ocet jabłkowy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martita88 wrote:Momo ja rozlałam w sobotę dosłownie kropelkę i dzisiaj rano jeszcze czuć
Kurde, tego się nie da nie rozlać! A już na pewno nie dozując łyżką..Martita88 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Martita88 wrote:Ja już wszystkiego Momo próbowałam zawsze kropelka gdzieś ucieknie
Ale jak Ci się kiedyś uda, to pisz od razu********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
A ja robię sama ocet jabłkowy. Na razie stoi w butli i czeka 4 tyg na rozlanie do ciemnych butelek. B ędę miała go dużo, bo zamierzam narobić na cały rok. Rodzice mają dużo swoich niepryskanych jabłek a tylko z takich wychodzi najlepszy.
Ogólnie to piję go od 2 miesiecy i jakby śluz stał się bardziej płodny i infekcje pochwy zniknęły. Za to nie chudnęMarzena86 lubi tę wiadomość
mrulinka -
A no właśnie mi się przypomniało , że po occie jabłkowym nie odczuwam ochoty na słodycze. W ogóle. Dotarło to do mnie przed chwilą. Pijcie dziewczyny. dwie łyżki na szklankę wody. Ja dodaję jeszcze miodu naturalnego. Pycha.
Nona, Marzena86 lubią tę wiadomość
mrulinka -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak to w końcu jest? 2 łyżki czy 2 łyżeczki na szklankę wody? Ja dzisiaj kupiłam (ostatnio dzień promocji w Rossmanie) i już zdążyłam wypróbować. Szału nie ma, ale tragedii też nie Liczę na to, że i w moim przypadku przyniesie pozytywne efekty.
-
tak się naczytałam o tym occie, że się nakręciłam zaraz lecę do rossmana kupić mam tylko jedno pytanie... można zacząć go pić w jakimkolwiek dniu cyklu czy jest jakieś zalecenie co do konkretnego?