Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Basia bardzo ładna beta;) ! Jeszcze raz powtarzasz?
Pestka a inne laboratorium?
Kozgo Ty wez tu przestan. Tak jak mówi Nona- idź na monitoring,testy i celny strzał!
Nikodemko dziękuje.:* napisz do mnie na fb (pisze za pamięci bo ja mam skleroze).
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ale serduszkuj nieustannie, bo owu mimo testów, szyjki i śluzu i tak jest dość nieprzewidywalna...
Przedszkolanko w innych u mnie w mieście tez tylko 11 pobierają, więc pozostaje mi cierpliwie czekać na wizytę... strasznie się dziś tym zasmuciłam...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPestkaa wrote:Nona ale serduszkuj nieustannie, bo owu mimo testów, szyjki i śluzu i tak jest dość nieprzewidywalna...
Przedszkolanko w innych u mnie w mieście tez tylko 11 pobierają, więc pozostaje mi cierpliwie czekać na wizytę... strasznie się dziś tym zasmuciłam...ja też już bety nie robię tylko czekam do wizyty. Dluzy sie strasznie, ale jak czekam na wyniki bety cały dzień to chyba bardziej się stresuję.
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Po wizycie okazało się ze owu była endometrium grube i teraz jak dostanę okres mam brać clo od 2 do 6 dc i rżnąć męża jak tylko będzie w domu haha ta wiadomość nie ukrywam poprawiła mi humor mimo ze ciąży z tego nie będzie teraz to może będzie w lutym
Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, Niezapominajka2, Nona, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Po wizycie okazało się ze owu była endometrium grube i teraz jak dostanę okres mam brać clo od 2 do 6 dc i rżnąć męża jak tylko będzie w domu haha ta wiadomość nie ukrywam poprawiła mi humor mimo ze ciąży z tego nie będzie teraz to może będzie w lutym
chociaz liczyłam na ciąże z zaskoczenia
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona jutro o 13 pozytyw
Kozgo no i gitwiedziałam,że tak będzie
A ja ciesze sie ze mam bete bo maja przerwy techniczne i nie mam jeszcze tarczycowych wyników..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 17:45
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my już zgoda z mężem
obyło się bez większych starań
XxMoniaXx, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość