Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Nikodemko, z w sumie jak podczas plamienia krwią tej krwi było mało i pojawiła się po dłuższym czasie "na zewnątrz" i zmieszana że śluzem to przeciez nie musi być czerwona. No bo faktycznie za szybko, żeby się coś u Ciebie zaczynało dziać na @. Niech Cię nie opuszcza dobre nastawienie! Walczymy dalej! Ja mocno w Ciebie wierzę!!!
Oleczka, nie martw się tym progesteronem. Zbadałam 10 dpo i 24, oba wyniki to prawie 22 ng. Dzidzia rozwija się dobrze, w czwartek miała już 16 mm, a ja nie miałam ani plamki ciemniejszej przez ten czas na bieliźnie. Nie biorę ani duphastonu ani progesteronu. Jeśli nigdy nie miałaś problemu z za niskim progesteronem to nie obawiaj się
Przedszkolance może pękły dwa pęcherzyki i są teraz dwa ciałka żółte i jeszcze się nawet nie spodziewa, że bliźniaczki rosną pod jej serduszkiem
Zastanawiam sie kiedy na usg sie wybrac:-)10.09.2019 Marcel -
U mnie żywa krew... Nie, to juz koniec, wiem to. Jeszcze nie wpadam w placz, ale mimowolnie nie mam zadnej nadziei, zaczyna sie okres. I tak teraz mysle, ze pecherzyk przeciez mogl peknac wczesniej, nawet chwile po zastrzyku, a nie 36h po jak obstawialam. Wtedy by sie zgadzalo i jutro bylby termin @...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kozgo - bez gmerania i nieduzo...
Rzepakowepole - pecherzyk mial 22mm, wiec tak naprawde istnieje nawet szansa, ze to nie zastrzyk zadzialal tylko pekl samoistnie
Jesli to poczatek @ to tylko tak to tlumacze, bo nigdy przenigdy nie dostalam okresu wczesniej niz po 14 dniach od owu, jak juz to pozniej...
Jutro bedzie sadny dzien, jak do rana rozbuja sie okres, to bedzie niedziela rozpaczy ((
A tak pieknie sie zapowiadala, mamy ogladac dzialke pod dom... -
Nikodemko wiele dziewczyn pisało ze plamienie implantacyjne miało niewielką ilością żywej krwi. Także trzeba poczekać i zobaczyć na spokojnie jak sytuacja się rozwinie. Niestety co do tego kiedy pękł pęcherzyk nie ma pewności. Mógł pęknąć tego samego dnia jak i prawie 2 dni później. Tylko z tego co tylko pisałaś to na wizycie nie było jakiegoś tam wzgórka czy czegoś i nie był on w pełni dojrzały. Wiec powinien pęknąć niby później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:14
-
Nona wrote:Anionka ja planowo sexy czw, pt I dziś wieczorem też będzie. My październikowe razem.
Nona lubi tę wiadomość
-
To Nona idziemy łeb w łeb, ja trochę osłabiona antybiotykiem ale działam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:21
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona a widziałam, że masz wizytę ustaloną, to u ginekologa? W jakim celu? Ja mam w poniedziałek aby zobaczyć ile maja pecherzyki
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs - to prawda, nie bylo wzgorka jajonosnego, ale niestety i bez tego pecherzyk mogl peknac tylko nie bylo w nim komorki jajowej. Tak jak mowisz, nie ma pewnosci i juz niczego sie nie dowiem. Pozostaje mi czekac... Entuzjazm zgasl, bo znam ten scenariusz, ale jeszcze powstrzymuje emocje, poki to nie okres.
-
nick nieaktualny