Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko jakiś czas temu czytałam jak dziewczyna myślała ze ma @ a to implantacja byla. I to też sporo i żywa krew. Ja wciąż wierze!!
Oleczka prog 21 to ładny i w normie zwłaszcza że nie ma plamień itp;) nie wiem skąd u mnie taki (z Pola też miałam pewnie duży bo czytałam ze od niego mam rewolucje w jelitach).
Kozgo a skąd wiesz że bezowulacyjny?
-
Nikodemka wrote:Meggs - to prawda, nie bylo wzgorka jajonosnego, ale niestety i bez tego pecherzyk mogl peknac tylko nie bylo w nim komorki jajowej. Tak jak mowisz, nie ma pewnosci i juz niczego sie nie dowiem. Pozostaje mi czekac... Entuzjazm zgasl, bo znam ten scenariusz, ale jeszcze powstrzymuje emocje, poki to nie okres.
-
Meggs- wlasnie rozmawialismy o tym z mezem. Technologia idzie tak do przodu, a nie wymyslili jeszcze usg, na ktorym widac jajeczko przeciez tyle by to wyjasnilo...
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko rozmawiałam właśnie też z mężem.4/5 lat temu poznałam tu dziewczynę, z którą jesteśmy mogę śmiało powiedziec przyjaciółkami. Ostatnie dwa lata byliśmy w wakacje u niej (z racji ,że mieszka w Gdyni ) , ma przyjechać do nas (góry ) . Mimo dzielących nas kilometrów, mega różnych gustów i charakterow nie pozabijałyśmy się i to nawet się"dobrałyśmy" . I chociaz nie byłyśmy razem na belly bo rodziłyśmy w różnych miesiącach to gdy tylko o Tobie wspomniałam mojemu T. to zapytał" O Liwka dwa? " hahaha. I nawet jak się teraz nie uda,to kochana ja wierzę,że kolejny,ten lutowy ,walentynkowy i dla mnie szczesliwy (urodziłam Polę) bedzie tym właśnie
Oczywiście tu mogę śmiało napisać do większości (co znamy sie od początku) o takiej zażyłości a uwielbiam wszystkie bez wyjątku ale tak mi mój mąż dał mi do przemyśleniaNona, Meggs, blair., Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka ugryzła to idealnie. Ja w listopadzie byłam przekonana, że się udało. Wiadomo, że co miesiąc miałam różne objawy, ale w listopadzie po prostu to było to. Okazało się, że nie. Aż się obraziłam na owu na dwa dni (nie na Was oczywiście :*). I jak udało się kolejnego miesiąca, to po prostu wiem, że te ciążę czułam już w listopadzie, mimo że wcześniejszy cykl. Ja wiedziałam, że nadszedł czas, że jestem gotowa.
I wiemy wszystkie, że to też jest Twój Nikodemko czas. Po prostu to czujemy i Ty też. Może to już ten, może miesiąc lada chwila. Ale wiemy, że naprawdę za chwilę zobaczysz dwie kreseczki. :*przedszkolanka:), blair., Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jestescie naprawde kochane! Przedszkolanko, czuje dokladnie to samo ❤️ Gdybym nie trafila na ovu, to nie wiem gdzie bylabym teraz. Na pewno w jakims dolku. Podnosicie mnie, pocieszacie, stawiacie do pionu... to jest jakas cholerna psychoterapia! (Tworco ovufriend, jesli to czytasz wiedz, ze jestes Bogiem haha). Lami, to co wlasnie napisalas, to cos o czym mowie. Przeczytalam to i usmiecham sie do telefonu, i znowu wierze, ze sie uda... wiem, ze gdybysmy wszystkie spotkaly sie w realu, to mialybysmy o czym gadac poza sluzami i kreskami ❤️
Lami, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Tak, zgadzam się. Mamy więc taką umowę, że czekamy na koniec testów styczniowych, zakładamy wątek "fioletowa strona mocy" i czekamy na Was wszystkie. Bo po prostu to jest ten czas Kochane :* kwestia chwili :* a mi z Wami też tak dobrze.
Mój chłop jak znalazł mapę marzeń i bez czytania odgadł, że to ovufriendki tam powklejaneprzedszkolanka:), Słoneczko12, blair., Nona, Meggs, Pestkaa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko jakiś czas temu czytałam jak dziewczyna myślała ze ma @ a to implantacja byla. I to też sporo i żywa krew. Ja wciąż wierze!!
Oleczka prog 21 to ładny i w normie zwłaszcza że nie ma plamień itp;) nie wiem skąd u mnie taki (z Pola też miałam pewnie duży bo czytałam ze od niego mam rewolucje w jelitach).
Kozgo a skąd wiesz że bezowulacyjny?
Bo była wizyta 15dc i nie było ani pęcherzyka ani ciałka ani płynu w zatoce douglasa nic zero małe 3 pecherzyki w lewym
jajniku myśle ze może to wczorajsze różowe plamienie to na jakieś późne ovu bo to 23dc ale śluzu płodnego nie ma ani nic