Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPoza tym, zapraszam was dziewczyny na forum www.fajnamama.pl na temat "Starania - zostać mamą w 2014 roku". Dużo dziewczyn tam zaciążyło, a zostaje nas coraz mniej. Dosłownie garstka. Tam będzie nam miło, jak do nas dołączycie! Zapraszam, zajrzyjcie do nas
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Przykre... nie wiem dlaczego musimy się tyle namęczyć. Ja w 2011 r. poroniłam , w tamtym roku miałam ciążę pozamaciczną- wycieli mi jajowód.W czerwcu tego roku myślałam, że w końcu za fasolkowałam- wszystkie objawy na to wskazywały poza testem ciążowym. No i się okazało, że mam mega torbiel na jajniku ( tam gdzie nie mam jajowodu) i zaś 2 miesiące na tabletkach aby się dziada pozbyć. Na szczęście po wizycie kontrolnej wszystko ok, lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań i mamy się strać, starać jeszcze raz starać, z tym że uprzedził ze ze względu na brak jednego jajowodu może to dłużej potrwać. Od września zaczęliśmy się starać, drugi cykl leci i mam nadzieję że w końcu się uda. Latka lecą a tu ani widu ani słychu
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motyl1909 wrote:Poza tym, zapraszam was dziewczyny na forum www.fajnamama.pl na temat "Starania - zostać mamą w 2014 roku". Dużo dziewczyn tam zaciążyło, a zostaje nas coraz mniej. Dosłownie garstka. Tam będzie nam miło, jak do nas dołączycie! Zapraszam, zajrzyjcie do nas
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:potraficie rozpoznac jaki macie śluz?? ja nie umiem...
Anka ja mam tak że czuję kiedy śluz mi spływa.. wtedy szybciutko do łazienki myję łapki i albo widzę na bieliźnie albo podcieram się albo paluszkiem sobie pogmeram. Widzisz czy jest przejrzysty, czy rozciąga się tak jak w czasie kataru z nosa (u mnie wygląda niemal identycznie, tylko występują jeszcze jakby białe niteczki) czy jest wodnisty, że się nie rozciąga...
Co do szyjki. to bez problemów odczytuję czy jest wyżej czy niżej, i jak jest twarda jak czubek nosa, czy jak warga. Cały czas się wham nad jej otwartością.. Ale trening czyni mistrzaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2013, 20:13
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:amaranta, a to na 100% miesiaczka?
A dwa ze pozniej sie okazało ze nie wszystko sie złuszczylo ;/ -
Czesc dziewczyny, mam problem. Myslam ze to okres ale sama juz nie wiem co mam myslec. Przy wyproznianiu poleciala mi krew tylko ze bardzo jasna i rzadka. Pomyslalam ze @ mi sie zaczyna ale to bylo jednorazowe. Teraz mozna powiedziec ze plamie , 3 krople na wkladce i przy podcieraniu taki jakby lekko brazowy sluz. Zrobilam dzisiaj test ale negatywny ale to dopiero 28 dc a ja mam zazwyczaj 31. Co myslicie o tym?03.09.2013 ( 6 tyg. Aniołek
-
Fasolcia wrote:Czesc dziewczyny, mam problem. Myslam ze to okres ale sama juz nie wiem co mam myslec. Przy wyproznianiu poleciala mi krew tylko ze bardzo jasna i rzadka. Pomyslalam ze @ mi sie zaczyna ale to bylo jednorazowe. Teraz mozna powiedziec ze plamie , 3 krople na wkladce i przy podcieraniu taki jakby lekko brazowy sluz. Zrobilam dzisiaj test ale negatywny ale to dopiero 28 dc a ja mam zazwyczaj 31. Co myslicie o tym?
-
cześć dziewczyny, a ja myślałam, że już mi się coś z głową dzieje jak doszukuje się drugiej kreseczki. Ale wiecie co zrobiłam 3 testy przed @ i doszukałam się na wszystkich 3, a okres dostałam w 22 dc ... chyba coś nie tak. Zazwyczaj mam 26 dniowe. Teraz wszystko od nowa trzeba zacząć ....
-
Dorotucha wrote:Fasolcia a możesz udostępnić wykres do wglądu bo po temperaturze będzie łatwiej coś powiedzieć Trzymam kciukasy03.09.2013 ( 6 tyg. Aniołek
-
Mysle ze to miesiaczka i nie ma co sie napalac, bo podobnie do dziewczyn na sile znajde druga kreske i przypisze sobie objawy Strasznie mnie wkurza to ze niektorzy pojde na dicho raz w zyciu numer i bach zloty strzal u zazwyczaj przezywaja ze sa w ciazy, a my chce byc w ciazy i ciagle pod gorke.Masakra03.09.2013 ( 6 tyg. Aniołek