Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie, skoro owulacja ma być np w czwartek to dwa dni przed czyli we wtorek (jutro) powinna spaść temperatura? Tak to się mierzy? Ja się nie znam i pierwszy raz z temperatura startuje. Ale z moim przeziębieniem to mam mega skoki
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyyny jestem tu nowa, mam pytanko, staramy sie juz od wrzesnia, za dwa dni powinnam miec planowa@ , w 90% mam terminowo , odxwczoraj mam dziwne uczucie okresowe jak by mial przyjsc ze zdwojona sila. Jeszcze wczoraj szyjka byla otwarta a dzisiaj jest ewidentnie zamknieta, tyle ze nisko. Czy mam jakies szanse? Dziekuje za odp❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 19:12
Tri89 -
Nona, Ty za dużo sexu masz, już Cię nosi na prawo i lewo Trzymaj swój skarb i piękne komplety bielizny dla męża swego i nie wódź na pokuszenie księdza cudzego
Przedszkolanko!!! Piękna beta! Rośnie zdrowiutki maluszekprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikt niestety nie jest tu wróżbitą bardzo chciałabym Ci Kochana to powiedzieć, że na bank to ciąża ale nie wiadomo niczego ja trzymam mocno kciuki, aby Ci się udało ❤️
-
Tri89 wrote:Czesc dziewczyyny jestem tu nowa, mam pytanko, staramy sie juz od wrzesnia, za dwa dni powinnam miec planowa@ , w 90% mam terminowo , odxwczoraj mam dziwne uczucie okresowe jak by mial przyjsc ze zdwojona sila. Jeszcze wczoraj szyjka byla otwarta a dzisiaj jest ewidentnie zamknieta, tyle ze nisko. Czy mam jakies szanse? Dziekuje za odp❤️
Nona lubi tę wiadomość
-
No, Przedszkolanko, masz rację, nie czytaj już tych internetów Ty to byś jednak chyba chciała te bliźniaki, co? I przyrosty po 300%.
Piękny masz przyrost głuptasie :*
Oczywiście nie obraź się za gluptaska Nie dodawaj sobi stresów. Wszystko wyglada pięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 19:44
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Tri89 wrote:Czesc dziewczyyny jestem tu nowa, mam pytanko, staramy sie juz od wrzesnia, za dwa dni powinnam miec planowa@ , w 90% mam terminowo , odxwczoraj mam dziwne uczucie okresowe jak by mial przyjsc ze zdwojona sila. Jeszcze wczoraj szyjka byla otwarta a dzisiaj jest ewidentnie zamknieta, tyle ze nisko. Czy mam jakies szanse? Dziekuje za odp❤️
Jeśli za dwa dni powinna pojawić się @ to myśle ze powinnaś zrobić test albo betę wówczas wyjaśni się wszystko
Ja osobiście mam tak ze na 2-3dni przed @ spada mi temperatura a wcześniej jest ponad 37.
Trzymam kciuki za pozytyw u Ciebie❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Hej, no mi właśnie spadła rano temp i przed chwilą przyszła @ Przeczucia mnie niestety nie myliły.. Szkoda:(
Ale wiem, że musimy po prostu próbować dalej, co zrobić, kupiłam dzis zapas testów owu, jutro ide do gin. dla odmiany do mojego dawnego na nfz
W tym cyklu nie będę miała chyba jeszcze monitoringu, bo akurat za te ponad dwa tygodnie będziemy na nartach... Ale może urlop nam posłuży
Zaczynam dziś trzeci cykl z inofemem i castagnusem, oby się udało..choć dziś ciężko mi w to wierzyć, eh.
Nikodemko czyżbyśmy znowu testowały razem w lutym...
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023