Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Z innej beczki, clo uposledza endometrium, hit czy kit?
Bo clo najtańsze z tych wszystkich propozycji mojego gina typu droznosc czy ovitrelle... -
Nona wrote:Z innej beczki, clo uposledza endometrium, hit czy kit?
Bo clo najtańsze z tych wszystkich propozycji mojego gina typu droznosc czy ovitrelle...
Niestety prawda, przy pierwszym cyklu z clo nie byłam na to przygotowana i endo było słabe, dostałam estrofem żeby szybko polepszyć. W 2 cyklu już byłam przygotowana z odpowiednimi suplami na endometrium i było ok
Przedszkolanko chyba wszystkie trzymamy Cię za słowo, niech się spełnią Twoje przeczucia jak nie w tym cyklu to w kolejnym już na pewnoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Migdały zurawinka awokado- to mogę jeść na okrągło ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 22:08
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona działaj:)
u mnie właśnie był bzyk, fajnie tak w niepłodne, co prawda libido mam slabe wtedy, ale za to na całkowitym luzie:)
w jajnikach u mnie cisza od 2 dni, dziś poprawa cery i włosów, za to apetyt ogromny, a to też mój objaw pms. Czekam do pon. na test...
Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cło hamuje obszar mózgu (chyba) który wpływa na wzrost endo - tak mi to tłumaczył gin kiedyś. Dlatego wzrost zaczyna się dopiero gdy clo odstawimy.
Dlatego warto próbować z letrozolem - nie ma wpływu na endo + nie ma tak poważnych skutków ubocznych02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Przedszkolanko - a na co jeszcze oprocz zasniadu? Pewnie na blizniaki? Przyjmij pozytywny scenariusz az do wizyty, ktora Cie uspokoi
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:A ja poczytałam o progesteronie i się załamałam..tak wysoki może wskazywać m.in.na zaśniad. Zwlaszcza,że mam aż dwukrotnie wiekszy i porównywalnie oraz w tabeli norm mam wynik równy na 20tc..
Zaczyna sie panika ..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko! Proszę się nie nakręcać i isc spokojnie spac! Ciąża i wszystko gra ❤️
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Anionka w czwartek.
Nikodemko inne przyczyny to ciąża mnoga (u siebie odrzucam ) lub torbiele na jajnikach..
Na szczęście pozamaciczna raczej sie wyklucza.
Meggs ja wiem o tym,ale człowiek głupii i szuka..
Ja bez ciąży miałam progesteron 40.
Moja dobra koleżanka bez ciąży dobijała do 50.
Uspokój się, serio. Bo histeryzujesz
Normalny progesteron.
Przypomnij sobie jaki miała Anhydra na początku ciążyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Przedszkolanko, Anhydra przy clo też miała gigantyczny progesteron przy pierwszej becie, chyba z 60. Później spadł. Mowila, że najprawdopodobniej dwa pecherzyki pękły i przekształciły się w ciałka żółte.
Nie panikuj!!! Jest dobrze!!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Na progesteron i pomocne w implantacji:
Osobom z obniżonym progesteronem zaleca się rezygnację z produktów sojowych, natomiast w twojej diecie powinny się znaleźć cielęcina, gorzka czekolada, kiełki ciecierzycy, banany, orzechy, ziarna zbóż. Jednym słowem produkty, które zawierają cynk, magnez, witaminę B6 i witaminę C.Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
No widzisz Przedszko, zagadka rozwiazana, fasol zdrowo rosnie
Musze sie modlic, zeby jutro nie bylo zadnych plamien przedokresowych, zadnego okresu... nic innego mi nie zostalo. Az boje sie isc spac i rano obudzic.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość