Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:Ja koedys dukana robilam, przed slubem i schudlam ok 7-8 kg.. A teraz zas to przyszlo
Od wrzesnia sobie obiecuje i co? Wlasnie nic... Siedze i jem...
Moze od grudnia? :p
Mamy czas;p Ja mam dokładnie tak samo;p I teraz też oprócz tego, że ciężko pracuję to jem;p -
Najlepiej od poniedziałku, możemy się wspólnie motywować.
Kto chce być w grupie zgrabnych, ponętnych, wysportowanych Staraczek?
Przyjmujemy zgłoszenia, hi,hi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 13:28
Ruda27, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Fasolka -
Mili wrote:Najlepiej od poniedziałku, możemy się wspólnie motywować.
Kto chce być w grupie zgrabnych, ponętnych, wysportowanych Staraczek?
Przyjmujemy zgłoszenia, hi,hi.
Ja się zapisuję i właśnie wydrukowałam sobie zestaw ćwiczeń A6W na brzuchMili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMili ja chce ja! Motywacja jak najbardziej, bo tego mi brakuje :p
Maka a w jakim miescie mieszkasz? Ja bym z checia wpadla, ale niestet obecnie za granica jestem. Ale od grudnia jak najbardziej
Jak teraz sie nie uda to jak Ty macierzanka w grudniu porobie sobie wszystkie badania. Pojde do mojego lekarza zaplace obojetne ile, ale sie tym zajmeMili lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja koedys dukana robilam, przed slubem i schudlam ok 7-8 kg.. A teraz zas to przyszlo
Od wrzesnia sobie obiecuje i co? Wlasnie nic... Siedze i jem...
Moze od grudnia? :pMili lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:A ja zaczynam lapac okropnego dola, dobrxe ze maz drzemke robi, nie chce zeby to widzial
Czas sie pogodzic ze sie nie udalo
Powiedz mi podczas jakiego badania Ci wyszła ta bakteria? jakie dalsze leczenie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 15:34
nick nieaktualnyOna mi cos pobrala wymaz czy cos nie wiem nawet, to bylo tydzien temu. Pewnie wynik dostala ze cos nie tak, ze mam bakterie i mam leki brac, w czw mam isc oo recepte, ale zadzwonie czy moge od jutra zaczac brac bo jak od czw to mi sie to zlaczy z okresem i dupa..
Ehh taka mialam andzieje, ze w tym cyklu zwalniam sie i liczylam ze bd na l4, nie wiem jak wyglada jak zajde bez pracy to ciezko z kasa moze byc.. Wszystko jest do dupy -
Ruda27 wrote:Ona mi cos pobrala wymaz czy cos nie wiem nawet, to bylo tydzien temu. Pewnie wynik dostala ze cos nie tak, ze mam bakterie i mam leki brac, w czw mam isc oo recepte, ale zadzwonie czy moge od jutra zaczac brac bo jak od czw to mi sie to zlaczy z okresem i dupa..
Ehh taka mialam andzieje, ze w tym cyklu zwalniam sie i liczylam ze bd na l4, nie wiem jak wyglada jak zajde bez pracy to ciezko z kasa moze byc.. Wszystko jest do dupy
a to już pewne że się zwalniasz? może jeszcze poczekaj z miesiąc, zawsze to jakas kaska by wpadła na l4
nick nieaktualnyJa nieznosze tej pracy, wykancza mnie psychocznie.
Pracuje w restauracji w hotelu gdzie sa wody termalne, w zimie tam jest okropnie, dzien w dzien pelno ludzi kazdy sie wygrzewa, u nas jak zawsze za malo pracownikow i zapieprzamy za 3... Wiem jak tam wyglada w grudniu, dlatego mie chce tam byc, swieta musialabym pracowac i sylwester tez! O nie, tego juz za wiele..
Dobilo mnie to
Mnm takiego pecha
No trudno nie jest mi pisane byc mama i cieszyc sie w najblizszym czasie
A inni zachodza i jest dobrze. Jak mńie to boli
Koleznaka w pracy, mialysmy razem sie starac a ona juz w 20 tyg.. Pisze jaka szczeslwia a ja sie rozpadam.. Miesiac temu dowiedzialam sie ze kuzynka bedzie miala blizniaki.. Jbk to wszystko boli
Przepraszam ze taki nastroj wprowadzam i za moje zale,, ale musialam komus