Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny musimy walczyc! Nie teraz to nastepny cykl... Wiem, ze to moze troche potrwac ale nam sie uda
Teraz naszedl mnie optymizm, bedziemy sie starac az sie uda
Nie wiem czy mierzyc tempke w nastepnym cyklu.. Musze to przemyslec.. Ale wiem, ze w koncu zaciaze:) odnajde szczescie i tym razem na dluzej
Kochane do dziela!Anka10222, kamicia0101, justa183, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem dzis zła..
bylam umowiona dzis w aptece... zamawiałam zioła zeby zrobic sobie mieszanke ojca sroki nr 3...
i kurcze nie dostałam tych ziół.... nie zamowili mi....
zaraz chyba sie wsciekne....
od soboty mam nerwy....
biedny ten moj M... dostaje sie biedakowi
-
Ruda27 wrote:Hej dziewczynki
Mozna dolaczyc? U mnie juz drugi dzien plamien, temp spadla wiec lada chwila zawita @...
Trace nadzieje juz, ze uda sie w najblizszym czasie
Razem będzie nam łatwiej
U mnie do owulki też jeszcze hen hen ! Ale czekam cierpliwieRuda27 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ruda27 wrote:Dziewczyny musimy walczyc! Nie teraz to nastepny cykl... Wiem, ze to moze troche potrwac ale nam sie uda
Teraz naszedl mnie optymizm, bedziemy sie starac az sie uda
Nie wiem czy mierzyc tempke w nastepnym cyklu.. Musze to przemyslec.. Ale wiem, ze w koncu zaciaze:) odnajde szczescie i tym razem na dluzej
Kochane do dziela!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja dopiero zaczynam zabawę z obserwacjami cyklu i choć mam za sobą dopiero jeden wykres, to już się uzależniłam
W tym cyklu wspomagam się ziółkami, wiesiołkiem, witaminką B6 oraz suplementem z żelazem, magnezem i wit.C, a mężowi wciskam cynk, żeń-szeń i wiesiołka
Po owulce zamierzam zbadać progesteron, bo mam podejrzenia, że może być z nim lipa -
nick nieaktualnyNo to ja tez bede dalej mierzyla heh :p jak wszyscy to wszyscy :p
Ziolka ojca srodki pije juz 2 cykle, teraz zaczne 3.. Ale pije tylko do owu. Teraz tez pilam ziolka na 2 faze na progesteron...
Zamierzam tez kupic ten wiesiolek. I znowu zaczne brac mleczko pszczele ale naturalne. Nie mialam mozliwosci dostania go i przerwalam.. A wierze w niego, kolezance w 2 cyklu brania pomogl..
Jeszcże jakies 2,5 tyg do plodnych... Oby listopad ponury miesiac byl tym szczesliwym.. -
nick nieaktualny
-
Witam Was wszystkie w dniu dzisiejszym:-)
Na początku przesyłam Wam wszystkim całuski i życzę udanego dnia.
P.S. Dopiero wstałam Masakra:-) -
Ruda27 no własnie nie ma zielarskiego....masakra...
dzwonilam tez do mamy i pytałam sie czy u nich w miescie (200km odemnie ) jest zielarski to powiedziala ze miesiac temu zamkneli...
a z allegro nie chce kupic gotowej mieszanki... bog wie co tam jest...
ale w czwartek jade do ciotki to moze tam gdzies bedzie ....