Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bridget wrote:Koniec nadziei...
Chcialam szyjkę zbadać i dupa. Palec w śluzie z domieszką krwi ;(
Hmmmm... no to pewnie niestety malpa przyjdzie.... glowa do gory:-) wiem, ze latwo powiedziec
A trudniej zrobic ale co nam pozostalo:-) trzeba byc dzielna i walczyc...
Na pocieszenie opowiem co mnie dzis spotkalo:-)
Przed wyjsciem do sklepu czytalam o problemach zwiazanych z meska nieplodnoscia....
Stojac w kolejce w piekarni jakos sie zamyslilam nad tym tematem....
I nagle z moich rozmyslan wyrywa mnie glos ekspedientki:
Co podac?
A ja na to:
CHLEB Z NASIENIEM prosze )))))
Poplakalam sie ze smiechu w drodze do domu, a maz do teraz ma ubaw:-)
Mam nadzieje, ze ktos sie usmiechnal:-) strszny zakret ze mnie:-)Maracuja, weronika86, nutka, blue00, zAgatka, marta83 lubią tę wiadomość
-
Olitka - świetna jestes!!!! takie sytuacje sa zawsze smieszne;)
ja kiedyś w sklepie kupujac u sprzedawcy wyliczam czego potrzebuje no i na pytanie co podac jeszcze mówię:
-"jajka prosze, tylko duże"
- sprzedawca: " duze? no nie wiem czy mam...zaraz zobacze na zapleczu".
cała kolejka za mna w śmiech...ja też ale było mi trochę głupio
mam nadzieję,że Was rozsmieszylam ) szczegolnie Bridget - 3maj sie! bedzie dobrze!!
Pozdrawiam
weronika86, olitka, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlitka dobra jesteś
Ja raz byłam z przyjaciółką w sklepie spożywczym i zamiast poprosić o 3bit'a in verso (czy jak to się tam pisze) to poprosiłam 3bit'a in vitro
Ale się ekspedientka śmiała a moja kumpela to się popłakała ze śmiechu. Ja oczywiście nie zajarzyłam. Dopiero po wyjściuolitka, zAgatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@ powinnam dostać wg ovu równo za 7 dni, wg mnie dwa dni później
W każdym razie nie będę w ogóle sięgać po test ciążowy w dniu spodziewanej @. Dopiero jak będzie się około tygodnia spóźniać .. nie chcę się znowu rozczarować, a czekanie jakoś zniosęnutka lubi tę wiadomość
-
olitka wrote:Hmmmm... no to pewnie niestety malpa przyjdzie.... glowa do gory:-) wiem, ze latwo powiedziec
A trudniej zrobic ale co nam pozostalo:-) trzeba byc dzielna i walczyc...
Na pocieszenie opowiem co mnie dzis spotkalo:-)
Przed wyjsciem do sklepu czytalam o problemach zwiazanych z meska nieplodnoscia....
Stojac w kolejce w piekarni jakos sie zamyslilam nad tym tematem....
I nagle z moich rozmyslan wyrywa mnie glos ekspedientki:
Co podac?
A ja na to:
CHLEB Z NASIENIEM prosze )))))
Poplakalam sie ze smiechu w drodze do domu, a maz do teraz ma ubaw:-)
Mam nadzieje, ze ktos sie usmiechnal:-) strszny zakret ze mnie:-)
hahahahah dobre az mojemu pokazalam masakra
ja spodziewam sie @ 22 stycznia, wiec jak nie przyjdzie do tego dnia to 23ego stycznia robie testa wazne ze jest owulka, a u mnie to juz ogromny sukces
-
nutka wrote:Co tam, jak tam? Komu się opłaciło czekanie? Mam nadzieję, że wielu z was sie opłaci. Mi po założeniu tego tematu się udało od razu:)
widac wyluzowalas a tak sie sie czlowiek martwi, ze KIEDY OWULACJA I CZY WOGOLE...pozniej CZY TEMPKA NIE ZA NISKA...pozniej o boze ile do testu...a tak spoko luziknutka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za slowa uznania:) Delia z tymi jajkami tez dobre:) a baton in vitro na pewno by pasowal do chleba z nasieniem;)
Ja poki co po @, myslalam, ze dzisiaj jakies serduszko bedzie a tu slubny zapadl w sen zimowy...
Jak tak dalej pojdzie to nie bede miala po co robic testu.... -
no i nie ma testowania...dzis dostalam @ . . .
duze rozczarowanie ;(
nastepnym razem nie bede sie tak kierowala moimi objawami...
pomimo,ze mowily wyraznie o ciazy ;(..
ah...
Powodzenia zycze calej reszcie!!!
oby Wasze testowania pokazaly jakies cudne maleństwo!!!
-
Delia, ja w ostatnim cyklu bylam pewna ze jestem w ciazy, wszystko pasowalo, moj maz zartowal ,ze juz pewnie pierwsze ruchy czuję a skonczylo sie @ jeden dzien po terminie....
Takze w tym cyklu postanowilam, ze wszystkie potencjalne objawy ciazowe interpretuje jako objawy @. Najwyzej bede miala mila niespodzianke:-)
Glowa do gory:-)