Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, to niemozliwe. Raz na jakis czas trafi sie im jakis wyrzut madrosci
Cos na temat:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8660cca2ff57.pngprzedszkolanka:), Lami, Słoneczko12, blair., Meggs, kark, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja to myślę, że oni doskonale wiedzą zawsze o co chodzi. Tylko się nie zdradzają. Bo boją się, że zaczniemy z nimi o wszystkim plotkować. Więc wolą greka udawać
Mój to wytłumaczył swoje łzy, kiedy powiedzieliśmy rodzicom o dzidziusiu tym, że skoro płakało 5 osób to było mu glupio, więc też zaczął. Aha...przedszkolanka:), blair., Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja to z dziewczynami z 8 dziewczynami z ovu z poprzedniej ciszy piszemy codziennie na grupie od ponad 6 lat niesamowite jak można przyjaźnie tu zawrzeć ja mimo ze ten miesiąc jest skreślony i tak nie mogę się powstrzymać i was podglądać
przedszkolanka:), Nona, Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Lami dobry jest u nas zazwyczaj jest tak:
Leci powiedzmy M jak miłość. Ja na ogół szyje i patrze jednym okiem a ten mi stanie przed tv i sie gapi! Marudzi co ja oglądam za szajs,wychodzi (bo mi zasłania).Wraca i stoi dalej wlepiony zasłaniając mi!! jak go przepchne to idzie a na następny dzień pyta: dzisiaj jest emka? buhahahahah!
Kozgo nasza grupa też jest ale nie udzielam sie regularnie ze względu na brak czasu..ale kontakt mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 21:12
blair., Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona - ja czuje, ze ten jest moj. Pierwszy raz naprawde to czuje. A wlasciwie czulam az do tego plamienia... Jesli nie wyjdzie to wiadomo, ze sie nie poddam, ale bedzie mi najgorzej, bo nigdy az takiej pewnosci w sobie nie mialam.
A jesli rozmawiamy o przeczuciach, to ja tez czuje, ze ten bedzie Twoj Nona!
Moj facet oglada ze mna Na Wspolnej, ale zabrania mi to ujawniac i placze tylko jak sie upije, a na drugi dzien udaje, ze urwal mu sie film i tego nie pamietaNona, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Z innej beczki, clo uposledza endometrium, hit czy kit?
Bo clo najtańsze z tych wszystkich propozycji mojego gina typu droznosc czy ovitrelle...
Co do seriali to nas wkręciła wspólnie Diagnoza i te dwa 13-to odcinkowe na tvnie w niedziele co leciały o 21:30Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Meggs ja od początku wiem że Ty robisz az za dużo badań itp a po prostu nie trafiliscie w dni/za mało się bzykaliscie. Problemu u Ciebie nie ma i zaskoczy w tym cyklu.
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość