Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przestałam kupować testy żeby niepotrzebnie nie kusiły i dobrze zrobiłam, bo pewnie by się po takim czasie starań przeterminowały. Postanowiłam kupić jak naprawdę będę go potrzebować...
-
nutka wrote:Nie za wcześnie? Jus w ogóle Ty masz jakoś dziwnie te tempki... Aż tak się nie znam, ale cała @ tak wysoko?
A czy nie za szybko to chyba nie mam cykle 28-31 dni.
Póki co bóle brzucha ustąpiły testu nie robieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 14:22
-
Jest, jest, jest;) Śliczna kreseczka;) Jutro rano zrobię drugi test(bo teraz po zakupach musiałam, no musiałam!) i będzie już mam nadzieję gruba i wyraźna;) I wtedy zaznaczę na moim wykresiku:) Nie wiem czy iść jutro na betę i w poniedziałek, żeby dac lekarzowi przyrost do porównania? Bo w poniedziałek idę do niego, żeby w razie czego dał mi coś, żeby było dobrze;)
Ania_84, Elinn lubią tę wiadomość
-
nutka wrote:Jest, jest, jest;) Śliczna kreseczka;) Jutro rano zrobię drugi test(bo teraz po zakupach musiałam, no musiałam!) i będzie już mam nadzieję gruba i wyraźna;) I wtedy zaznaczę na moim wykresiku:) Nie wiem czy iść jutro na betę i w poniedziałek, żeby dac lekarzowi przyrost do porównania? Bo w poniedziałek idę do niego, żeby w razie czego dał mi coś, żeby było dobrze;)
-
Nutka nawet nie wiesz jaki to miły news na dobranoc dla mnie. Buziaki śpij dobrze o ile wogóle będziesz spała dzisiaj
Ja jak zaciąże to mam zrobić jeszcze progesteron ale ja po poronieniu tak pisze może komuś sie przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 23:24
-
mi of wyznaczyc zle owulke dwa cykle temy czyli w lipcu w 14dpo (gdzie faktycznie to byl dopiero 10dpo) juz sie cieszylam wiec wybralam sie z mezem do aptreki i kupilismy wspolnie tesst. Na drugi dzien rano wstalam juz przed 6 bo doczekac sie nie moglam a tu jedna krecha... strasznie to przezylismy, oczywiscie ja bardziej okazywalam rozzalenie i od tamtej chwili postanowilam ze nie wczesniej niz w 40dc!!! to jest za ciezkie do zniesienia....