Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Beti czemu nie będziesz testować???!
-
przedszkolanka:) wrote:Beti czemu nie?
Lami poki zdrowie pozwala to dzialam oczywiście
Ja w ogóle nie czulam,jedyne co to ból kręgosłupa(no ale brak ćwiczen ) i lekko piersi i dopiero teraz ból na @. I deprecha haha:p
A nieeee i obżarstwo! Okropne! -
Przedszkolanko - teraz to będzie książkowa ciąża! Po wynikach juz widać tak bardzo bardzo się cieszę!
Meggs mówiłam? ja w takim razie tez czekam na Twoje dwie krechy
Za tydzień mam gina - juz mnie ciągnie na owu, nie wiem, czy nie będzie szybciej, to w środę juz coś powinien widzieć. A przed ginem.... DRUGI ETAP ROZMOWY KWALIFIKACYJNEJ przeszłam dalej!
Dzisiaj same dobre wieści i za tydzień też takie będą - dostanę pracę i dowiem się, że miałam zajebistą owulację! Naprawdę nie wiem, co mi los przyniesie, ale nie boję się. Jestem bezpieczna.Meggs, Pestkaa, gosix, przedszkolanka:), kalcia, Lami, Nona, patuniek86, blair. lubią tę wiadomość
-
Meggs - wszystko co powiem sie sprawdza! Zajebiste endo, czekaj na dwie krechy
Niezapominajko - dobre podejscieNiezapominajka2, Meggs lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Niezapominajka super trzymałam dziś kciuki za Ciebie! Będzie nowa praca i ciąża mówię Ci!
Meggs dzięki za kciuki! Pomogły
Nie popadajmy w skrajności, ciąża i praca to byłoby za duze szczęście. Czuję, że mam misję popracować tam trochę, zdobyć doświadczenie, rozwinąć się i wtedy przyjdzie czas na dziecko - widzisz moje chce mieć jeszcze mądrzejszą mamę xD
Ja Was musze wszystkie na fiolet odprowadzić, wtedy obejrzę się jeszcze, czy żadna nie została i tez przejdę
Tak na serio to za dużo stresów w tym miesiącu, żeby się udało. Ja chyba musze mieć względny spokój. -
Dziękuję Nikodemko
Niezapominajko haha wyczuwam ze ułozyłaś sobie plan idealny, a że zycie sobie to zobaczysz będzie nowa praca w której będziesz chciała się wykazać ale nie będzie Ci daneNiezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82ffcba68344.jpg
Czy taki śluz oznacza dni plodne? Serio wiem głupie pytanie ale nie wiem czy taki czy bardziej wodnisty czy co ?Beti82, Nona lubią tę wiadomość