Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Basia bardzo ładna beta;) ! Jeszcze raz powtarzasz?
Pestka a inne laboratorium?
Kozgo Ty wez tu przestan. Tak jak mówi Nona- idź na monitoring,testy i celny strzał!
Nikodemko dziękuje.:* napisz do mnie na fb (pisze za pamięci bo ja mam skleroze).
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona ale serduszkuj nieustannie, bo owu mimo testów, szyjki i śluzu i tak jest dość nieprzewidywalna...
Przedszkolanko w innych u mnie w mieście tez tylko 11 pobierają, więc pozostaje mi cierpliwie czekać na wizytę... strasznie się dziś tym zasmuciłam...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPestkaa wrote:Nona ale serduszkuj nieustannie, bo owu mimo testów, szyjki i śluzu i tak jest dość nieprzewidywalna...
Przedszkolanko w innych u mnie w mieście tez tylko 11 pobierają, więc pozostaje mi cierpliwie czekać na wizytę... strasznie się dziś tym zasmuciłam...Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Po wizycie okazało się ze owu była endometrium grube i teraz jak dostanę okres mam brać clo od 2 do 6 dc i rżnąć męża jak tylko będzie w domu haha ta wiadomość nie ukrywam poprawiła mi humor mimo ze ciąży z tego nie będzie teraz to może będzie w lutym
Lami, przedszkolanka:), Pestkaa, Niezapominajka2, Nona, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Po wizycie okazało się ze owu była endometrium grube i teraz jak dostanę okres mam brać clo od 2 do 6 dc i rżnąć męża jak tylko będzie w domu haha ta wiadomość nie ukrywam poprawiła mi humor mimo ze ciąży z tego nie będzie teraz to może będzie w lutym
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona jutro o 13 pozytyw
Kozgo no i git wiedziałam,że tak będzie
A ja ciesze sie ze mam bete bo maja przerwy techniczne i nie mam jeszcze tarczycowych wyników..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 17:45
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my już zgoda z mężem obyło się bez większych starań
XxMoniaXx, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość