Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe nie no nie cala, ale wpisalam ciazowe i z dniem serduszkowania przed owu, to wiele tego nie bylo.. A wciagnelo :p
Takze prosze pozytywnie myslec
Ja jak sie w tym cyklu nie uda, przestaje sie sprawdzac juz calkowicie. Olewam sprawe..
Kurde dziewczyny ale nudy -
Hejo :)My właśnie wróciliśmy padamy na pyski najgorszy czas na chodzenie po górach, ślisko i trzeba się ciągle napinać, dupal mnie boli a trasa wcale trudna nie była, ale pogoda byla śliczna i widoczki super :)weekend zaliczam do udanych
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyO nie
Przykro mi, ale Twoja postawa cieszy!
Nastepny cykl nowe szanse i nadzieja
Ja dzisiaj 7dpo i wyskoczyla mi wysypka na brzuchu i piersiach.. Ale to przez tabletki od lekarza, dzisiaj ich brac nie bede i zobacze co bedzie jutro... Juz sie ludzilam ze objaw ciazy :p -
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Hej, czy jest tu kto?
No to sie pięknie wczoraj przygotowałam, do nowego tygodnia...
Nowy tydzień, nowy cykl, nowe szanse...
Właśnie zaczynam 21 cykl i sobie przycupnę w tym wąteczku na najbliższe tygdonie
Aha! I pierwszy raz nie wyję i nie płaczę, może to dobry znak.
ciesze się że tak podchodzisz do tego :*, ja mam dziś jakiś gorszy dzień chyba, wszystko mnie wkurza ...;(
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAmelko kiedy masz termin @? Kiedy testujesz??
U mnie tez tak sobie, jak pomysle ze w srode do pracy az mnie sciska.. Naprawde ta praca wplywa na moja psychike strasznie
Tak sie ciesze ze jeszcze 2 tyg i daje wypowiedzenie bo nie wytrzymam.. Chyba ze sie uda z ciaza, to bede ciagnela l4...amela, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Ja ostatnio miałam taki zły dzień jak wróciłam od mojego gina... Dziś opanował mnie spokój.
Amela, a jak u Ciebie pogoda? Może świeże powietrze dobrze Ci zrobi!
Ruda, ja sobie to samo pomyślałam o Sylwku, ale jeszcze przed tym czeka mnie jeden cały cykl...
Właśnie wróciłam z zakupów to jestem przemarznięta cała, herbatę zaraz sobie zrobię
a u Ciebie jaka pogoda ?
Ruda27 wrote:Amelko kiedy masz termin @? Kiedy testujesz??
U mnie tez tak sobie, jak pomysle ze w srode do pracy az mnie sciska.. Naprawde ta praca wplywa na moja psychike strasznie
Tak sie ciesze ze jeszcze 2 tyg i daje wypowiedzenie bo nie wytrzymam.. Chyba ze sie uda z ciaza, to bede ciagnela l4...
a Ty kiedy testujesz?
Kochana a gdzie pracujesz jeżeli można wiedzieć? Ja też pracowałam dość długo i psychika mi w końcu wysiadła i też się zwolniłam!
nick nieaktualnyJa mam okres miec za tydzien 25.11, tak mysle przynajmniej :p ale juz 2 dni wczesniej bede wiedziala, ze sie zbliza, bo mam zawsze plamienia..
Wczoraj czytalam rozne fora jak dziewczyny testuja itd, az mnie korci, tez wczesniej zatestowac ale chyba to nie ma sensu skoro i tak te plamienia mi pokaza na czym stoje, juz przed terminem @.. Czyli za 5 dni..
Jestem za grancia, pracuje w restauracji.
Ogolnie, na poczatku myslalam, ze praca spoko, ale mecza mńie te grafiki.. I to ze wiecznie za malo pracownikow jest, ludzi w cholere a my latami jak szmatki takie zeby sie wyrobic.. Takze chodze tam z nichecia od paru miesiecy, pracuje juz ponad rok i mysle ze wystarczy.. Zwalniam sie na pcozatku grudnia i planuje w pl z rodzinka posiedziec do polowy stycznia napewno wplynie to na mnie pozytywnie
Staraczka, bole moga byc i na @ i na ciaze, za wczesnie by cos stwierdzic -
to faktycznie stresująca i męcząca praca !
Zobaczysz jak odetchniesz te pierwsze dni jak się zwolnisz
Ja mam w piątek usg także zatestuje rano żeby zobaczyć
co do bóli to zgadzam się z Rudą myśle że to za wcześnie stwierdzić czy to ból ciążowy czy na @, niestety musisz czekać tak jak my wszystkie
nick nieaktualny