X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
Odpowiedz

Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?

Oceń ten wątek:
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posatnowilam ze nie kupuje testu dopiero jak @ bedzie sie spozniac bo juz cos brzuch mnie boli na nia :-( i ogolnie kiepsko jakos sie czuje.

p19us65glzzsn3k4.png
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, niestety @ przyszla z impetem.... juz powoli odchodzi i niedlugo trzeba bedzie wziac sie znowu do roboty;) a jak tam Wasze postanowienia i terminy? Moj najblizszy to 1.02.

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj termin 13 stycznia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 18:47

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i melduje ze nie zrobie testu choć powiem wam ze nie wiem nawet kiedy zrobic test bo owulke miałam 10 dc i piorun wie kiedy @ przyjdzie

• olitka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede robic 1.02 to jest jeden dzien przed terminem@ ale tego dnia ide na balety karnawalowe:-) generalnie w tym cyklu ide na calosc, bede serduszkowac z mezem jak szalona;) az do konca cyklu.... moj synek zostal poczety w terminie @, wiec moze ta moja owulacja jest jakas poferana:-) obserwowac temp, sluz, robic testow owu. nie bede bo za bardzo mnie to nakreca,niech sie dzieje wola nieba:-)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • e3w3a Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki!Ale się cieszę, że do was trafiłam! Tak całkiem przypadkiem, a bardzo tego potrzebowałam!:) Z pełną odpowiedzialnością przysięgam nie robić testu przed @! Już dwa zrobiłam bo jeszcze Was nie odkryłam, oczywiście wyszła jedna kreska, ale to było zaledwie kilka dni po owu. Dodam, że pierwszą ciążę niedawno poroniłam i teraz bardzo wyczekujemy 2 kreseczek. Cieplutko was pozdrawiam:*

nutka, weronika86 lubią tę wiadomość

enopka
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e3w3a wrote:
    Cześć kobietki!Ale się cieszę, że do was trafiłam! Tak całkiem przypadkiem, a bardzo tego potrzebowałam!:) Z pełną odpowiedzialnością przysięgam nie robić testu przed @! Już dwa zrobiłam bo jeszcze Was nie odkryłam, oczywiście wyszła jedna kreska, ale to było zaledwie kilka dni po owu. Dodam, że pierwszą ciążę niedawno poroniłam i teraz bardzo wyczekujemy 2 kreseczek. Cieplutko was pozdrawiam:*

Hej,

Zycze wytrwalosci i szybkiego sukcesu w staraniach :-) ta nasza grupa to troche taka grupa wsparcia na odwyku:-)
    A wiec ja mam na imie Ola i jestem nalogowa testoholiczka;-)
    To jest moj 7 dzien bez robienia testu:-)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • e3w3a Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:D bardzo miło Cię poznać Olu:) i Was wszystkie:) Ja jestem Ewa i to mój 3 dzień bez robienia testu:) Damy radę!:*

weronika86 lubi tę wiadomość

enopka
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam do forum:-) witam dziewczyny, przyznam się że ja jakoś nie mogę wytrzymać do terminu @...ehhh ta kobieca ciekawość.

K4lina, weronika86 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • _Ania_ Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja tylko na samym początku starań robiłam przed terminem. Teraz nie robię, bo tak mi jest łatwiej, nie chcę znowu tych rozczarowań.

cfbd69597e38556e0d9dfe823aa26cca.png
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przed ostatnią miesiączką nie robiłam i słusznie, bo przeczucia mnie nie myliły i @ przyszła. Co prawda 6 dni później, ale jednak. W tym miesiącu tak jak sobie postanowiłam nie mierzę temperatury i widzę, że dzięki temu jestem spokojniejsza, chociaż sama nie jestem pewna czy to spokój czy utrata nadziei..

Maracuja
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, też się dopisuję. Dziś dopiero pierwszy dzień cyklu, więc sporo czasu przede mną. Kiedyś zdarzało mi się testować przed terminem @, teraz już tego nie robię :)

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dopiszę.

Cwana jestem, bo testu nie mam :D . Z pół roku temu myślałam że w ciąże się zachodzi migusiem i robiłam test nawet,gdy bzykanko było tydzień przed owulacją ;P, a teraz szkoda mi kasy.

Jutro albo pojutrze mam dostać @. Jak nie przyjdzie, to w poniedziałek lecę po test i sprawdzimy :)

• Delia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ;)
    wlasnie dzis zrobilam test przed terminem ...i oczywiscie nic;(
    uh ale bylam na siebie zła, ze nie wytrzymalam.....uhhh

a przed chwila przegladajac forum wpadlam na Wasza grupke wsparcia;) no i
    sie WPISUJE!!!!

fakt ciezko sie jest powstrzymac..."bo może wyjdzie pozytywny"...ale to krotka droga...

tak wiec ... oficjalnie obiecuję nie robić testów przed terminem @

a to juz w przyszlym tygodniu;) wiec poczekamy RAZEM ;)

pozdrawiam Was wszystkie!!!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest ;). Bułka z masłem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja coś czuję że dostanę okresik . Mam niezłego apetyta :D . Ciągle się zastanawiam co by tu zjeść. Nie ma nic słodkiego, nawet chleb zamrożony. Poszłam do piwnicy podłożyć do pieca i wzięłam po drodze jabłka. A teraz mam ochotę na miód... jak nic na @

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam, jak tam? Komu się opłaciło czekanie? Mam nadzieję, że wielu z was sie opłaci.:) Mi po założeniu tego tematu się udało od razu:)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Co tam, jak tam? Komu się opłaciło czekanie? Mam nadzieję, że wielu z was sie opłaci.:) Mi po założeniu tego tematu się udało od razu:)

nutka gratuluję i zazdroszczę.

Maracuja
  • Delia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bridget wrote:
    Ja coś czuję że dostanę okresik . Mam niezłego apetyta :D . Ciągle się zastanawiam co by tu zjeść. Nie ma nic słodkiego, nawet chleb zamrożony. Poszłam do piwnicy podłożyć do pieca i wzięłam po drodze jabłka. A teraz mam ochotę na miód... jak nic na @

z tym apetytem to zawsze coś: albo zbizajaca się @ albo podejrzenie ciąży...albo....wilczy apetyt ;)

u mnie czesto po prostu to ostatnie ;)

przedwczoraj ot tak - pożarłam poł kubekla lodów plus usmazylam sobie banany na maselku...mniam...
    ;)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam Dziewczyny?

Dziś z moich wyliczeń powinnam dostać @ ,albo jutro. Cały dzień czuję kłucie w jajnikach, raz lewy ,raz prawy. Z tego co pamiętam, to na okres bolał mnie brzuch, a nie jajniki...no chyba że źle kojarze. Zobaczymy, pewnie i tak okres przylezie,może nawet się spóźni tydzień jak na złość. Jutro kupię test ,a jak @ nie przyjdzie to zrobię w poniedziałek jak wytrzymam.

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ