Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - pamietam... dlatego tym bardziej sie zalamie jesli nie podziele Twojego losu Ja mialam jakies tam zylki przed okresem, ale teraz to sa żyły nie żyłki. No, ale mam z tylu glowy ten za wysoki estradiol, on na pewno robi swoje.
A masz wynik dzisiejszego proga? Bo nie wiem czy gdzies nie pominelam info
Mine93 - gratuluje!!! Co za dzien!
Poza tym aż tak dużo nie byl chyba ponad normę?
Mój prog 53,46 dzisiaj -
przedszkolanka:) wrote:estradiol według mnie nie dziala tak-chyba że w ciąży.
Poza tym aż tak dużo nie byl chyba ponad normę?
Mój prog 53,46 dzisiaj
Przedszkolanko nieco spóźnione ale najszczersze gratulacje!!! ❤
Piękna beta
A progesteron w jakich jednostkach?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Przedszkolanko - ale piekny prog, wow! ) no wlasnie nie wiem... nic mi nie pozostaje jak czekac „cierpliwie” na rozwoj sytuacji. Mam ochote oblozyc sobie cycki liscmi kapusty haha, moze by mniej bolaly jak u matek karmiacych
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - ale piekny prog, wow! ) no wlasnie nie wiem... nic mi nie pozostaje jak czekac „cierpliwie” na rozwoj sytuacji. Mam ochote oblozyc sobie cycki liscmi kapusty haha, moze by mniej bolaly jak u matek karmiacych
tak teraz liczę i zrób we wtorek test wiem,wiem .. a pokażesz wykres? -
przedszkolanka:) wrote:Anhydra dziękuję
progesteron w ng/ml , nie strasz mnie!
No przecież nawet w nmol/L (przy podziale przez 3) byłby dobry!
Tak więc wdech-wydech
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Jesli wygram z moja slaba wola i nie zacznie sie @ to zrobie we wtorek. Chociaz wiem jak to bedzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44d5393a8e8b.png -
nick nieaktualny
-
Podnosicie mnie na duchu, wiec licze na to, ze w razie czego z ziemi tez mnie podniesiecie
Kark - ja tez jestem porabana, ale mam dwa testy i cel, zeby siknac w poniedzialek i wtorek, a w praktyce zrobie to pewnie w niedziele :d
Pestko - jak sie nie wykluje, to w lutym bedzie juz mniej serduch. Styczen to bylo szalenstwo!kark lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko-ewidentnie dziecko się wgryzło mocno i tym razem nie puści Będzie dobrze, z takim progiem nie będzie to biochem
Gratuluję wszystkich podwójnych kresek Ależ fajnie się zrobiło Nareszcie
Nikodemka-fruwaj, fruwaj Będzie dobrzeprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Zrobiłam jeszcze niedawno ten zielony test Przedszkolanko. Badziewie jakieś. Wyszedł jakby cień, ale widać tylko pod pewnym kątem. Jak przy Twojej becie wyszedł bladzioch, który prawie zniknął to to jest niezły szajs.
Gratuluję pięknego proga
Moja szyjka jest w ogóle nie jak na okres, zamknięta na amen. Jutro muszę kupić test, a nawet ze dwa i testować w niedzielę. Już nie wiem czy sobie wkręcam czy serio coś jest na rzeczy. Tak jak wspomniała Wik, czeka nas weekend cierpliwościPestkaa, Nikodemka, przedszkolanka:), Wik89, kark lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nikodemko! Ty nawet nie zdążysz upaść tak Cię podniesiemy
Patuniek mam nadzieję właśnie miałam pierwszą próbę "wymiotów". Oj się chyba szykuje powtórka
Słoneczko szajse jakich mało! teraz zerkałam na swój z rana i co? ledwie widać!! jutro zrobie znowu oba i zobaczymy,ale kup lepiej inne i powtórz.Słoneczko12, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Jejku, jeżeli testy będą negatywne i przyjdzie @ to czuję, że roztrzasnę się na milion kawałków i trudno będzie mi się pozbierać. Boję się tegoCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Sloneczko - a ja razem z Toba... powtorze sie, ale w zaden cykl nie wierzylam tak, jak w ten. Jesli sie rozsypiemy, to nawzajem zbierzemy sie do kupy!
Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny