Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:tak, @ co do dnia. Tylko teraz moze sobie namieszalam bo zaczelam inofolic i niepokalanka chociaz dopiero kilka dni pije, mogly opoznic owu? nei wiem. Co do dnia dostaje, ostatio np o 17 dzien wcesniej a myslalam ze nastepnego z rana takze pol dnia wczesniej sie zdarza, teraz bedzie pozniej wiem to.
Nona, kark, sunshine03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Rzepakowe, czyli mówisz, że mamy przestać kombinować i jak Bóg nakazał zapłacić abonament ?
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:a nie pluczesz? ja plucze co wieczór jak mnie bolą, kilka dni plucze i jest cudownie. Koneicznie Sinus Rinse. Mąż też uzywa, pierwszy raz dziwnie ale ulga mmm
https://www.aptekagemini.pl/sinus-rinse-kit-zestaw-dla-doroslych-z-butelka-240ml-i-60-saszetkami.html
Nie płuczę, lekarz nie kazał, miałam stosować tylko wodę morską. A ja tak mam, że słucham lekarzy , tylko to już się ciągnie i ciągnie. Zastanawiam się tylko, czy jest sens płukać, jeśli nie czuję zalegającej wydzieliny (choć coś tam pewnie jest) i czy zatoki czołowe to tż wypłucze... Muszę poczytać. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Mój wykres jest ten nowy niestety,kiedyś skopiowałam by w stopce miec ale coś mi nie wyświetlało i usunęłam ;p
Nona hahah,grefrut plus ananas po owu?(to ja wkrecilam od Ciebie )przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej jestem nowa, witam wszystkie staraczki
Z mężem zaczeliśmy starania w grudniu o nasze pierwsze maleństo, mam nadzieję, że się udało
Mam zamiar testować 15.01 więc proszę o wpisanie mnie również
Beti82, Nona, Wik89, sunshine03, kark, przedszkolanka:), malami_m lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualnyNona solidny plan!!!
ja na razie mam wielką nadzieję, że plan na styczeń wystarczy
ale jak nie wyjdzie to od lutego będę mierzyć temp. i może monitoring z drugiej strony może lepiej się nie nastawiać skoro mam plamienia przed @ to chwila minie zanim luteina mi to podreguluje. Ale już dalej niż na luty nie wybiegam w planach Musi się udać próbuję sobie wkręcić pozytywne myślenie, bo zazwyczaj u mnie pesymizm na maxaWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matko kocjana ja zwariuje..
Dzis o 5 nad ranem przebudzilam sir siku i .. Zobaczylam ducha. Przetarlam oczy z 3x , mrugalam i byl nadal. Trwalo to z 15 sek jak dmgo widzialam. Nigdy mi sie tp nie zdazylo. To bylo okropne. Mezczyzna , dobrze zbudowany, w swetrze i spodniach. Patrzyl w moja stronę. Normalnie sie ruszal , reka drapal. Ile ja sie wybeczalam a trzaslam tak ze maz mnie nie mogl uspokoic. Ja sie chyba na psychiatryk nadaje. Ale przyrzekam wam ze to byla prawda. -
Lajni85 wrote:Beti możesz mnie przepisać. Dzisiaj testuje, bo nie wytrzymam po pracy jadę na betę, i tak będzie ujemna. Będę czekać w spokoju na @
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Matko kocjana ja zwariuje..
Dzis o 5 nad ranem przebudzilam sir siku i .. Zobaczylam ducha. Przetarlam oczy z 3x , mrugalam i byl nadal. Trwalo to z 15 sek jak dmgo widzialam. Nigdy mi sie tp nie zdazylo. To bylo okropne. Mezczyzna , dobrze zbudowany, w swetrze i spodniach. Patrzyl w moja stronę. Normalnie sie ruszal , reka drapal. Ile ja sie wybeczalam a trzaslam tak ze maz mnie nie mogl uspokoic. Ja sie chyba na psychiatryk nadaje. Ale przyrzekam wam ze to byla prawda.