Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia26 wrote:hej hej wszystkim wam powodzonka;) Ja dziś dostałam @ tak więc zaczynam nowy cykl oby był owocny:)
-
amela wrote:Tak jak każda Słońce
Czyli trochę jesteśmy takimi przyszłymi psycho-mamusiami:-) -
Witajcie, ja też zaczęłam nowy cykl. Trzymam za wszystkie kciuki to i za mnie poczynajcie. Już bym chciała, żeby @ się skończyłaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Poczynajcie = potrzymajcie RANY!!!! Głodnemu chleb na myśli. sorki za bładLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Poczynajcie = potrzymajcie RANY!!!! Głodnemu chleb na myśli. sorki za bład
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2013, 16:37
Saramago lubi tę wiadomość
-
Anka10222 wrote:ooo widze ze coraz wiecej sie tutaj nas robi...
bardzo dobrze| -
Już mi lepiej, w końcu jest do kogo za przeproszeniem gębe otworzyć. Witajcie
Eweloka84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Fasolcia wrote:Mysle ze to miesiaczka i nie ma co sie napalac, bo podobnie do dziewczyn na sile znajde druga kreske i przypisze sobie objawy Strasznie mnie wkurza to ze niektorzy pojde na dicho raz w zyciu numer i bach zloty strzal u zazwyczaj przezywaja ze sa w ciazy, a my chce byc w ciazy i ciagle pod gorke.Masakra
-
Dorotucha wrote:Najsympatyczniejsze Forum na jakim byłam. Taki fajny klimacik tu jest
-
ja tez zaczynam od nowa. @ przyszła, ale nie że tak z nienacka najpierw bawiła się ze mną w podchody przez trzy dni... to dopiero @@@@!!!
-
Anka co się dzieje? Masz teraz działać nie smutać. A zresztą co ja gadam, też dziś mam doła... ale pewnie dlatego ze to pierwszy dzień nowego cyklu a jak tak bardzo nie lubię pierwszych dni!!!!
Na pocieszenie mogę tylko dodać że potencjalnie wsyzstkie ejsteśmy w ciąży, w końcu liczy się od początku cyklu nie!? :pmała_mi lubi tę wiadomość
-
U Was też tak płaczliwie dziewczyny? Zwalmy to na pogodę, bo jest paskudna (przynajmniej u mnie) Chłop wyszedł do pracy a mnie się nie chce wstać z łóżka. Z utęsknieniem czekam na koniec @.
Rany, jeszcze kilka m-cy temu jakby mi ktoś powiedział, że będę mierzyć tempke i sprawdzać i czuwać nad śluzem to bym się w głowe popukała. A dzisiaj? Ciąża i wszystko co w okoł niej to mój temat na tapecieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
pogoda nie jest najlepsza, deszcz leje strasznie a moje samopoczucie jest u skraju wytrzymałości, gdybym była w domu to wyłabym do poduszki. Ale jestem w pracy i najchętniej dzień wolny bym sobie wzięła. Jeszcze jak spojrzę przed siebie to widzę co kilka chwil wózki z dziećmi i kobiety w ciąży gdzie one tak wcześnie wędrują Jak nie chcesz czegoś widzieć to co chwilę widzisz...
Anka10222 lubi tę wiadomość