
Ale nie ma co się spodziewać, że wykryje ciążę wcześniej niż ciążowe. U mnie był już cień a owulak taki średnio pozytywny dwa dni temu. Pamiętajcie, że tylko taka sama lub grubsza kreskę można uznać za pozytyw, to że nieco ciemnieje lub jaśnieje w dowolnym momencie cyklu nic nie znaczy.kalcia64, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
U mnie beta 205
znów się zaczynam trząść z emocji hahaDomi_tur, Nona, przedszkolanka:), kalcia64, speakyourmind93, Słoneczko12, Sasanka5, OlivkowaMama, Beti82, kark, kalcia, blair., moyeu, Anhydra, patuniek86, MałaMi90, Iga66 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona to teraz tak:
Sex sex i jeszcze raz sex w tym cyklu!!
Pokrzywa,awokado,grejfrut,łosos,orzechy,pestki,migdały. Leżenie po sexie 30 min.i co doczytalam-pozniej siku bo stare nasienie zatyka szyjke i jest slabszy dostep świezych!!
Nikodemko i absolutnie nie chce slyszeć o jakimkolwiek zalamaniu u Ciebie bo nawet gdyby(bo uda sie teraz)ale jak nie to dostajesz pierwsza owulaki !!tęczova, Nona lubią tę wiadomość