X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
Odpowiedz

Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?

Oceń ten wątek:
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to dobrze bo myslalam że ma wpływ...

ale robilam test owu i negatywny

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nudno mija wieczór dla humoru obejrzałam rodzinkę i coś słodkiego bo jak @ co mie zawsze ciągnie na słodkości a potem mnie gryzie ze za dużo wazę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania masz skok, wiec mysle ze owu byla, nie sugeruj sie testami :)

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mam nadzieje ze byla..

tylko sie martwilam ze ten skok temp byl spowodowany wyzsza temp w domu u mojej mamy niz u mnie.. u siebie to chodze w długich spodniach a tu jest tak goraco w mieszkaniu ze wszystko na krotko spodenki , koszulka ... nawet bez skarpet chodze

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania mysle, ze az takiego znaczenia nie ma, ta sama pozycja, ten sam termometr to najwazniejsze...
    Skuterek ja tez czytam wcinam czekolade i orzechy...
    Nuuudy

• Anka10222 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to troszke nabralam nadzieji..

zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje ze nie ma znaczenia tepka w domu bo przecież mierzysz tak samo
    To przez @ tak mam ze zajadam słodkie chciała bym żeby już nie przyszła a tyla z innego powodu ;)

• Skuterek Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc słodkich snów 550470opln9i59wi.gif

Ruda27 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim :)

jak mija dzionek :)

Skuterek lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry amela :)
    Ja zaraz za kawke sie biore :) ostatni dzien laby, od jutra do pracy :(

amela, Skuterek lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez kawkuje :)
    Kochana jak dziś samopoczucie ? Mam nadzieje że troszkę lepiej :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Skuterek Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrek wszystkim życzę udanego pogodnego dnia ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak lepiej dziekuje :)
    Przegladam wykresy ciazowe, az mnie zakorcilo jutro test zrobic, ale jednak bez sensu,
    Mysle, ze lekarka i tak wie co ma mi za leki dac, a moze tez wie ze z ta bakteria w ciazy byc nie moge? Zobacze jutro co powie.. I czekam, w sb dostane plamienia i bedzie wszystko jasne.
    Za to grudzien juz na luzie, bez stresow w pracy bedzie nasz :) i testowanie w wigilie i piekny prezent :) innej opcji nie widze :p
    A u Ciebie kochana jak ? Jak samopoczucie dzisiaj? Jeszcze 2-3 dni i tescior?:)

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesz się kochana że już lepiej. grudzień to taki magiczny miesiąc dla mnie, ja uwielbiam święta i czekam cały rok na grudzień. Zobaczysz Kochana że w grudniu za zielenie się :) nie ma innej opcji <3

ja w piątek testuje, ale korci mnie już jutro zrobić ale nie wytrzymam, to bedzie 13 dpo także w miare wiarygodny wynik bedzie. boje sie jak zobacze negatyw to bede bardzo smutna :(

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem kochana jak korci, jak przegladam galerie wiele kobit juz w 11-12 mialo wynik pozytywny,
    Bardzo mocno trzymam kciuki!
    Ile masz lat kochana? Jak dlugo sie staracie?

Co do swiat to tez uwielbiam :) z moimi malymi siostrzencami, z rodzinka :) piekny magiczny okres :)

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz staramy się w sumie od września, ale te wcześniejsze dwa cykle to były takie po kilka serduszek w miesiącu, bo mąż wracał bardzo późno i był bardzo zmęczony więc odpuszczaliśmy,nic na siłe, dopiero ten miesiąc się troszkę przyłożyliśmy :) a ja mam 28 lat więc już czas najwyższy na pierwszego bobasa
    a Ty Kochana ?

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Mili Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ale dzisiaj tu wesoło. Tak trzymać! U mnie też dobrze,zamiast kolacji były pyszne pierniki w czekoladzie i kawka. Mniam. Ja leniuchuje do poniedziałku...ale już mi starczy. Życzę również wszystkim miłego dnia.

amela, Ruda27 lubią tę wiadomość

Fasolka
  • amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mili wrote:
    Dzień dobry, ale dzisiaj tu wesoło. Tak trzymać! U mnie też dobrze,zamiast kolacji były pyszne pierniki w czekoladzie i kawka. Mniam. Ja leniuchuje do poniedziałku...ale już mi starczy. Życzę również wszystkim miłego dnia.
    kurcze ja nie mam nic słodkiego w domu a mam taką ochotę na coś w czekoladzie ;/

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    wiesz staramy się w sumie od września, ale te wcześniejsze dwa cykle to były takie po kilka serduszek w miesiącu, bo mąż wracał bardzo późno i był bardzo zmęczony więc odpuszczaliśmy,nic na siłe, dopiero ten miesiąc się troszkę przyłożyliśmy :) a ja mam 28 lat więc już czas najwyższy na pierwszego bobasa
    a Ty Kochana ?

Aha, to kochana trzymam kciuki! Dlugo sie nie staracie, ale mam nadzieje ze ten cykl bedzie waszym cyklem!
    U nas to w sumie od maja tak.. Tzn w maju zaszlam w lipcu poronilam :( od sierpnia walczymy i nic. Wiec 4 cykl po poronieniu i placz.. Oby w grudniu sie udalo..
    Ja mam za pare miesiecy 28, takze tez juz marze o dzidzi, chcialam byc mloda mamusia.. A to sie tak ciagnie i ciagnie..

• amela Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Aha, to kochana trzymam kciuki! Dlugo sie nie staracie, ale mam nadzieje ze ten cykl bedzie waszym cyklem!
    U nas to w sumie od maja tak.. Tzn w maju zaszlam w lipcu poronilam :( od sierpnia walczymy i nic. Wiec 4 cykl po poronieniu i placz.. Oby w grudniu sie udalo..
    Ja mam za pare miesiecy 28, takze tez juz marze o dzidzi, chcialam byc mloda mamusia.. A to sie tak ciagnie i ciagnie..
    ja poroniłam w maju:( w grudniu bym już była mamą:( eh cieżko jest ale wierze że tak miało być i teraz bedzie już tylko lepiej !!

ex2btrd8qii9i9cu.png
‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ