Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja stwierdzilam, ze jakby te testy byly drozsze to nam byloby latwiej sie powstrzymac bo wiadomo, ze w dzisiejszych czasach kazdy grosz sie liczy. niestety sa dosc tanie to szalejemy jak z nimi jak nie wiem. wiele razy juz czytalam jak dziewczyny pisaly "zrobilam zapas testow z allegro czy ebaya wiec robie codziennie"... oj my glupiutkie
AnMi lubi tę wiadomość
-
evas- gratulacje;) Przytul go mocno i powiedz, bez żadnych ceregieli;)
(chociaż jesteś złym przykładem dla naszego wątku, bo powinnyśmy czekać do terminu!)
Nat-ka ja przed miesiaczką nie miałam nigdy objawów żadnych, po prostu równo jak w zegarku rano budziłam się zalana. A teraz miałam kilka: wysypało mnie na buzi, mam jakby zakwasy w piersiach:P i kilka razy zrobiło mi się słabo. To w tygodniu w którym w piątek miała pojawić się @.evas lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:A mnie strasznie ciągnie w podbrzuszu i wczoraj i dzis tak jakbym miała dostac @ a ona dopiero za tydzień...
Mnie też tak od kilku dni ciągnie w podbrzuszu, i myślałam że to na @, ale wyszły II kreseczki, czego i Tobie życzę -
Kobitki, naprawdę warto poczekać - ja w dniu małpy miałam drugą kreseczke bardzo slabiutką, jakbym zrobiła wcześniej, to bym już cykl na straty spisała Oczywiście, u niektórych dwie kreskiwwychodzą wcześniej, ale po co się stresować?
Buziaki i wiruski!!!MalutkaEve, Veri lubią tę wiadomość