Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Kalcia wow,gratuluje
Dziewczyny z dwiema powtarzaciw bety w pon?
Sunshine piękna beta
A owulaki oczywiście oddam w spadku jak wszystko będzie dobrze
Ja myślę że w pn powtórzęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Ja po monitoringu. Jest ciałko żółte
I endo prawie 9 mm, gin powiedziała że jest idealne i mam dać mu spokój. Uff.Pestkaa, przedszkolanka:), Sasanka5, kark, Wik89, sunshine03, tęczova, Niezapominajka2, moyeu, Nona, Domi_tur, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Głupio mi okropnie ale mogę pospamować jeszcze?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/167bf148eca3.jpg
Na dole owulak.
Wyniki; beta 168.61
Aleee Beti mega Ci dziękuję za przypomnienie o tsh bo w tydzien z 1.8 wzrosło na 2.523 wiec i tym razem bez euthyroxu pewnie się nie obejdzie.
Proga nie ma.
Basia i kalcia gratuluję betprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No to się staram a co! Może się uda ❤️ Tylko podpowiadacie mi kiedy moja temperatura teraz szaleje
przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Dziewczyny, dawać nam patenty
Nona ja nie mam patentu. Tylko chyba wiara w to że się uda. Troszkę wyluzowałam choć ja nie mierzyłam tempki ani nic. Biorę tylko euthyrox i pregna plus. Brałam też niepokalanek 3 m-ce ale odstawiłam jakieś dwa miesiące temu. A po za tym nic. Sex był w tym cyklu w okolicach owu tylko w 12 i 16 dniu. Nawet byłam zła na mojego że tam taka przerwa była bo jakoś dużo zajęć miał wtedy. W poprzednich niektórych cyklach w okolicach owu było nawet codziennie. Więc stwierdzam teraz że nie ma patentu. Trzeba być cierpliwym, nie fiksoswać i czekać aż po prostu zaskoczy:) Teraz wiem że to działa...Ani0nka, Lady_Dior, Wik89 lubią tę wiadomość
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Ani0nka wrote:Beti ale jak skończy się miesiąc to lutowe daty dodasz na testowanie:)???
-
Przedszkolanko, jak ja się cieszę, ale czułam to od początku I tak też czułam, że za drugim razem z cło pyknie.
Tylko kochana, jeszcze nie zamykaj swojego interesu, bo my u cioci Przedszkolanki musimy wszystkie wyprawki pozamawiać!
Gratuluję wszystkim bet. I jeszcze jedno - kochane, styczeń trwa!przedszkolanka:), Pestkaa, Wik89, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Hej Dziewczyny,
wczoraj już do Was pisałam, ale taki epos walnęłam, że chyba serwer nie wytrzymał i zostało tylko powitanie
W każdym razie chciałam się przywitać, podczytuję Was od jakiegoś czasu i chyba czas się ujawnić, podziękować za wsparcie- nawet nie wiecie jak samo czytanie Was pomaga, świadomość, że się nie jest samemu w tej walce o dwie kreski. Przykro mi czasami słuchać komentarze, że mam się napatrzeć na brzuszki i maluszki (pracuję w poradni ginekologicznej ) Ludzie nie zdają sobie sprawy, że czasami chęci to jedno, a rzeczywistość to coś innego.
W każdym razie nakręcona Waszymi owulaczkami wczoraj zrobiłam jeden rano i wieczorem i wyszły mi identyczne tzn kreska testowa słabsza od kontrolnej, ale jednak dość wyraźna i się zastanawiam czy coś jest na rzeczy, ale nigdy wcześniej nie robiłam owulaków przed @, więc nie wiem.
A dzisiaj solidarnie z Wami zrobiłam test ciążowy, gdyż według Flo dzisiaj 14dpo, a według moich obserwacji i testów owu 11dpo, no i co, dało mi bielą po oczach jak za oknem :p Dzisiaj 32dc, normalnie mam co 30-31 dni, okresu brak i już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić. Poprzedni cykl był skrócony o 2 dni to może ten się wydłużył, zwłaszcza, że piersi powiększyły mi się kilka dni temu, a dzisiaj doszedł lekki ból przy uciskaniu lewej piersi z zewnątrz na dole. Zazwyczaj już na tydzień przed @ umieram na ból cycków i najchętniej nie ściągałabym stanika, a teraz nic. Czasami zakłuje mnie prawy jajnik, czasami lewy, ale najczęściej na środku i tyle z objawów. No ale może znowu niepotrzebnie się nakręcam
Już po prostu chciałabym wiedzieć, w tą albo w tamtą, bo ta niepewność mnie wykończy
Kalciu, Przedszkolanko, Basiu gratuluję pozytywkówprzedszkolanka:), speakyourmind93, Wik89 lubią tę wiadomość
starania: ponad 3 lata
beta hCG:
08.12 (33 dc)- 202,02 mIU/ml
10.12 (35 dc)- 502,59 mIU/ml
-
Beti czemu nie?
Lami poki zdrowie pozwala to dzialam oczywiście
Ja w ogóle nie czulam,jedyne co to ból kręgosłupa(no ale brak ćwiczen ) i lekko piersi i dopiero teraz ból na @. I deprecha haha:p
A nieeee i obżarstwo! Okropne!Wik89 lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Przedszkolanko, weź zaznacz pozytyw na wykresie, bo tam dziewczyny szaleją. Chyba że mam dać cynka, jak Ty wczoraj u mnie
Teraz z Wami z doskoku bo Pola woła mame ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:16
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Kalcia wow,gratuluje
Dziewczyny z dwiema powtarzaciw bety w pon?
Sunshine piękna beta
A owulaki oczywiście oddam w spadku jak wszystko będzie dobrze
Powtórzę w niedziele o 14, akurat będę jechała w pobliżu labolatorium z mężem i córcia, wiec akurat wypadnie 48 godzin myśle czy badać od razu progesteron? Bo w 7 dniu cyklu miałam 12,9 i wydawało mi się ze słabo wzrósł, bo w 5 dniu miałam 12,6przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata