Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dulis wrote:To już we 3 jedziemy na tym samym wózku
Ja dzis 32dc (normalnie mam regularne 28).Od kilku dni delikatnie pobolewa mnie podbrzusze tak jak na @ ale o wiele wiele lżej niż zwykle. We czwartek (2 dni temu) znowu testowałam i znowu nic.
Szyjka nadal wysoko, zamknięta i twarda. Jak do pon. się nie wyklaruje , idę rano na betę.
Podziwiam Cię,znając mnie juz był z 10 tesów zrobiła03.09.2013 ( 6 tyg. Aniołek -
Fasolcia wrote:no to teraz juz oficjalnie mogę dołączyc do grona staraczek
-
Ja początkująca...czwarty cykl:-)
-
Witam dziewczynki, pierwszy cykl za nami.. niestety zakończony @, podeszliśmy do tego na luzie.. Mamy płodne to działamy i nic nie wyszło.. Dziś przyszła @ wrrr.... tak jakoś smutno się zrobiło..
Teraz chce zacząć z mierzeniem temp. ale mega ciężko dostać termometr owulacyjny.. dziś byłam w 4 aptekach... chyba będę musiała zamówić na allegro ;/ -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Dziewczyny ja też dzisiaj zgłupiałam. Właśnie zobaczyłam, że przypuszczalnie dwa dni temu mogłam mieć owulację, a test był wtedy ujemny. Mam ogólnie niskie temperatury, poniżej 36,0. W tym cyklu trochę inaczej, ale czy 36,2 to byłaby już wysoka?
-
Paju wrote:Witam dziewczynki, pierwszy cykl za nami.. niestety zakończony @, podeszliśmy do tego na luzie.. Mamy płodne to działamy i nic nie wyszło.. Dziś przyszła @ wrrr.... tak jakoś smutno się zrobiło..
Teraz chce zacząć z mierzeniem temp. ale mega ciężko dostać termometr owulacyjny.. dziś byłam w 4 aptekach... chyba będę musiała zamówić na allegro ;/ -
Anka10222 wrote:Paju.... mozna mierzyc zwyklym rteciowym lub elektrycznym:)
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury/jakim-termometrem-nalezy-dokonywac-pomiaru-temperatury,25.html -
Macierzanka:) wrote:Dziewczyny ja też dzisiaj zgłupiałam. Właśnie zobaczyłam, że przypuszczalnie dwa dni temu mogłam mieć owulację, a test był wtedy ujemny. Mam ogólnie niskie temperatury, poniżej 36,0. W tym cyklu trochę inaczej, ale czy 36,2 to byłaby już wysoka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa generalnie staram się już pół roku ;p od około kwietnia. Tzn, w kwietniu zaszłam w ciążę, ale okazało się, że było puste jajo płodowe. W czerwcu miałam zabieg usunięcia. Nie było przeciwwskazań do starań, więc staraliśmy się dalej, ale we wrześniu była ciąża biochemiczna. Na szczęście tym razem wszystko samo się oczyściło. Więc na miesiąc dostałam tabletki anty, żeby zahamować owu. Teraz jest drigu cykl starań po tabletkach. I w 2011 roku poroniłam ciążę.