Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja najczęściej jak mam doła to sobie coś pichcę. I tak dzisiaj na śniadanie zrobiłam pyszną jaglankę. tzn. kasza jaglana z garścią płatków jęczmiennych z bakaliami, prażonymi jabłkami, bananami i cynamon. Mmmmmm przesyłam Wam ten aromat
Anka10222, kamicia0101 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj też pogoda paskudna pada deszcz cięgiem... I co zrobić jedynie postarać się nie złapać doła Zapewne deszcz odstraszy wszystkich klientów dziś więc siedzimy i czekamy aż ten dzień dobiegnie końca. Na mnie chyba dalej grypa żołądkowa się czai cały czas mnie mdli, aż wczoraj z tego wszystkiego zrobiłam test, niby okres był, ale pomyślałam że różnie się zdarza... Negatywny, ale nie był rozczarowaniem czy zaskoczeniem robiłam go od tak dla pewności, bo czasem wypije lampeczkę winka zwłaszcza w takie ponure jesienne wieczory Dziś 11 dc owu pewnie nadchodzi A jak tam u Was ?
-
Ja postanowiłam bardziej skupić się na znalezieniu pracy. Może nawet zwleke się z łóżka, włożę kalosze i pójdę na spacer. Mam przecież mojego cudnownego śliniącego się psiaka, który zawsze wyciąga mnie z dołów
Do ovu jeszcze trochę, więc trzeba czymś zajać myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 09:05
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
czasami poznać ludzi czujących się podobnie do nas mających podobne problemy to skarb ...
Przynajmniej jest się komu wygadać gdyby moja szefowa widziała co ja robię zamiast pracować głowę by mi ukręciła
Jestem ciekawa czy są już tutaj mamy czy wszystkie po raz pierwszy mają nimi zostać ? -
danduda wrote:Jestem ciekawa czy są już tutaj mamy czy wszystkie po raz pierwszy mają nimi zostać ?
Ja po raz pierwszy. Ale wielokrotnie byłam "zastępczą", gdy mi podrzucano dzieciaki.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
danduda wrote:Saramago jakiego pieska masz ? Bo ja śliczną Labradorke czekoladową
Przystojnego biszkopta Labradoradanduda lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
My też staramy się o pierwsze dziecko. Ale podobnie jak Saramago mogę się nazywac mamuśką bo mam roczną siostrzyczkę i 3 letniego braciszka których uwielbiam i kocham najmocniej na świecie.
Saramago lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:ja tez zaczynam od nowa. @ przyszła, ale nie że tak z nienacka najpierw bawiła się ze mną w podchody przez trzy dni... to dopiero @@@@!!!
nezumi lubi tę wiadomość
-
Anka10222 wrote:jestem dzis nie do zycia... cos mi siedzi na sercu i nie wiem co.. ahhh
Anka10222 lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:U Was też tak płaczliwie dziewczyny? Zwalmy to na pogodę, bo jest paskudna (przynajmniej u mnie) Chłop wyszedł do pracy a mnie się nie chce wstać z łóżka. Z utęsknieniem czekam na koniec @.
Rany, jeszcze kilka m-cy temu jakby mi ktoś powiedział, że będę mierzyć tempke i sprawdzać i czuwać nad śluzem to bym się w głowe popukała. A dzisiaj? Ciąża i wszystko co w okoł niej to mój temat na tapecie -
Anka10222 wrote:ja mam owu za kilka dni.. ale juz serduszkujemy:P
P.S. Ja również staram się o pierwsze bobo:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 11:56
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Ja najczęściej jak mam doła to sobie coś pichcę. I tak dzisiaj na śniadanie zrobiłam pyszną jaglankę. tzn. kasza jaglana z garścią płatków jęczmiennych z bakaliami, prażonymi jabłkami, bananami i cynamon. Mmmmmm przesyłam Wam ten aromat
-
nick nieaktualny