Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało Pierwsza ciąża ( w 1cs ) zakończona w 9 tyg ( zaśniad całkowity ). Zielone światełko od lekarza jest więc i ja będę testować Poproszę o wpisanie mnie na 8 stycznia. Strach jest ogromny ale czego się nie robi w pogoni za tym największym marzeniem.. Ściskam Was wszystkie
Nona lubi tę wiadomość
Z nadzieją na cud..
02.08.2018 - aniołek [*] -
malami_m wrote:Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało Pierwsza ciąża ( w 1cs ) zakończona w 9 tyg ( zaśniad całkowity ). Zielone światełko od lekarza jest więc i ja będę testować Poproszę o wpisanie mnie na 8 stycznia. Strach jest ogromny ale czego się nie robi w pogoni za tym największym marzeniem.. Ściskam Was wszystkie
malami_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny, dołączam do noworocznego testowania - proszę o wpisanie mnie na 15.01 (termin przewidywanej @ - oby się nie pojawiła!!) 17.01 mój mąż ma urodziny, jeśli się uda będzie to najcudowniejszy prezent dla nas obojga a tymczasem w poniedziałek (14dc) mam monitoring, aby podejrzeć pęcherzyk
malami_m, Beti82, Pestkaa, Nona lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Malami_m, najwazniejsze, ze jestes zdrowa i ze jest zielone swiatlo. Strachu niestety juz chyba nigdy sie nie pozbedziemy, ale starajmy sie wierzyc, ze bedzie tak, jak byc powinno Powodzenia
Bardzo dziękuję za kciuki i również zaciskam ! niech ten nowy rok przyniesie nam wszystkim szczęście
Sasanka5, Lajni85, Pestkaa lubią tę wiadomość
Z nadzieją na cud..
02.08.2018 - aniołek [*] -
Patrzcie jak to jest - jak @ przychodzi w terminie, to jest smutek, a jak się spóźnia a wiadomo, że nie ma ciąży (tak jak u mnie), to nie można się jej doczekać. I jak wreszcie przyjdzie, to sprawdza się powiedzenie "nowy cykl, nowe nadzieje".
Zawsze podczas @ czuję się jakbym była już trochę w ciąży, tyle nadziei we mnie. Po owulacji jest tylko niepokój, niepewność, wszystko się ciągnie. Dużo bardziej wolę pierwsza część cyklu.Sasanka5, Nona, Lajni85, Niusia1 lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Patrzcie jak to jest - jak @ przychodzi w terminie, to jest smutek, a jak się spóźnia a wiadomo, że nie ma ciąży (tak jak u mnie), to nie można się jej doczekać. I jak wreszcie przyjdzie, to sprawdza się powiedzenie "nowy cykl, nowe nadzieje".
Zawsze podczas @ czuję się jakbym była już trochę w ciąży, tyle nadziei we mnie. Po owulacji jest tylko niepokój, niepewność, wszystko się ciągnie. Dużo bardziej wolę pierwsza część cyklu.
Rzepakowepole, mam takie same odczucia. Będę testować 1.01, ale już czuję, że się nie udało. Mam nadzieję, że @ dość szybko się pojawi i będę mogła zacząć starania z CLO. ^^ jak z lekami się nie uda to nie wiem co dalej...Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Nona kiedy w góry smigacie ? w nocy? A może bzyknij się w gorach Mnie się tak marzylo,zeby począć dziecko w gorach
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już niedługo styczeń!!! I testowanie ‼️ Ciekawe ile będzie serduszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 11:34
przedszkolanka:), Izaw, Nona, RudaMaruda25, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Beti fajnie, że Ty prowadzisz ten wątek oby to był Twój szczęśliwy
Mi jak zawsze w połowie miesiąca wychodzi testowanie, ale nie zapisuję się. Jeśli jednak zatestuję to na pewno dam znać
Powodzenia dziewczyny!! -
U mnie dzisiaj 9 dpo. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam rano test. Co prawda w nocy wstawalam na siku i test zrobiłam po 10. Oczywiście dopatruje się cienia
https://zapodaj.net/7e72726e3329e.jpg.html
No nic, jednak poczekam jakoś cierpliwie do 1.01 dobrze, że został mi jeszcze jeden test ^^
Synek ❤️
27.03 jest serduszko ❤️ -
Ewelina92 wrote:U mnie dzisiaj 9 dpo. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam rano test. Co prawda w nocy wstawalam na siku i test zrobiłam po 10. Oczywiście dopatruje się cienia
https://zapodaj.net/7e72726e3329e.jpg.html
No nic, jednak poczekam jakoś cierpliwie do 1.01 dobrze, że został mi jeszcze jeden test ^^ -
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:Troche mało wyraźne foto ale chyba cos tam widać Zrob no jeszcze jakies inne foto
Staram się podchodzić zdroworozsądkowo, nie napalam się, ale nadzieja się tli...Nona lubi tę wiadomość
Synek ❤️
27.03 jest serduszko ❤️