Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
Odpowiedz

Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?

Oceń ten wątek:
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posatnowilam ze nie kupuje testu dopiero jak @ bedzie sie spozniac bo juz cos brzuch mnie boli na nia :-( i ogolnie kiepsko jakos sie czuje.

p19us65glzzsn3k4.png
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, niestety @ przyszla z impetem.... juz powoli odchodzi i niedlugo trzeba bedzie wziac sie znowu do roboty;) a jak tam Wasze postanowienia i terminy? Moj najblizszy to 1.02.

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj termin 13 stycznia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 18:47

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i melduje ze nie zrobie testu choć powiem wam ze nie wiem nawet kiedy zrobic test bo owulke miałam 10 dc i piorun wie kiedy @ przyjdzie

• olitka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede robic 1.02 to jest jeden dzien przed terminem@ ale tego dnia ide na balety karnawalowe:-) generalnie w tym cyklu ide na calosc, bede serduszkowac z mezem jak szalona;) az do konca cyklu.... moj synek zostal poczety w terminie @, wiec moze ta moja owulacja jest jakas poferana:-) obserwowac temp, sluz, robic testow owu. nie bede bo za bardzo mnie to nakreca,niech sie dzieje wola nieba:-)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • e3w3a Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki!Ale się cieszę, że do was trafiłam! Tak całkiem przypadkiem, a bardzo tego potrzebowałam!:) Z pełną odpowiedzialnością przysięgam nie robić testu przed @! Już dwa zrobiłam bo jeszcze Was nie odkryłam, oczywiście wyszła jedna kreska, ale to było zaledwie kilka dni po owu. Dodam, że pierwszą ciążę niedawno poroniłam i teraz bardzo wyczekujemy 2 kreseczek. Cieplutko was pozdrawiam:*

nutka, weronika86 lubią tę wiadomość

enopka
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e3w3a wrote:
    Cześć kobietki!Ale się cieszę, że do was trafiłam! Tak całkiem przypadkiem, a bardzo tego potrzebowałam!:) Z pełną odpowiedzialnością przysięgam nie robić testu przed @! Już dwa zrobiłam bo jeszcze Was nie odkryłam, oczywiście wyszła jedna kreska, ale to było zaledwie kilka dni po owu. Dodam, że pierwszą ciążę niedawno poroniłam i teraz bardzo wyczekujemy 2 kreseczek. Cieplutko was pozdrawiam:*

Hej,

Zycze wytrwalosci i szybkiego sukcesu w staraniach :-) ta nasza grupa to troche taka grupa wsparcia na odwyku:-)
    A wiec ja mam na imie Ola i jestem nalogowa testoholiczka;-)
    To jest moj 7 dzien bez robienia testu:-)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • e3w3a Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:D bardzo miło Cię poznać Olu:) i Was wszystkie:) Ja jestem Ewa i to mój 3 dzień bez robienia testu:) Damy radę!:*

weronika86 lubi tę wiadomość

enopka
  • Nata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam do forum:-) witam dziewczyny, przyznam się że ja jakoś nie mogę wytrzymać do terminu @...ehhh ta kobieca ciekawość.

K4lina, weronika86 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • _Ania_ Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Ja tylko na samym początku starań robiłam przed terminem. Teraz nie robię, bo tak mi jest łatwiej, nie chcę znowu tych rozczarowań.

cfbd69597e38556e0d9dfe823aa26cca.png
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przed ostatnią miesiączką nie robiłam i słusznie, bo przeczucia mnie nie myliły i @ przyszła. Co prawda 6 dni później, ale jednak. W tym miesiącu tak jak sobie postanowiłam nie mierzę temperatury i widzę, że dzięki temu jestem spokojniejsza, chociaż sama nie jestem pewna czy to spokój czy utrata nadziei..

Maracuja
  • Mika85 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, też się dopisuję. Dziś dopiero pierwszy dzień cyklu, więc sporo czasu przede mną. Kiedyś zdarzało mi się testować przed terminem @, teraz już tego nie robię :)

20130921310117.png
    7d80510a16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dopiszę.

Cwana jestem, bo testu nie mam :D . Z pół roku temu myślałam że w ciąże się zachodzi migusiem i robiłam test nawet,gdy bzykanko było tydzień przed owulacją ;P, a teraz szkoda mi kasy.

Jutro albo pojutrze mam dostać @. Jak nie przyjdzie, to w poniedziałek lecę po test i sprawdzimy :)

• Delia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc ;)
    wlasnie dzis zrobilam test przed terminem ...i oczywiscie nic;(
    uh ale bylam na siebie zła, ze nie wytrzymalam.....uhhh

a przed chwila przegladajac forum wpadlam na Wasza grupke wsparcia;) no i
    sie WPISUJE!!!!

fakt ciezko sie jest powstrzymac..."bo może wyjdzie pozytywny"...ale to krotka droga...

tak wiec ... oficjalnie obiecuję nie robić testów przed terminem @

a to juz w przyszlym tygodniu;) wiec poczekamy RAZEM ;)

pozdrawiam Was wszystkie!!!

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co to jest ;). Bułka z masłem

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja coś czuję że dostanę okresik . Mam niezłego apetyta :D . Ciągle się zastanawiam co by tu zjeść. Nie ma nic słodkiego, nawet chleb zamrożony. Poszłam do piwnicy podłożyć do pieca i wzięłam po drodze jabłka. A teraz mam ochotę na miód... jak nic na @

• nutka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam, jak tam? Komu się opłaciło czekanie? Mam nadzieję, że wielu z was sie opłaci.:) Mi po założeniu tego tematu się udało od razu:)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Maracuja Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nutka wrote:
    Co tam, jak tam? Komu się opłaciło czekanie? Mam nadzieję, że wielu z was sie opłaci.:) Mi po założeniu tego tematu się udało od razu:)

nutka gratuluję i zazdroszczę.

Maracuja
  • Delia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bridget wrote:
    Ja coś czuję że dostanę okresik . Mam niezłego apetyta :D . Ciągle się zastanawiam co by tu zjeść. Nie ma nic słodkiego, nawet chleb zamrożony. Poszłam do piwnicy podłożyć do pieca i wzięłam po drodze jabłka. A teraz mam ochotę na miód... jak nic na @

z tym apetytem to zawsze coś: albo zbizajaca się @ albo podejrzenie ciąży...albo....wilczy apetyt ;)

u mnie czesto po prostu to ostatnie ;)

przedwczoraj ot tak - pożarłam poł kubekla lodów plus usmazylam sobie banany na maselku...mniam...
    ;)

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam Dziewczyny?

Dziś z moich wyliczeń powinnam dostać @ ,albo jutro. Cały dzień czuję kłucie w jajnikach, raz lewy ,raz prawy. Z tego co pamiętam, to na okres bolał mnie brzuch, a nie jajniki...no chyba że źle kojarze. Zobaczymy, pewnie i tak okres przylezie,może nawet się spóźni tydzień jak na złość. Jutro kupię test ,a jak @ nie przyjdzie to zrobię w poniedziałek jak wytrzymam.

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ