Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona o której masz jutro wizytę u ginekologa?! jestem bardzo ciekawa co Ci powie, ile masz mm pęcherzyk/pecherzyki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:No, Przedszkolanko, masz rację, nie czytaj już tych internetów Ty to byś jednak chyba chciała te bliźniaki, co? I przyrosty po 300%.
Piękny masz przyrost głuptasie :*
Oczywiście nie obraź się za gluptaska Nie dodawaj sobi stresów. Wszystko wyglada pięknieLami lubi tę wiadomość
-
Julia93 wrote:Czuję się dobrze, pomijając zapalenie zatok. Nie mam juz mdłości, zmęczenia. Zeschizowałam ostatnio bo przez kilka dni nie moglam zlapac tętna detektorem, ale widocznie za mały jeszcze i sie chował, bo dzisiaj już znowu słyszałam to dudnienie
A Ty jak się czujesz? Strasznie się ucieszyłam jak zobaczyłam serducho przy Twoim nicku
Dziękuję Ja się czuję dobrze,póki co nie mam w ogóle objawów, czasem zaboli na @ i w sumie tyle . A no i jelita intensywnie pracują,często mam ich skurcze jak ciężko zjem. Nie narzekam bo za tydzień mogę wisieć nad wcWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:02
-
Julia93 wrote:Liczyłam jeszcze po cichu na to, że przy założycielce wątku zobaczę, ale będę w takim razie podglądać lutowe testowanie. Beti, luty jest Twój
-
Wiki - na to wyglada, zgralysmy sie z owulacja i @ idealnie
Nie dalam rady nadrobic wszystkiego co pisalyscie, bo jestem w polowie nieprzytomna po ketonalu i mieni mi sie w oczach.
Poki co jak pomysle o staraniach, owulacji itd, to chce mi sie wymiotowac... Ale przeszla mi przez glowe mysl, zeby namowic meza na wyjazd w czasie owu, chociaz na jedna noc.Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny