Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanusiakanek brawo napawasz optymizmem inne kobietki:D super podoba mi się Twoje podejście do sprawy! ja być może dziś do was dołączę, dowiem się wieczorem^^ ale mam złe przeczucia..;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 15:11
-
kamicia0101 wrote:anusiakanek brawo napawasz optymizmem inne kobietki:D super podoba mi się Twoje podejście do sprawy! ja być może dziś do was dołączę, dowiem się wieczorem^^ ale mam złe przeczucia..;/
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
anusiakanek wrote:Ja w tym cyklu robię wszystko aby odciągnąć myśli od starań zobaczymy co mi z tego wyjdzie Chyba takie ciągłe zastanawianie się po owulacji czy wyszło czy nie faktycznie nie służy zajściu w ciążę... Kupiłam sobie w pierwszy dzień @ butelkę wina i płytę z ćwiczeniami Chodakowskiej Stwierdziłam, że zrobię coś dla siebie poprawie kondycję, wypełnię czas w długie już wieczory Na początku miesiąca zafunduję sobie fryzjera i kosmetyczkę, a co? należy się mi a długi weekend kiedy teoretycznie będzie owulka serduszkowanie i czerpanie z tego przyjemności na maxa Będzie dobrze dziewczynki Damy rade
W tym miesiącu zaczynam z testami ovu
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie zostały 3 testy ovu wykonam je od około 12 dc i zobaczę jak będzie. Poza tym nie mam zamiaru świrować, bo już zwyczajnie mnie to męczyło w poprzednim cyklu... A nie chcę ciągle być zmęczona psychicznie bo to dla mnie najgorszy z możliwych rodzajów zmęczenia. Mój mąż powiedział mi jak pojawiła się @, że mam się nie przejmować bo w końcu nasz mały łobuziak się pojawi Ehhh ten jego stoicki spokój, mam nadzieję, że i mnie się udzieli. Plan na serduszkowanie co drugi dzień teoretycznie, jeśli będzie ochota będzie częściej a Wy jak dziewczyny próbowałyście we wcześniejszych cyklach?
-
nick nieaktualnyNo wiesz Amela mam już córeczke, więc rozczarowania wraz z nadejściem @ łatwiej mi przychodzą i szybko się z nimi oswajam. Ae popieram anusiakanek bo ma rację co do tego żeby wrzucić na luz i nie stresować sie, bo to na pewno zarodkowi nie pomoże. Wiem po sobie, żeby serduszkować z przyjemności a nie z obowiązku bo Ovulka wystapiła. My tak zaszliśmy w 1cs^^
-
Ja też zakładałam sobie że będziemy serduszkować co drugi dzień ale u nas to jest raczej co 3-4 przez prace męża, późno wraca z pracy a wcześnie musi wstać i czasami po prostu usypia ze zmęczenia;) Ale w tym cyklu musimy się bardziej postarać.
U mnie jak wczoraj przyszła @ to miałam taki nastrój że z nikim nie rozmawiałam. M mi powiedział że tak naprawdę mało próbujemy i napewno już niedługo się uda
kamicia0101 wrote:No wiesz Amela mam już córeczke, więc rozczarowania wraz z nadejściem @ łatwiej mi przychodzą i szybko się z nimi oswajam. Ae popieram anusiakanek bo ma rację co do tego żeby wrzucić na luz i nie stresować sie, bo to na pewno zarodkowi nie pomoże. Wiem po sobie, żeby serduszkować z przyjemności a nie z obowiązku bo Ovulka wystapiła. My tak zaszliśmy w 1cs^^
amela wrote:Ja też zakładałam sobie że będziemy serduszkować co drugi dzień ale u nas to jest raczej co 3-4 przez prace męża, późno wraca z pracy a wcześnie musi wstać i czasami po prostu usypia ze zmęczenia;) Ale w tym cyklu musimy się bardziej postarać.
U mnie jak wczoraj przyszła @ to miałam taki nastrój że z nikim nie rozmawiałam. M mi powiedział że tak naprawdę mało próbujemy i napewno już niedługo się uda
Jakbym swojego słyszała. Jeszcze za mało się staramy. Ale prawda jest taka że najgorzej to się nakręcić. Ja tak niestety mam. Jak byliśmy w tym roku nad morzem a dookoła mnie wszędzie były dzieci to obudził się we mnie instynkt macierzyński:-) Wcześniej była tylko praca, praca i brak czasu na cokolwiek. A teraz chciałabym takiego maluszka....amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA więc dołączam do was! Beta<0.1.. no nic pozostaje mi wywołanie okresu i branie leków. Jeżeli na usg nie wyjdzie nic co by umożliwiało mi zajście to wskakuje w CLO 2x1 od 2dc do 7dc, monitoring w 12dc i w 14-15dc Pregnyl na przebicie jajeczka:D tak jak anusiakanek serduszkowanie co 2 dni od 10dc do 20dc i pod koniec miesiąca nam się zazieleni:D:D:D:D:D pozdrawiam :*
P.S anusiakanek Damy rade:*anusiakanek lubi tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Jakbym swojego słyszała. Jeszcze za mało się staramy. Ale prawda jest taka że najgorzej to się nakręcić. Ja tak niestety mam. Jak byliśmy w tym roku nad morzem a dookoła mnie wszędzie były dzieci to obudził się we mnie instynkt macierzyński:-) Wcześniej była tylko praca, praca i brak czasu na cokolwiek. A teraz chciałabym takiego maluszka....
Zobaczysz już niedługo będziemy się cieszyć z 2 kreseczek. Damy rade ;*
JustyśkaG wrote:Jakbym swojego słyszała. Jeszcze za mało się staramy. Ale prawda jest taka że najgorzej to się nakręcić. Ja tak niestety mam. Jak byliśmy w tym roku nad morzem a dookoła mnie wszędzie były dzieci to obudził się we mnie instynkt macierzyński:-) Wcześniej była tylko praca, praca i brak czasu na cokolwiek. A teraz chciałabym takiego maluszka....
-
amela wrote:Kochana ja też tak miałam tym bardziej że ja już miałam w sobie małą fasoleczke którą straciłam w 8 tygodniu więc mi długo zajęło żeby się pozbierać a na widok kobiety w ciąży płakałam. Teraz jest już wszystko ok i wiem że i ja niedługo będę znowu w ciąży;)
Zobaczysz już niedługo będziemy się cieszyć z 2 kreseczek. Damy rade ;*
Amelka, na 100% będę w takim razie trzymała kciuki za siebie i Ciebie jakby Ci wiary zabrakło:-) Damy radę.amela lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:to tak jak ja.. w lipcu byłam nad morzem i nagle zupelnie nie wiem skąd zapragnęłam dzidziuńki a wcześniej myslałam że może po nowym roku
Ale powiem Ci że ja zaskoczyłam samą siebie. Bo myślałam że mnie temat dzieci, ciąży ubranek itd w ogóle nie dotyczy. A nagle nad morzem okazało się że jedyne co widzę to dzieci. Wszędzie:-) hahaha brzmi jak jakaś paranoja, ale tak było. Mój M. który wcześniej nie zauważał u mnie żadnych oznak, symptomów że chce mieć dziecko patrzył na mnie z dziwną miną i chyba przerażeniem:-) Ale po 2 tygodniach wakacji i moich pogawędkach o dzieciach (nawet częstych) sam stwierdził że też chce. Nom .... a jak już stwierdziłam że chcę...no to chcę od razu:-)
-
JustyśkaG wrote:Amelka, na 100% będę w takim razie trzymała kciuki za siebie i Ciebie jakby Ci wiary zabrakło:-) Damy radę.
Udostępnij swój wykres będzie mi łatwiej obserwować na jakim etapie cyklu jesteś
amela wrote:dzięki Kochana
Udostępnij swój wykres będzie mi łatwiej obserwować na jakim etapie cyklu jesteś
Właśnie pracuje nad tym....kurde trochę techniki i człowiek się gubi:-)
P.S. OK. Chyba już, powinien byc teraz widoczny:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 16:53
-
Hej, przygarniecie mnie? ja wprawdzie nie dostalam jeszzce @ ale dzis mam 27 dc i robilam Bete HCG i juz wiem ze wyszla dupa kurde to byl w sumie pierwzsy cykl w ktorym moglam zajsc ale tak na to liczylam ze sie poryczalam boje sie ze bede miala problemy z zajsciem
-
nick nieaktualny