Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja bede robic 1.02 to jest jeden dzien przed terminem@ ale tego dnia ide na balety karnawalowe:-) generalnie w tym cyklu ide na calosc, bede serduszkowac z mezem jak szalona;) az do konca cyklu.... moj synek zostal poczety w terminie @, wiec moze ta moja owulacja jest jakas poferana:-) obserwowac temp, sluz, robic testow owu. nie bede bo za bardzo mnie to nakreca,niech sie dzieje wola nieba:-)
-
Cześć kobietki!Ale się cieszę, że do was trafiłam! Tak całkiem przypadkiem, a bardzo tego potrzebowałam! Z pełną odpowiedzialnością przysięgam nie robić testu przed @! Już dwa zrobiłam bo jeszcze Was nie odkryłam, oczywiście wyszła jedna kreska, ale to było zaledwie kilka dni po owu. Dodam, że pierwszą ciążę niedawno poroniłam i teraz bardzo wyczekujemy 2 kreseczek. Cieplutko was pozdrawiam:*
nutka, weronika86 lubią tę wiadomość
enopka -
e3w3a wrote:Cześć kobietki!Ale się cieszę, że do was trafiłam! Tak całkiem przypadkiem, a bardzo tego potrzebowałam! Z pełną odpowiedzialnością przysięgam nie robić testu przed @! Już dwa zrobiłam bo jeszcze Was nie odkryłam, oczywiście wyszła jedna kreska, ale to było zaledwie kilka dni po owu. Dodam, że pierwszą ciążę niedawno poroniłam i teraz bardzo wyczekujemy 2 kreseczek. Cieplutko was pozdrawiam:*
Hej,
Zycze wytrwalosci i szybkiego sukcesu w staraniach ta nasza grupa to troche taka grupa wsparcia na odwyku:-)
A wiec ja mam na imie Ola i jestem nalogowa testoholiczka;-)
To jest moj 7 dzien bez robienia testu:-) -
Ja też przed ostatnią miesiączką nie robiłam i słusznie, bo przeczucia mnie nie myliły i @ przyszła. Co prawda 6 dni później, ale jednak. W tym miesiącu tak jak sobie postanowiłam nie mierzę temperatury i widzę, że dzięki temu jestem spokojniejsza, chociaż sama nie jestem pewna czy to spokój czy utrata nadziei..Maracuja
-
nick nieaktualnyTo i ja się dopiszę.
Cwana jestem, bo testu nie mam . Z pół roku temu myślałam że w ciąże się zachodzi migusiem i robiłam test nawet,gdy bzykanko było tydzień przed owulacją ;P, a teraz szkoda mi kasy.
Jutro albo pojutrze mam dostać @. Jak nie przyjdzie, to w poniedziałek lecę po test i sprawdzimyweronika86 lubi tę wiadomość
-
czesc
wlasnie dzis zrobilam test przed terminem ...i oczywiscie nic;(
uh ale bylam na siebie zła, ze nie wytrzymalam.....uhhh
a przed chwila przegladajac forum wpadlam na Wasza grupke wsparcia;) no i
sie WPISUJE!!!!
fakt ciezko sie jest powstrzymac..."bo może wyjdzie pozytywny"...ale to krotka droga...
tak wiec ... oficjalnie obiecuję nie robić testów przed terminem @
a to juz w przyszlym tygodniu;) wiec poczekamy RAZEM
pozdrawiam Was wszystkie!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa coś czuję że dostanę okresik . Mam niezłego apetyta . Ciągle się zastanawiam co by tu zjeść. Nie ma nic słodkiego, nawet chleb zamrożony. Poszłam do piwnicy podłożyć do pieca i wzięłam po drodze jabłka. A teraz mam ochotę na miód... jak nic na @
-
Bridget wrote:Ja coś czuję że dostanę okresik . Mam niezłego apetyta . Ciągle się zastanawiam co by tu zjeść. Nie ma nic słodkiego, nawet chleb zamrożony. Poszłam do piwnicy podłożyć do pieca i wzięłam po drodze jabłka. A teraz mam ochotę na miód... jak nic na @
z tym apetytem to zawsze coś: albo zbizajaca się @ albo podejrzenie ciąży...albo....wilczy apetyt
u mnie czesto po prostu to ostatnie
przedwczoraj ot tak - pożarłam poł kubekla lodów plus usmazylam sobie banany na maselku...mniam...
-
nick nieaktualnyI jak tam Dziewczyny?
Dziś z moich wyliczeń powinnam dostać @ ,albo jutro. Cały dzień czuję kłucie w jajnikach, raz lewy ,raz prawy. Z tego co pamiętam, to na okres bolał mnie brzuch, a nie jajniki...no chyba że źle kojarze. Zobaczymy, pewnie i tak okres przylezie,może nawet się spóźni tydzień jak na złość. Jutro kupię test ,a jak @ nie przyjdzie to zrobię w poniedziałek jak wytrzymam.