Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella, bardzo mi przykro
I chociaż to Cię w ogóle nie pocieszy, to lepiej, że beta spada i jest szansa, że wszystko "samo" się oczyści
Trzymaj się ciepło i daj sobie teraz czas na to, czego potrzebujesz-żal, płacz, żałobę-co czujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 14:41
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
fiorella82 wrote:Beta spadła do 117, dziecka z tego nie będzie
Tak jak Dziewczyny piszą- nie ma słów pocieszenia w takich historiach. Można jedynie domniemywać, że prawdopodobnie zarodek był genetycznie chory i cokolwiek byś nie zrobiła- skończyło by się podobnie. Zrobiłaś wszystko, co mogłaś...
W tym wszystkim jest iskierka nadziei- że prawdopodobnie to się już nie powtórzy, a organizm nastawiony na tryb ciąży, szybko może Cię tym razem pozytywnie zaskoczyć. Tego Ci życzę z całego serca❤
fiorella82 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:środowisko wystawowe to zupełnie nie nasza bajka. Tymbardziej hodowlanka... tak więc jak kiedyś wydawało mi się to słodkie mieć małe papiski tak teraz nigdy w życiu!
Dlatego myślę, że tym oto pozytywnym akcentem zakończymy temat hodowli :]Domi_tur lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:No i fajnie, a ja chcę
Dlatego myślę, że tym oto pozytywnym akcentem zakończymy temat hodowli :] -
U mnie niestety do owulacji daleko.Wiec mysle,ze ten miesiac na straty spisuje.Jestem zla bo mialam jechac na hsg teraz ale mi powiedziala,ze mam sie zastanowic...widocznie przez biochemiczna nie musze.Dostalam clo i zastrzyki.Wielka pani dala clo...wrr mogla mi to juz dawno dac to nie chciala a teraz gada cos innego.Zla jestem.Juz ona dla mnie nie jest guru ginekologow bo sama sie mota.Ale mam duzo spraw do przemyslenia to chociaz jest o czym.Moim zdaniem to czas ,zeby inny lekarz sie wypowiedzial...
Anhydra, Izaw lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:U mnie niestety do owulacji daleko.Wiec mysle,ze ten miesiac na straty spisuje.Jestem zla bo mialam jechac na hsg teraz ale mi powiedziala,ze mam sie zastanowic...widocznie przez biochemiczna nie musze.Dostalam clo i zastrzyki.Wielka pani dala clo...wrr mogla mi to juz dawno dac to nie chciala a teraz gada cos innego.Zla jestem.Juz ona dla mnie nie jest guru ginekologow bo sama sie mota.Ale mam duzo spraw do przemyslenia to chociaz jest o czym.Moim zdaniem to czas ,zeby inny lekarz sie wypowiedzial...
-
Meggs wrote:Czemu kochana myślisz ze do owu daleko? Dopiero 15dc, do 20 dc owu spokojnie moze sie pojawić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti faktycznie, czas na lepszą srtymulacje rośniecis. Długo szukałam gina który potraktuje mnie poważnie. To chyba mój 5 czy 6 gin od czerwca... Spróbuj jakiegoś mega najlepszego w Kaliszu z polecenia najlepiej. Bo do kliniki do Poznania nie chcesz?
-
Beti82 wrote:No mam wrazenie jak 15 dc na lewym.jajniku jest tylko.nieznacznie dominujacy o smiesznej srednicy 9 mm i endo 4 mm to nie jest w stanie mi.to podrosnac do sensownego dnia.Bede miala owu pewnie ale pod 30 dc a wtedy to juz dupa a nie owu
-
Fiorella, bardzo mi przykro
Beti, może jednak warto zrobić to hsg...? Bo masz wyznaczony konkretny termin? Zawsze to jedno badanie do przodu.
U mnie dzisiaj 5dc,rano wzięłam już całą tabletkę clo. O dziwo, na razie nie ma skutków ubocznychSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Witajcie pierwszy raz zapisuję się na testowanie i liczę na to, że przyniesiecie mi szczęście! Poproszę o wpisanie na 27go
A teraz kilka słów o mnie...niedługo miną 3 lata odkąd zaczęliśmy się starać, jesteśmy po dwóch nieudanych inseminacjach, wyszliśmy z teratozoospermii M, udrożniono mi jeden jajowód i poza tym wyniki moje książkowe, a u M na chwilę obecną czekamy na powtórkę badania HBA i wtedy zobaczymy jaki będzie dla nas plan...w międzyczasie ani razu nie ujrzałam dwóch kresek (no chyba, że po ovitrelle ). W grudniu miałam ponownie robione HSG, więc stwierdziłam, że trzeba działać, bo może akurat się uda trzymajcie proszę kciuki, tak jak ja będę trzymać za WasWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 17:29
Wik89, Selina lubią tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
"Jeśli jesteś w ciąży, to prawdopodobieństwo pozytywnego testu wynosi dziś około 18%. Termin porodu przypadałby na 22 września 2019."
Czyli dokładnie w pierwszą rocznicę naszego ślubu. Szkoda,ze juz mocno czuję zbliżającą się @, staram się myśleć pozytywnie, bo nadzieja umiera ostatnia... ale ciężko idzie.przedszkolanka:), Nona, Izaw, Arashe lubią tę wiadomość