Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82ffcba68344.jpg
Czy taki śluz oznacza dni plodne? Serio wiem głupie pytanie ale nie wiem czy taki czy bardziej wodnisty czy co ? -
Niezapominajko gratki! Chociaż to było oczywiste szkoda źe zbyt dlugo nie popracujesz..;p
Meggs kiedy planujesz testować?
Anionka dzialaj!
Córa mówicie?;p jestem tak wypryszczona,wzdęta(!)że szok. Aa i mdlilo mnie popoludniu -,-Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 18:13
-
przedszkolanka:) wrote:Niezapominajko gratki! Chociaż to było oczywiste szkoda źe zbyt dlugo nie popracujesz..;p
Meggs kiedy planujesz testować?
Anionka dzialaj!
Córa mówicie?;p jestem tak wypryszczona,wzdęta(!)że szok. Aa i mdlilo mnie popoludniu -,- -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aa116bb187a.jpg
To może dziś coś będzie ale owulak jeszcze bardzo słaby uśmiechnięta buźka na clearblue się nie pojawiła. -
Ani0nka wrote:Oki to może dziś wieczorkiem go jakoś zachęcę jakiś BALLANTINES i te sprawy
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
I jak ja mam sie nie nakrecac, a potem nie wpadac w otchlan rozpaczy... Moj organizm leci sobie w kulki. Mam cale cycki w żyłkach, zamykaja mi sie oczy, zasnelam w aucie podczas 10-minutowej podrozy. Wrocilam do domu, padlam na kanape i nie moge sie ruszyc... Wypije grzanca, zjem czipsy i bede lezec nieruchomo.
A pozniej pomodle sie do sw Rity o ciaze albo szybszy okres, bo nie wytrzymam.przedszkolanka:), Sasanka5, Pestkaa, Ani0nka, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:I jak ja mam sie nie nakrecac, a potem nie wpadac w otchlan rozpaczy... Moj organizm leci sobie w kulki. Mam cale cycki w żyłkach, zamykaja mi sie oczy, zasnelam w aucie podczas 10-minutowej podrozy. Wrocilam do domu, padlam na kanape i nie moge sie ruszyc... Wypije grzanca, zjem czipsy i bede lezec nieruchomo.
A pozniej pomodle sie do sw Rity o ciaze albo szybszy okres, bo nie wytrzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:33
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemka no takie to sa te dni, najgorsze dni w calym cyklu jesli chodzi o nienakrecanie sie;) obejrzyj jakis serial czy cos;) sennosc to jest chyba dobry znak;) a co do zylek to ja mam to samo od kilku dni! Ale w zeszlymcyklu tez to zauwazylam a sie nie udalo. Wiec ja juz tego objawu nie uwzgledniam u siebie.
Ehh czeka nas w weekend lekcja cierpliwosci;)Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyAniOnka przejrzysty jest, ale wg mnie mało rozciągliwy. Ja zaznaczam rozciągliwy, ten najbardziej płodny jak na min 10cm mogę rozciągnąć. Inaczej dla mnie to lepki
Przedszkolanko, a może bliźniaki?! Z takim progiem
Ej, a mi co wróżycie ?Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Boże ja śnie!!! Dziewczyny ten moj progesteron 30,7 coś oznaczał !!!
Nie wiem jak tu się wkleja zdjęcie:( ale jest bladzioch!!!!
Nikodemnko,brzuch boli mnie identycznie jak na @
Wik89, Sasanka5, Pestkaa, przedszkolanka:), Nikodemka, Nona, kark, Ani0nka, patuniek86, speakyourmind93, Lami, blair., kalcia lubią tę wiadomość
-
Hahaha mi się dzisiaj przysnęło w kolejce do gina, serio tak sobie czekałam te 20 min, ciepło, kojąca muzyczka, wygodny fotel i bach
Nikodemko wierze ze to właśnie to!przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko - pamietam... dlatego tym bardziej sie zalamie jesli nie podziele Twojego losu Ja mialam jakies tam zylki przed okresem, ale teraz to sa żyły nie żyłki. No, ale mam z tylu glowy ten za wysoki estradiol, on na pewno robi swoje.
A masz wynik dzisiejszego proga? Bo nie wiem czy gdzies nie pominelam info
Mine93 - gratuluje!!! Co za dzien!