Nowy cykl nowe szanse ;) Kto zaczyna od nowa?
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak co roku będę miała problem z prezentami:-) Zawsze obiecuje sobie że nie zostawię tego na ostatni moment a kończy się tak samo - wyścig po sklepach z wkurzonym M. obiecującym mi że za rok to sama będę biegać po zakupy:-) hehehe
Ale już tak 7 rok mówi więc się przyzwyczaiłam:-)amela lubi tę wiadomość
-
I liczę po cichu że na święta to wszystkie będziemy już miały w sobie malutką fasoleczkę To byłby naprawdę wspaniały prezent dla mnie i dla Was też
amela, Anka10222, monaaa85, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:I jak co roku będę miała problem z prezentami:-) Zawsze obiecuje sobie że nie zostawię tego na ostatni moment a kończy się tak samo - wyścig po sklepach z wkurzonym M. obiecującym mi że za rok to sama będę biegać po zakupy:-) hehehe
Ale już tak 7 rok mówi więc się przyzwyczaiłam:-)
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja też musimy się kurcze jakoś połączyć żebyśmy wszystkie się cieszyły w swięta a nawet przed. Myślę że im wcześniej tym lepiej:-)
Mi jeszcze pozostało trochę czasu do rozpoczęcia starań....ehhh....anusiakanek, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Ja też musimy się kurcze jakoś połączyć żebyśmy wszystkie się cieszyły w swięta a nawet przed. Myślę że im wcześniej tym lepiej:-)
Mi jeszcze pozostało trochę czasu do rozpoczęcia starań....ehhh....
Masz nie udostępniony wykres i nie moge zerknąc na jakim etapie cyklu jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 14:04
-
Ja widać dopiero co rozpoczęłam temperaturowanie się a z tym też miałam śmieszną w sumie historię ponieważ wcześniej robiłam tylko testy owulacyjne. Dopiero jak znalazłam tę stronkę to poczytałam o mierzeniu temperaturki itd. I jak mój M. zobaczył mnie o 6.30 z termometrem w buzi to wywołało to u niego taki śmiech że nie ukrywam że ciężko było i mi wytrzymać:-)Wyraził tylko nadzieję że szybko zobaczę 2 kreseczki na teście bo obawia się co jeszcze wymyślę
amela, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:Ja widać dopiero co rozpoczęłam temperaturowanie się a z tym też miałam śmieszną w sumie historię ponieważ wcześniej robiłam tylko testy owulacyjne. Dopiero jak znalazłam tę stronkę to poczytałam o mierzeniu temperaturki itd. I jak mój M. zobaczył mnie o 6.30 z termometrem w buzi to wywołało to u niego taki śmiech że nie ukrywam że ciężko było i mi wytrzymać:-)Wyraził tylko nadzieję że szybko zobaczę 2 kreseczki na teście bo obawia się co jeszcze wymyślę
Amelcia, wierze że tak właśnie będzie. Jak nadejdą dni płodne to działamy:-) Tym razem wierzę że jak zrobię test to od razu zobaczę 2 grubaśne krechy bez doszukiwania się ich, sprawdzania pod światło itp:-) hahaha czasami jak przypomnę sobie swoje zachowanie to samej mi się śmiać chce.
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ja to samo:-) liczyłam na to że zobaczę 2 słabiuteńką kreseczkę. Hahaha.
-
amela wrote:No ja kiedyś wyciągnęłam teścior ze śmieci żeby sprawdzić czy przepadkiem się nie pojawiła druga kreska;D to nie było mądre no ale cóż
Hahaha Osz ku*wa znana historia. Też tak zrobiłam.. może nawet 3 razy. Aż wstyd. I powiedźcie czy my przypadkiem przez to wszystko nie dostajemy do głowy? -
więc widzę że nie tylko ja mam swojego rodzaju schizy:-)
-
nick nieaktualnyJa w tym cyklu robię wszystko aby odciągnąć myśli od starań zobaczymy co mi z tego wyjdzie Chyba takie ciągłe zastanawianie się po owulacji czy wyszło czy nie faktycznie nie służy zajściu w ciążę... Kupiłam sobie w pierwszy dzień @ butelkę wina i płytę z ćwiczeniami Chodakowskiej Stwierdziłam, że zrobię coś dla siebie poprawie kondycję, wypełnię czas w długie już wieczory Na początku miesiąca zafunduję sobie fryzjera i kosmetyczkę, a co? należy się mi a długi weekend kiedy teoretycznie będzie owulka serduszkowanie i czerpanie z tego przyjemności na maxa Będzie dobrze dziewczynki Damy rade
kamicia0101, amela, Macierzanka:), Ruda27, monaaa85 lubią tę wiadomość