Oczekując na dwupak 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaNova czesc🤝. Przykro mi z powodu Twojej niefajnej atomosfery w pracy. Ja nie dawno do swojej wróciłam po przerwie przez wirusa i tez nie jest zbytnio optymistycznie ale... Innej opcji narazie nie ma wiec trzeba do niej codziennie uderzać. A jajeczka napewno urosna obfite ☺️ takze przykleknij tutaj z nami na dlugie zwierzania ☺️"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
nick nieaktualny.meggi. wrote:Sinugma zapraszamy do nas bedziemy probowac razem😊 no chyba ze jeszcze sie pozytywnie zaskoczysz ale gdyby jednak nie to wygrzebiemy sie wspolnie z dołka. 😜🐱
Myślę że małpa nadejdzie jutro 😅 brzuch boli temperatura szaleje. No coz będę próbować w czerwcu. Jak się nie uda to w lipcu. A potem podwiązanie i fabryka zamknięta -
nick nieaktualny
-
Hej! Jestem już po wizycie, wyniki ginekolog uznał ze są ok, witamina D do poprawy. Dostałam skierowanie na badanie insuliny. W 13 dc pęcherzyk ma 15mm także koło niedzieli powinien pęknąć. Torbieli brak. Wyniki nasienia super. Za tydzień kolejna wizyta aby zobaczyć czy pękł pęcherzyk i będziemy się umawiać na badanie drożności jajowodów i leki na stymulacje owulacji dostanę. Także jestem mega zadowolona z wizyty, czuję że to właśnie dzięki niemu może nam się udać 🥰 najbardziej mnie cieszy że jest konkretny plan działania 🙈 jestem mega szczęśliwa 😊😘
.meggi. lubi tę wiadomość
22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
Hej, tez sie z checia dołacze:) Mam 24 lata z narzeczonym staramy sie dopiero 2 cykl. Mam podejrzenia PCOS i nieregularne cykle. @ spoznia mi sie juz 4 dni ale najprawdopodobniej owulacja przesunela się o 7 dni wiec czekam do wtorku... wczoraj i dzis robiłam testy ale wychodza cienie cienia do których podchodze bardzo sceptycznie nie chce sie zawieść
-
Anglina super wieści 😊 to teraz zapylanie w najbliższym czasie 😜.
Emka96 witaj u nas 🤝 moze te cienie to jednak dobra wiadomosc ale oczywiście zdrowe nastawienie nie zaszkodzi. Witaj u nas 😊Emka96 lubi tę wiadomość
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
No własnie jestem bardzo niecierpliwa i zrobiłam zdjęcie tego testu, potem musiałam pobawic sie kolorem bo na oryginalnym zdjeciu mało widac (lepiej w rzeczywistosci) podsyłam fotke po przerobieniu...
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/0~WY6y2Eq3Na3zmfd2h7GjwYK0UK0K
Szkoda ze u mnie w miescie labolatoria są czynne tylko od pn-pt tak bym jutro poszła na bete i bym miała czarno na białym..
-
nick nieaktualnyTo i ja się witam Jesteśmy prawie rok po ślubie, starań 7 miesiąc. Dziś zaliczyłam badania krwi pierwsze pod kątem hormonów i po cichu liczę na to że może prolaktyna jest ciut za wysoka by zaskoczyło (ponad 26 przy normie 3,34-26,72 ng/mL także na styku). Mąż też idzie niedługo na badania nasienia więc zobaczymy na czym stoimy w tym miesiącu przynajmniej z takich podstaw. Pierwszy miesiąc od kilku w złości że się nie udało w którym chyba wewnętrznie zluzowałam i nawet na ten jakoś się nie nastawiam, chcę porobić badania i skonsultować z lekarzem plus trochę zająć się czymś milszym niż wieczną analizą wykresów. Cykle mam dość regularne i wykresy zazwyczaj wyglądają fajnie, ale zawsze leci w dół i przychodzi ukochana @.
.meggi., mariposa89 lubią tę wiadomość
-
Szyszka1 wrote:ja widze kreskę. ktory dzien po owulacji jesteś?
teoretycznie 10... (10 dni temu pozytywny test owulacyjny, sluz plodny, temp ponad 37 stopni) ciągle mam kłucia podbrzusza raz jajnik raz w macicy raz jakby w pochwie. Staram sie myslec ze to objawy miesiaczki ale ciężko.. -
Emka96 chyba Cie czeka wycieczka na badanko w poniedzialek i wszystko bedzie jasne😉.
Oczywiscie powodzonka aby wynik byl jak najlepszy ☺️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 20:10
"Myślę, że pewna część mnie, zawsze bedzie czekała na Ciebie..."
5 lat staran 💪 -
nick nieaktualny.meggi. wrote:Lollipop witaj w naszym gronie🤝. Wszystkie tutaj kochamy naszua ukochana miesiaczke takze wspolnie bedzie nam latwiej ja kochac 😜😜😜
No z jednej strony to dobrze że jest i że działa coś tam w środku Najgorzej jak boli bo wtedy daje o sobie za bardzo znać i wkurza podwójnie, fizycznie i psychicznie. -
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie. Dziś miałam podgląd i piękny pęcherzyk ale w niedzielę wieczorem jadę do pracy pod wawe i będę z dala od lubego. Lekarka powiedział abym dziś zrobiła zastrzyk otriwell i kurde tak mi zależy że sama sobie go zrobiłam.
Będę miała siniaka zapewne albo zgubienie ale czego się nie robi....Emka96, .meggi., lollipop lubią tę wiadomość
-
Anamaya wrote:Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie. Dziś miałam podgląd i piękny pęcherzyk ale w niedzielę wieczorem jadę do pracy pod wawe i będę z dala od lubego. Lekarka powiedział abym dziś zrobiła zastrzyk otriwell i kurde tak mi zależy że sama sobie go zrobiłam.
Będę miała siniaka zapewne albo zgubienie ale czego się nie robi....
działajcie:* -
Cześć dziewczyn
Również chętnie dołączę. Mam 25 lat, mąż 28.
4 lata po ślubie. Starania od lutego, więc obecnie 4 cykl... i chyba szykuję się na piąty...
W tym miesiącu zrobiłam podstawowe badania takie jak w stopce, kontrola u gina pokazała znów 2 torbiele na janiniku (pół roku temu mialam już jeden, który sie wchłonął po 3 msc tabsow anty).
Te podobno nie groźne i mam się nimi nie przejmować 😶
Od tego miesiąca mierzę też temperature i wydaje mi się z owulki nie było... skok pojawil się dopiero teraz, ale to raczej z powodu przyjmowania Luttagenu - dostałam na te torbiele. Także znów pewnie nici z tego, być może prolaktyna blokuje mi też owulke, ale endo nie chce mi wdrażać na razie nic silniejszego, biorę więc ziołowy Castagnus.
W przyszłym cyku, albo kolejnym mój też pójdzie się przebadac..