Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
-
WIADOMOŚĆ
-
hey
witajcie dziewczyny
dzieki tej grupie postanowilam wogole nie kupowac testow przed terminem @ ...i to DZIAŁA
człowiek sie mniej denerwuje i mniej nastawia na dwie kreski
bo po co probowac za wczesnie a potem sie rozczarowywac, prawda?
pozdrawiam;)vanessa, nutka lubią tę wiadomość
-
hey dziewczyny no i ja oczywiscie do Was dolaczam z przyjemnoscia:)tez robie test 13 chyba ze wczesniej cos sie wydarzy i zniweczy me plany...@ choc wczoraj do meza mowilam ze dzis chyba zrobie....on na to zebym wyluzowala i wytrzymala te pare dni...same wiecie ze to wyrzucanie pieniedzy....w koncu @ moze nam bez placenia pieniedzy powiedziec jak jest...no chyba ze tym razem bedzie tak mil;a i nie przyjdzie;)czego sobie i wam kochane zycze:)to jeszcze TYLKO AŻ długie 3 dni
nutka lubi tę wiadomość
angel -
a ja mam jakos inaczej niż Wy wszystkie...mi sie znów nie spieszy do testowania, jakoś czekam w pierwszej kolejności na brak @, później na inne objawy i wtedy dopiero zrobie...
może dlatego,że za kazdym razem juz chciałam kupić a tu nagle przychodziła @...chce sie mile zaskoczyć niż gorzko rozczarowac -
nick nieaktualny
-
ale smieszny watek zanim trafilam na ovufriend, to nawet do glowy mi nie przyszlo, zeby wczesniej testowac. mam wrazenie dziewczyny, ze od czytania o tych wszystkich objawach mozna latwo sobie ciaze wkrecic i to pewnie stad to testowanie. mnie testy dorzucili w pakiecie do owulacyjnych i chyba szybciej sie przedatuja niz je zuzyje...moze gbybym dlugie cykle miala (a mam raczej krotkie, na co cale zycie narzekam) to bym tez sie nie mogla powstrzymac. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane powodzenia dziewczyny!
-
ja teraz zatestuję wcześniej, żeby wiedzieć czy mogę zacząć brać leki za kilka dni, ale to mój ostatni test w łazience, więc nie kupię kolejnych "na zapas", także...
dołączam do was kochane:)
fajny pomysł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny