Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja testuje jutro, ale to bedzie 11/12 dni po, takze to nie bedzie ostateczne testowanie bede czekac na rozwoj sytuacji... poznam nadchodzaca @ po plamieniach.
przedszkolanka:), Słoneczko12, Pestkaa, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, spokojnie, chodzi o to zeby w ciazy nie zajadać sie wątróbka na okrągło. Unikanie całkowite to dla mnie jedynie alko, surowe wędliny, sery z mleka niepasteryzowanego, surowe mieso i ryby. Nie paliłam nigdy, wiec nie biore pod uwage papierosów. No i leki wszelakie niedozwolone.
Teraz jest tez nagonka na ryby, ze maja duzo metali ciężkich i toksyn z zatrutych mórz. Jak w poprzednich ciążach starałam sie jesc czesto, tak teraz jedynie hak nam ochote (rzadko), kupikam sobie omega 3 z alg i tyle.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Nikodemko będzie dobrze! Wiem to
Przedszkolanko spokojnie. Musiałabyś zjeść jej meeega dużo by mogła Ci zaszkodzić.
Ja mam dzisiaj dzień śpiocha. Najpiewr spałam do 9 i nie mogłam się dobudzić (a ze mnie ranny ptaszek) a teraz wstałam po ponad 2 h drzemnce. Szokprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No sikne se, maz mi nie daje spokoju, juz dzisiaj na mnie nakrzyczal, ze nie chcialam zrobic
Meggs - ja od wczoraj mam tak ze spaniem... nie podnioslabym sie z lozka gdybym nie musiala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:43
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Drobiowa i niemoczona..
Myślę że duszona wątróbka jest ok, przecież to nie surowe mięso a gdyby tak wszystko rozkładać na czynniki pierwsze to nigdy nie zjadlybyscie żadnego mięsa że sklepu... wiem co mówię bo na codzień to badam.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Iga66 wrote:No i ja dzisiaj watrobkowo miałam:)
Myślę że duszona wątróbka jest ok, przecież to nie surowe mięso a gdyby tak wszystko rozkładać na czynniki pierwsze to nigdy nie zjadlybyscie żadnego mięsa że sklepu... wiem co mówię bo na codzień to badam. -
przedszkolanka:) wrote:Czyli jak ciut zjadlam a jutro troszke zjem tesciowej to nic siè nie stanie? Bo już dzisiaj odpuszczę.
Nie dajmy się zwariować, ja w obu ciążach jadłam wszystko na co miałam ochotę, poza grzybami, surowym mięsem i piciem Alko.
Wieczorem przed wyjazdem na porodowke zjadlam pizzę dziabelską z chili i poród był ekspresowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 16:59
-
przedszkolanka:) wrote:Iga ja teź chwile przed porodem jadlam puzze i mi nie smakowała!
Nikodemko wysylam z muleniem,glodem non stop i brakiem ochoty na cokolwiek a co, tez narzekaj ##@##$/%$@&@&@&!&!&!&!!
Gratulacje!10.09.2019 Marcel -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko nie nie! Nic tam nie ma!!
Oleczka pije pokrzywe i biorę dupka,nic wiecej no i na diete duźo w tym cyklu podzialalam .
Teraz zaczynam sie martwic czy moje 21 jest okej10.09.2019 Marcel -
Dziewczyny! A czy plamienie implantacyjne moze byc tez brazowe? Wlasnie mialam na papierze odrobinke krwi i taki kremowy sluz kawa z mlekiem... A na krwawienie jeszcze za wczesnie, chyba ze @ przyjdzie wczesniej.
Edit: jest wiecej krwi... chyba rozkreca sie @ 3 dni za wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 17:58
-
Nikodemko, z w sumie jak podczas plamienia krwią tej krwi było mało i pojawiła się po dłuższym czasie "na zewnątrz" i zmieszana że śluzem to przeciez nie musi być czerwona. No bo faktycznie za szybko, żeby się coś u Ciebie zaczynało dziać na @. Niech Cię nie opuszcza dobre nastawienie! Walczymy dalej! Ja mocno w Ciebie wierzę!!!
Oleczka, nie martw się tym progesteronem. Zbadałam 10 dpo i 24, oba wyniki to prawie 22 ng. Dzidzia rozwija się dobrze, w czwartek miała już 16 mm, a ja nie miałam ani plamki ciemniejszej przez ten czas na bieliźnie. Nie biorę ani duphastonu ani progesteronu. Jeśli nigdy nie miałaś problemu z za niskim progesteronem to nie obawiaj się
Przedszkolance może pękły dwa pęcherzyki i są teraz dwa ciałka żółte i jeszcze się nawet nie spodziewa, że bliźniaczki rosną pod jej serduszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 18:03
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemka wrote:Dziewczyny! A czy plamienie implantacyjne moze byc tez brazowe? Wlasnie mialam na papierze odrobinke krwi i taki kremowy sluz kawa z mlekiem... A na krwawienie jeszcze za wczesnie, chyba ze @ przyjdzie wczesniej.
Edit: jest wiecej krwi... chyba rozkreca sie @ 3 dni za wczesnie10.09.2019 Marcel