Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziendoberek:)
też myślalam, że właśnie za wcześnie, ale mam takie objawy jak przy poprzednich dwóch ciążach: ból brzucha, ból pleców i te piersi (jak u Pameli ). Ale nawet jeśli był strzał, to i tak się może przecież nie zagnieździć. Czekam do 28 listopada i będzie albo @ albo teścik. To nasz pierwszy cykl starań teraz , ale mamy już dwójkę dzieci.
I mimo to za każdym razem przeżywamstaraczka3 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mi ovu nie wyznaczylo owulki, denerwuje mnie to bo kupilam premium zeby miec ladny obraz kolorowo i ta linie a teraz sama musze se liczyc dni po owu :p bo podejrzewam ze mialam i tak :p dzisiaj temp spadla, jeszcze pare dni czekania...
Musze do lekarza leciec, a powiem wam ze dzisiaj to mam totalnego lenia..
Milego dnia kobitki! -
Ruda27 wrote:Hehe ja tez mam leniwy dzien maz drzema, tez probowalam ale nie umiem zasnac..
Mysle co tu robic, sprzatac mi sie nie chce..
Mialam na obiad kotlety zeobic, ale jednak nie idziemy do sklepu wiec bedzie pizza :p
Aha maka to zycze Ci tego czego chcesz jak nie ciazy to szybkiej @
Kochana ciąża to dla mnie marzenie nieosiągalne...;/ Co z tego, że bym chciała.. Życie pisze takie scenariusze, że możemy se chcieć.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hej dziewczyny
Mi ovu nie wyznaczylo owulki, denerwuje mnie to bo kupilam premium zeby miec ladny obraz kolorowo i ta linie a teraz sama musze se liczyc dni po owu :p bo podejrzewam ze mialam i tak :p dzisiaj temp spadla, jeszcze pare dni czekania...
Musze do lekarza leciec, a powiem wam ze dzisiaj to mam totalnego lenia..
Milego dnia kobitki!
Mnie się też wydaje, że już u Ciebie była. Zobaczymy, co dalej pokaże, ale dużo dziewczyn się wypowiadało, że często na monitoringu wychodziło inaczej niż pokazało tutaj. Czasem owulka może nas zaskoczyć, w końcu program nie widzi naszych hormonówWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 20:35
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Mnie się też wydaje, że już u Ciebie była. Zobaczymy, co dalej pokaże, ale dużo dziewczyn się wypowiadało, że często na monitoringu wychodziło inaczej niż pokazało tutaj. Czasem owulka może nas zaskoczyć, w końcu program nie widzi naszych hormonów :)Mimo to ja też mam premium
Ja też sobie dokupiłąm, bo jakoś tak raźniej i jest jakieś zajęcie, hihi. Chociaż, jeśli u mnie doszło do Ovu to ja stawiam na 12dc, ale jakie to ma znaczenie, w koncu i tak czekamy na dwie kreskiMacierzanka:), Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dzień doberek!!!
U mnie ostatnie leniwe dni...od piątku zaczynam. W piątek badanie HSG a od poniedziałku intensywny kurs. Witaj szkoło;)
Dziewczyny mi ovu zawsze wyraźnie zaznaczał termin owulacji, a dwie kreski wciąż w strefie marzeń... a słyszałam od dziewczyn, że w cyklu bezowulacyjnym według ovu były w ciąży...
Pozdrawiam cieplutko.Fasolka